כניסה לXP דרך 98 בדומיין

duke4you

New member
כניסה לXP דרך 98 בדומיין

היי, יש לי רשת עם שרת 2000 SERVER ודומיין כל התחנות עם ווינדוס 98 חוץ ממחשב אחד עם ווינדוס XP כול התחנות מבצעות LOGIN לדומיין כשאני מנסה להתחבר ממחשב עם ווינדוס 98 לווינדוס XP אני מקבל הודעה: אין גישה אל... שרת הכניסה לא נמצא" בXP איפשרתי את החשבון GUEST וכן יצרתי משתמש ע"ש המחשב עם ה98. וזה עדיין לא עובד תודה!

antidot

New member
יש ICF ב-XP ?

אין צורך לאפשר חשבון guest אם אתה מבצע אוטנטיקציה מול דומיין - הרי אתה ניגש למחשב הXP עם חשבון שלך בדומיין וה-XP מוודא את החשבון מול DC.

duke4you

New member
הוא מבוטל

אגב, גם הXP לא יכול להכנס לאותו מחשב עם ה98 בטענה שאין הרשאה. לעומת זאת הXP יכול להכנס לשאר המחשבים ברשת עם 98.

antidot

New member
---->

תוודא שב98 מוגדר אותו שרת WINS בו משתמשות שאר התחנות. אם אין WINS, תוסיף בLMHOSTS את הרשומה עבור הDC שאחראי על הדומיין ותבדוק אם זה פותא את הבעיה. אגב, מה נגמר עם הExchange ? עדיין חי ?

duke4you

New member
אממ מה השורה

בLMHOSTS? לגבי הEXCHANGE, הייתי ביום חופש למחרת אז הם שלחו טכנאי אחר שהתקין PATCH שסידר את הבעיה. נעזרנו באתר שנתת (EVENTID) שהוביל לPATCH. שכחתי להגיד לך תודה -> אז תודה!

antidot

New member
---->

עזוב תודה. העיקר שעובד. תוסיף בLMHOSTS:
192.168.0.100 mydc #PRE #DOM:domain​
כאשר: mydc הוא השם הnetbios-י של הDC (לא כולל את שם הדומיין) domain הוא השם הnetbios-י של הדומיין (מה שאתה רואה בW2K כדומיין כאשר אתה מבצע logon לתחנה) כמו כן, האם ב98 הבעייתית מוגד לבצע logon לדומיין ? האם הworkgroup זהה לשם הדומיין ? (אני בקושי זוכר את 98)

duke4you

New member
ה workgroup שונה

כל ה98 נמצאים תחת WORKGROUP שונה מהדומיין. וכן, ה98 הבעייתי מוגדר לבצע LOGON לדומיין וגם הXP.

duke4you

New member
תוספת

היוזר של הXP נקרא "X" היוזר של ה98 נקרא "Y" כשאני מבצע LOGON לדומיין במחשב עם ה98 עם היוזר "X" (של הXP) אני מצליח להכנס לXP.

למעלה