כניסה לרידינג?????

אופק ים

New member
כניסה לרידינג?????

בזמן האחרון הבחנתי בכמה סירות שנכנסו לרידינג ואף הטילו עוגן בתוך המעגן. האם שינו משהו בנהלים, ? למיטב ידעתי השטח סגור, לא? ראיתי שם גם מפרשית קטנה כ- 8-7 מ', וגם מפרשית גדולה יותר. האם יש שם מספיק עומק לסירות מפרש עם קיל 2 מ' אתמול הפלגתי והגעתי ממש עד לפתח , שם השתפנתי ( לא בא לי להסתבך.....) וחזרתי, אבל הספקתי להבחין בשתי כלי שיט שזרקו שם עוגן ואף שחו במי המעגן. מאוחר יותר פגשתי את הבעליםשל אחת הסירות שסיפר שהמים ממש צלולים וחמימים וכיף לשחות שם. הוא ניכנס כי הבחין בעוד כמה סירות, אבל לא ידע לומר בוודאות האם זה חוקי. יהודה תודה יהודה

zina71955

New member
ככל שידוע לי המעגן (בריכת קירור) הזה סגור

לכלי שייט לא מורשים (למעט חברת חשמל ומורשים אחרים). לגבי העומק. אני חפרתי שם בשעתו עם ההולמה לעומק של 3-4 מטר. 4 מטר בכניסה ו 3 בפנים. ובבריכה כזו חייבים לתחזק את העומק באופן רצוף. אני מניח שכיום המצב לא השתנה.

יוסף71

New member
המעגן סגור ומסוגר לכלי שיט אזרחיים

סירות שנכנסות פנימה מסתכנות ועשויות לעמוד למשפט. למייטב ידעתי לא פורסם שום שינוי מגמה בעניין "שטח סגור"

אופק ים

New member
רידינג, מתברר שהרבה סירות נכנסות....

בינתיים הגיעו אלי מספר מסרים וגם טלפון של בעלי סירות שמסתבר שנכנסים דרך קבע למקום, ללא הפרעה של משיהו ואפילו מסרו לי שסירת המשטרה נכנסה פעם פנימה ראתה את הסירות והמשיכה לדרכה מצ"ב תמונה שנשלחה ממשהו שביקר במקום. שווה לקבל תשובה מוסמכת ממספ"ן יהודה

למעלה