כניסה לפמגוסטה

בן נוי

New member
כניסה לפמגוסטה

האם הפלגה ללרנקה ויציאה כחוק מלרנקה ומשם הפלגה במרחק של 10 מייל ואז לרדת לפמגוסטה היא חוקית או שאין טעם בכלל לנסות השאלה מכווונת בעיקר לאילן היות והוא עשה במדומני את זה אשמח לקבל תשובות מבעלי נסיון

mensohn19

New member
פמגוסטה או בשמה הטורקי : גזי מגוסה

בעבר , כבר דובר , צוין והוזכר כי לפי החוק של קפריסין היוונית נמל זה סגור! ולכן כל הנכנס אליו , לפי חוקיהם עובר עברה וכמוכן האזור היווני מצפון לקייפ גרקו הוא אזור סגור ,לפני כשנתיים מכרים ביאכטה עם דגל רוסי ניסו לקצר וספינת משמר יוונית ירטה אותה (כולל איום בפתיחת ירי), כל השטח נמצא באופן תמידי בסריקת ראדאר יווני ארוך טווח , כאשר היה נדמה להם שאנחנו בקורס לפמגוסטה מיד התבייתו עלינו. כמובן שאם תעגון בלרנקה ולאחר מכן תצא מחוץ לתחום 12 המייל תעלה צפונה וכאשר פמגוסטה תהיה בקורס של 270 מעלות ביחס אליך ותחזור ותפנה בקורס הזה מערבה , תגיע ישר לנמל פמגוסטה, והיוונים לא יוכלו לעשות דבר , אך אל תשכח כי במסמכי הכניסה/יציאה מלרנקה מופיעים פרטי הסירה , הסקיפר , הבעלים והצוות , יש אומרים שליוונים יש מודיעים בלרנקה ( אנשי או"מ , זרים למיניהם וכיו"ב) , בקרתי בצפון קפריסין מספר פעמים , לדעתי , אם ברצונך להגיע לפמגוסטה ו/או לקיריני , עדיף ישר ומבלי להיכנס לקפריסין היוונית (אלא אם אתה במצב של מצוקה חו"ח). מישהו סיפר לי כי לאחר שלש שנים העברה מתישנת , לא בדקתי! ושאלה לי אליך : האם אבד לך משהו או שכחת משהו בקפריסין היוונית ? אני מסתדר לא רע בלעדיהם ובמיוחד שהמחירים שם קצת גבוהים נסה לברר בשגרירות קפריסין

moshesade

New member
כניסה לקפריסין הצפונית היא כניסה לא חוקית

עפ"י החוק הקפריסאי ובכלל זה כמובן כניסה לפמגוסטה לא נראה שיש התיישנות על עבירה זאת ואתה עשוי להיות ברשימה השחורה של הקפריסאים כולל מניעת כניסה לקפריסין בעתיד לדעתי הקפריסאים היוונים הם ידידים שלנו ולא נראה לי הגיוני ללכת נגדם האנלוגיה של כניסה לפמגוסטה על ידינו היא כניסה לעזה של שייטי יאכטות מתורכיה!

למעלה