כניסה להריון

mmm2016

New member
כניסה להריון

היי לכולן!
אני חדשה בתהליך אז יכול להיות שאחזור פה על שאלות קודמות -
לפני 4 חודשים הפסקתי גלולות והתחלנו לנסות להיכנס להריון...
לא זוכרת מה היה לפני הגלולות אבל אחרי שהפסקתי המחזור שלי היה די מדויק - הגיע כל 28 יום - לפעמים יומיים אחרי ולפעמים יומיים לפני כך שעדיין הממוצע היה 28 יום.
בחודשיים הראשונים שיערתי שיום הביוץ צריך להיות סביב היום ה-14 (לפי הספר) אז קימפרנו (זו המילה?) סביב המועד הזה והמחזור הגיע ):
בניסיון ה3 החלטתי להשתמש במקלוני ביוץ ובדיקת הביוץ יצאה חיובית ביום ה-19 (!) אז ניסינו לפני, ביום ואחרי המועד והפעם המחזור הגיע אחרי 34 יום (באיחור משמעותי), למרות שקלענו למועד הביוץ

לעוד מישהי יש ביוץ מאוחר? והאם קרה לכן גם ש"פגעתן" במועד הביוץ אבל לא קרה "הנס"?

אשמח להזדהות ושיתוף
ובהצלחה לכולן!

Theodora100

New member
שלב לוטאלי קצר

ברוכה הבאה :) גם אני יצאתי מהצללים ממש לאחרונה, אז אפשר להגיד שחדשה בפורום.
ממה שאתה מתארת, יש לך שלב לוטאלי קצר מ-10 ימים. אם הביוץ מתרחש ביום ה-19 והמחזור מגיע ביום ה-28 (או 26), אז זה פחות מ-10 ימים. לפי השמ"פ, כדי שהביצית המופרה תיקלט בהצלחה צריך שהשלב הלוטאלי יהיה בן 10 ימים ומעלה.
יכול להיות שבניסיון השלישי הצליח אבל לא החזיק... את מודדת חום השחר? אני כל הזמן אומרת לעצמי "צריך 18 ימים שתשאר גבוה... תהייה נחמד ואל תרד..." כשהיה לי איחור וביום ה-17 מהביוץ ירד החום, הבנתי שהמחזור יגיע למחרת.
מציעה שתמשיכי לעקוב, ואם זה אכן המצב, תוכלי להציג את המצב לרופא המטפל והוא ידע מה לעשות.
אצלי המחזור כל 32 יום, מתחילים לקמפר שבוע אחרי המחזור יום כן יום לא עד יומיים אחרי שעולה חום השחר. לצערי לא יכולה להגיד שהצליח לנו עד עתה

haych

New member
מממממ...

ממה שאני מבינה את זה, אין לך ביוץ מאוחר, בטח שמוקדם לקבוע את זה אחרי פעם אחת בלבד.
שימי לב שהביוץ יצא ביום ה-19 והמחזור ביום 34 - כלומר, 15 יום אחרי הביוץ, ממש לפי הספר. מכאן יש לשאר שמכיוון שהמחזורים הקודמים שלך נעו סביב ה-28 יום, הביוץ היה אכן סביב יום 14 (אמור להיות 14 יום לפני המחזור הבא).
יכול להיות שמשהו השתבש החודש (לחץ? תזונה? או דברים אחרים שאנחנו לא מודעות אליהן) ויכול להיות שעדיין הגוף תחת השפעת הגלולות ועדיין לא התייצב.
תמשיכי לבדוק עם מקלונים, ממה שהיה עד עכשיו נראה שאת מדויקת ושהחודש הייתה חרגיה חד"פ.

וכן, המילה היא "קימפ"רנו" :) קיימנו מצוות פרו ורבו.

ובטח שקורה שפוגעים במועד הביוץ ולא יוצא מזה כלום... תראי אותי, יותר משנה, מבייצת כמו שעון, וכלום. כל חודש יש כ-20 אחוז סיכויי הצלחה, זה ממש מעט!
מאחלת לך שתכנסי להריון בריא במהרה :)

למעלה