כניסה להריון

1ויוי

New member
כניסה להריון

אני כבר 7 חודשים אחרי לידה מוקדמת , לפני חצי שנה חזרתי לטיפולים (בעית זרע) הפסקתי להגיב להורמונים . בדיקה הורמונלית ביום השני למחזור מעידה שזה בעצם לא מחזור : החודש E2 900 וחודש שעבר E2 700 היסטרוסקופיה שללה ממצא פיזיולוגי שאריות או הדבקויות אך לדעת הפרופ' השילייה החיוורת מעידה על בעיה הורמונלית בהסתמך גם על התגובה השחלתית הירודה . הופנתי לאנדוקרינולוג (התור בעוד שבועיים) השאלות ההיסטרות הן : מה הלאה ? יש כדורים שיאזנו את הבלוטה ? אפשר להכנס להריון אם יש בעיה בבלוטה ? כמה זמן יקח עד שאוכל לחזור לטיפולים ? השחלות יחזרו לתפקד במרץ כמו לפני הלידה ? (לפני הלידה 3 גונלים =10 זקיקים , אחרי הלידה 5 גונלים=2 זקיקים. איזה כדורים בדרך כלל נותנים ? תודה מראש על גלגל ההצלה

1ויוי

New member
תוספת

מישהי כאן ציינה שלקחה דוסטינקס , האם התגובה השחלתית הירודה קשורה לכדור דוסטינקס אחד בלבד שלקחתי אחרי הלידה לפני 7 חודשים כדי לעצור את החלב ? ייתכן והכדור גרם להפרעה ? בנוסף אני סובלת מהזעת יתר מגיל 5 נבדקתי אז ונבדקתי שוב לפני תחילת ה IVF (לפני שנתיים) ולא נמצאה בעיה בבלוטה .

בעיות פוריות

שלום ויוי, ראשית אני עונה לפי הזמן שעומד לרשותי וכראות עיניי. אז אנא בלי היסטריה. אני לא מקבלת כל תשלום עבור שרות זה ואני לא מחוייבת במתן תשובה מידית. לעצם העיניין. המקרה שלך מתאים יותר לפורום פוריות הגבר והאישה של ד"ר בוצ'ן. על איזו בלוטה את מדברת? את בכלל לא ספקת כל אינפורמציה מלבד רמות האסרדיול. כל מה שאני יכולה לומר לך הוא שכדור הדוסטינקס שקבלת לא שבש דבר. אז אם את רןצה התיחסות יותר עיניינית, אנא ספקי את הסחורה!

1ויוי

New member
קבלי את התנצלותי הכנה

אם שלושה סימני שאלה הם תגובה היסטרית בעינייך אז כנראה שהגזמתי . פשוט חשבתי שלא שמת לב לשאלה שלי בים השאלות כמו שקורה לעיתים בעולם הפורומים. ידוע לי שהכל נעשה בהתנדבות ומרצון טוב בלבד . אינך מחוייבת לתשובה מיידית ולתשובה כלל. ישר כוח על עבודתך

1ויוי

New member
אנסח אחרת

מגיל 5 אני מזיעה המון בידיים אך לא נמצאה בעיה בבלוטת התריס , לפני שהתחלתי IVF שוב נבדקה הבלוטה ונמצאה תקינה (בטיפולים בגלל בעית זרע) . לפני 7 חודשים עברתי לידה מוקדמת מאז המחזור סדיר אבל חלש מאד מאד ולפי רמת הE2 הרופא שלי טוען שזה למעשה לא מחזור . תחילה היה חשש שהבעיה פיזיולוגית ., הדבקויות בעקבות הגרידה. לאחר היסטרוסקופיה נמצא הרחם במצב תקין אך הרירית מאד חיוורת .בנוסף חזרתי לטיפולי הפוריות ובמקום כמות הזקיקים המכובדת בעבר השחלה הפסיקה להגיב , אציין שאני רק בת 27 . לאור שלושת המימצאים : האסטרודיול הגבוה במחזור , הרירית החיוורת השחלה שלא מגיבה ולאור תקינות הרחם סבור הרופא שעלי לפנות לאנדוקרינולג המתמחה בפיריון התור רק בעוד שבועיים . השאלה שלי היא כזו - האם ייתכן שתוצאות בדיקה אנדוקרינולוגית טובה משתבשות בעקבות לידה ? באם חוסר התפקוד השחלתי נובע אכן מבעיה זו האם יש דרכים לטיפול כדי שאוכל לשוב לטיפולי הפוריות בהקדם או שמדובר בטיפול ארוך ?הבנתי כבר שאין קשר לכדור הדוסטינקס הבודד הרופא שלי נסה להרגיע אותי שעדיפה בעיה הורמונלית מאשר פיזיולוגית המצריכה ניתוח, משום מה אני לא מעודדת .אני שואלת כאן כדי להתכונן לבדיקה . שאלתי את השאלה גם בפורום של דר' בוצן לא יודעת אם עשיתי סדר או עוד יותר בלאגן תודה בכל אופן

בעית פוריות

שלום ויוי, המצב שאת מתארת ממש על גבול תחום העיסוק שלי. יש פה כמה דברים תמוהים. ראשית, אם עברת היסטרוסקופיה ואין הדבקויות, על איזה ניתוח מדבר הרופא שלך? שנית, אני לא כל כך מבינה את פשר הרירית החוורת. אם יש לך רמת אסטרדיול גבוהה, אזי רירית הרחם אמורה להווצר. אם אין לך ביוץ (ולא הבנתי אם טיפולי הפוריות מביאים לביוץ כן או לא, הבנתי שהתגובה לא מדהימה ולא מתפתחים מיליוני זקיקים, אבל האם יש ביוץ?), אז המחזור שלך יכול להיות לא סדיר, לא אחיד באופיו, אבל אני לא רואה איך זה קשור לרירית חוורת. לבסוף, את שואלת על שיבוש הורמונלי בעקבות לידה. יש כמה מצבים שבהחלט יכולים להתפתח אחרי לידה, אבל מה בדיוק מצאו אצלך? נדמה לי שלא מצאו שום דבר לפחות במעבדה, האם אני צודקת? אז אני לא יודעתעל איזה טיפול הורמונלי הרופא שלך מדבר. בכל מקרה, אם אין ממצא הורמונלי חד משמעי, אני מציעה לך לפנות עם שאלותייך לפורום של פיריון

למעלה