כניסה לכיתה א´

yafit75

New member
כניסה לכיתה א´

במקום שהבת שלי תחשוש, אני כולי רועדת,,, מפחדת,,, מתרגשת,,, והרבה בוכה,,, אתמול היה יום כייף לילדי כיתה א´,,,, ואני כולי בכי,,, במקום שאני ארקוד איתה, אני בוכה והיא רוקדת עם אבא שלה!

שלי עדיין לא התחילה ללכת לגן אבל

אני גם כבר מתרגשת מהטקס של כיתה א´

טאקילה~*

New member
התינוקת שלי עולה לכיתה ח´....../images/Emo12.gif

לא מאמינה איך הזמן עף...רק שיצליחו ..אמן.

ועכשיו שאני נזכרת,,,

כולי מצומררת,, בשנה שעברה נכנסה לגן,, בפעם הראשונה,,, נורא התרגשתי,, מאד שמחתי,, אבל הכי הרבה חששתי,, כל כך בכיתי,, ולא השלמתי,, אולי טעיתי,, והיום,, היא לתפארת,, פקחית, נבונה, אחראית, ומתוקה,, זאת מאי שלי ,,, כבר בת 4,, (כמעט,,)

מרי-לו

New member
כבר חודש..

שאני עסוקה במחשבות האלה... התינוק שלי, הנסיך הקטן שלי עולה לכיתה א´... והוא בסה"כ תינוק... איך הוא יסתדר בתוך בית הספר עם כל התלמידים הגדולים והמסדרונות הענקיים האלה שאפשר ללכת בהם לאיבוד... והילקוט הגדול שהוא יצטרך לסחוב על הגב הקטן שלו... למזלי הבת הגדולה שלי, שעולה לכיתה ה´, תהיה איתו בבית הספר, ככה שהוא ירגיש קצת יותר בטחון שם... ובכלל לפי דברי הגננת אני סתם מודאגת, אבל בשביל מה אני אמא אם לא בשביל לדאוג
הוא כזה מתוק, ביום שהיתה לנו שיחה עם היועצת והמנהלת של בית הספר, שאלתי אותו אם הוא מתרגש לקראת בית הספר, הוא ענה לי "כן" החלטי ביותר, שאלתי אותו מה הוא מרגיש, איזו תחושה זאת להתרגש, והפשוש הקטן ענה לי "אמא, אני מרגיש כאילו יש לי פרפר קטן בלב" שאלתי "מה עושה שם הפרפר?" הוא ענה "נו באמת אמא, מה עושה פרפר? מתעופף, הפרפר שבלב שלי מתעופף בפנים ועושה לי נעים"

קרמבובת

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כל הכבוד על הרגישות שלך ! בהצלחה קרמבו

חחחח מצחיקונת

אל תדאגי יהיה בסדר היא בטח שמחה מאוד אל תפחידי אותה עם הבכי שלך שבסוף לא תפחד.

ר ו ח

New member
הבת שלי ....

עולה לכתה א´... ביום חמישי בבוקר זה יהיה יום ההיכרות עם המורה והכתה. בשיחות שלי עם הקטנה היא לא מגלה התרגשות יתרה...אבל אני! אני...מתרגשת, אני חוששת...לא יודעת מה לומר. כזאת קטנה בביה"ס כל כך גדול. מתנחמת בעובדה שאחיה עולה לכתה ה´ באותו ביה"ס.... ולכל ילדי כתה א´ בהצלחה!!!!!

אצלי ההתרגשות כפולה

התינוק שלי - אתם יודעים מה זה???? עולה לכיתה א´, כזה קטן ומתוק, אפילו התיק יותר גדול ממנו, יו --------- רק נולד, כבר עולה לכיתה א´. תאמינו לי אני מתרגשת יותר ממנו, במיוחד ביום הראשון "טקס" ילדי בית הספר, מקבלים באהבה את ילדי כיתה א´ - מרגש ביותר! ואילו בני הבכור - יו = עולה לכיתה ז´ - לחטיבה - ההתרגשות פי שתיים. ילד כזה גדול, ועצמאי. מדליקה בראש טוב

בהצלחה מדליקונת ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

בהצלחה לכל התלמידים החדשים שתהיה לנו באמת שנה מאושרת שמחה ופורייה מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

למעלה