כניעה ואי-כניעה

כניעה ואי-כניעה

האם נכנעת לפחדים שלך? האם נכנעת לדיעות שלך על עצמך, על אחרים ועל העולם? האם נכנעת לחוסר המשמעת העצמית שלך? האם נכנעת לדאגות שלך? האם נכנעת לאופן התפיסה הנוכחי שלך את העולם ואת האפשרויות שבו? האם נכנעת להרגליך? האם נכנעת לנטייתך להמשיך באינרציה הנוכחית שלך, בכל המישורים? האם נכנעת לאופייך, לאישיותך? האם נכנעת לקול שאומר לך, בתוכך, שאתה אידיוט ומטומטם וחסר-ערך? האם נכנעת לקול שאומר לך שנסיבות החיים שלך דפוקות? האם נכנעת לקול שאומר לך שעליך לוותר על חלומות הילדות שלך? האם נכנעת למסלול הצפוי מראש שנפרש לפניך? בחר את אחד מהדברים להם נכנעת מהרשימה. משהו שאתה רוצה להפסיק להיכנע לו. החלט שאתה מפסיק להיכנע לו, החל מעכשיו. מאותו רגע שהחלטת כך, כל כניעה תהיה רק כניעה מדומה. כל כניעה תהיה כניעה בקרב, אך לא במלחמה. ובסופו של דבר, אתה עשוי לצאת מנצח, כשידך על העליונה. וגם אם לא, לפחות לא נכנעת.

בחרתי...

אני לא נכנע לנטייתי להמשיך באינרציה הנוכחית שלי, בכל המישורים. אני רוצה לעצור הכל ולפעול מתוך השניה הזאת בצורה נקיה, כמו שאני באמת רוצה ומתכוון.

אני

אני רוצה להפסיק כמעט את כל הדברים שרשמתם ברשימה... אבל הכי חשוב לי זה להפסיק להיכנע לפחדים שלי,אז לא ממש הבנתי איך אני עודה את זה

למעלה