כניסה להריון

hope04

New member
כניסה להריון

שלום, בעלי ואני מנסים להרות כבר מספר חודשים, ללא הצלחה. ברצוני לשאול איך ניתן לשפר את פריון האישה? האם ניתן לעשות זאת ע"י תזונה? ספורט? תוספי מזון? אודה לעצה....

0 אור 0

New member
גם וגם וגם

כל מה שאמרת עוזר, וגם כל פעילות מהנה שמשחררת את המתח והחסימות שנאספו, קודם כל כדאי לדעת שכמה חודשים זה לא אומר כלום, לפעמים נכסים כשלא רוצים ולפעמים כשרוצים זה לוקח קצת זמן, אבל חוץ מזה אני ממליצה ממש בחום להגיע למטפל ברפואה משלימה כמה שיותר מהר, מכמה סיבות: קודם כל, יש דברים שקשורים בהכנת הגוף להריון - כמו נושא של תזונה ומילוי חוסרים, לקראת הצרכים של ההריון, כמו הנושא של תנועתיות ועבודה על זרימה. ושנית, טיפול ברפואה משלימה יכול לפתוח חסימות או חוסר איזון במערכת ההורמונלית, שהן הרבה פעמים הגורם לקשים בכניסה להריון

hope04

New member
תודה

אור, תודה על התשובה. האם באופן כללי אתה יכול להמליץ על מאכלים שיכולים לעזור ושעדיף להימנע מהם בתקופה זו?

0 אור 0

New member
באופן כללי

כמובן שצריך ורצוי לעשות אבחון והתאמה אישית, אבל בגדול הרעיון הוא לאכול מאכלים עשירים בצרכים התזונתיים שלך ולהמעיט במאכלים מזיקים (נכון כמובן לא רק לתקופת ההריון): לא למאכלים מתועשים, לכימיקלים, לחומרי הדברה, צבעי מאכל , חומרים משמרים, סיגריות וכמובן סמים כמה שפחות סוכר לבן, קמח לבן, קפה, אלכוהול , שמנים מזוקקים כן - לירקות ופירות מגוונים מכל הסוגים והמינים והצבעים (5 צבעים כל יום) כן - לדגנים מלאים וקטניות (מונבטות) כן לזרעים ואגוזים (זרעי פשתן, שומשום , גרעיני חמניות, שקדים, אגוזים שונים וכד') כן -לשמנים בכבישה קרה וכמובן משקה הפלאים: מים

yasminclinic1

New member
הכנה להריון

הי מאוד חשוב להכין את הגוף להריון, היום אנחנו מחליטות מתי אנחנו כבר רוצות ילדים וחושסות שזה מיד ייתרחש, חשוב להבין שהרבה פעמים זה לוקח זמן, מנסיון אישי, אני יודעת שזה מתסכל אבל חשוב להבין שזה לא רק ביידים שלנו... לפעמים זה השיעור-סבלנות סבלנות וסבלנות... תזונה נכונה חשובה, כמובן שזה אישי מאוד צריך לאבחן ולראות מה מתאים לך אישית. בנוסף פעילות גופנית חשובה כדי ליצור תנועה חלקה של האנרגיה בגוף. לגבי תוספי מזון ההמלצה הכללית היא אומגה 3, חומצה פולית וויטמנים שונים ,זה בהתאם לבדיקות דם. חשוב לעשות בדיקות דם ולפי זה לראות מה המצב בגוף. שיהיה בהצלחה

hope04

New member
שאלה נוספת

יסמין, תודה רבה על התגובה שלך. ניסיתי לשלוח לך מייל למייל של הקליניקה שלך, אך קיבלתי הודעת שגיאה. היתי מעוניינת לדעת כמה עולה טיפול ברפואה משלימה?

הילי RCHom

New member
המלצה

שלום לך, נסיון של מספר חודשים עדיין לא נחשב בעיניי הרפואה למצב פתולוגי, רק לאחר כשנה-שנתיים של נסיונות כושלים מתחילים לבדוק האם ישנה בעיה ואצל מי, האישה או הגבר. נהוג לחשוב שאם אין התעברות, הבעיה אצל האישה והיא מתחילה סדרת בדיקות מעיקות, לעיתים אף פולשניות שלא תמיד לצורך. לכן חשוב גם לבדוק אם טיב הזרע של בן הזוג. מתחום התמחותי, אוכל להמליץ על טיפול הומאופתי להכנת הגוף להריון, הפחתת תופעות הריוניות שכיחות, חיזוק הגוף במהלך ההריון ולקראת הלידה, כך שתביא בסופו של דבר ללידה קלה וטבעית ככל שניתן. בסמינר שבו השתתפתי בנושא "בעיות פוריות אצל נשים" (לא שזה המצב אצלך..) נוכחתי שוב לראות את השפעותיה הנפלאות של ההומאופתיה על נשים שחוו קושי להכנס להריון מסיבות שונות, זמן קצר לאחר הטיפול, הן נקלטו להריון. (אלא אם כן יש בעיה מכנית). הסיבות לקשיים אצל נשים יכולות להיות שונות ומגוונות, וחשוב לדעת, שלא תמיד יש צורך בטיפולים האינטנסיביים, שמטלטלים את הגוף וגורמים לתופעות לוואי, מספיק להחזיר את הגוף לאיזון- לטפל בבעיה מהשורש, לשחרר את החסימה הנפשית והרגשית כדי לזכות בתינוק המיוחל. ביניתיים תשתחררו, תורידו את סף הלחץ והמתח... וזה יכול להגיע בהפתעה.. שיהיה המון בהצלחה! הילי

יעל ND

New member
תשובה

למרות שמספר חודשים לא נחשבים לבעיה בעיני הרפואה, זה בהחלט מראה על בעיתיות ויש להתיחס לזה. את עושה טוב ונכון, שרוצה לטפל בזה. אני ממליצה לך לעשות בירור ולהתחיל לטפל בעניין כבר עכשיו ולא לבזבז זמן, כי שעון הביולוגי מתקתק והוא נגדך. לשאלתך לגבי משך הטיפול. ללא בירור אי-אפשר בכלל לענות על השאלה . אביא דוגמה. אם הסיבה במה שנקרא הילכתית", כלומר, יש לך ביוץ בימי נידה, ואין בעיות אחרות, אז בדרך כלל מספיק חודש להזיז לך ביוץ - ואת בהריון. אם בעיה היא בכך שמערכת ההורמונאלית הפסיקה לתפקד עקב לקיחת גלולות למניעת הריון - הטיפול יכול להימשך חודשים רבים. במקרה השני לא ניתן גם לתת לך תחזית מדויקת, כי איש לא יודע, באיזה קצב גופך ישתקם. במאמר הבא וגם במאמר הזה את יכולה לקרא על שיטות טבעיות לטיפול בבעיות פוריות. אני ממליצה לך להתחיל מבירור - דרך קופת חולים. ואני מאחלת לך שלא תזדקי לטיפולים, שתוך כדי הבירור כבר תמצאי את עצמך בהריון... בהצלחה ושנשמע בשורות טובות!

hal767

New member
כניסה להריון - כמה נקודות למחשבה.

בנוסף למה שכתוב במאמר, אדגיש שאצל הגבר יכולה להיות בעיית פוריות כתוצאה מאכילת מזון חריף וחומצי מידי, שתיית אלכוהול, עישון סיגריות וצריכת סמים ותרופות מכל סוג, הפוגעים באיכות הזרע. בוודאי שישנם גורמים נוספים שמשחקים תפקיד בנושא הנידון.

yigalby

New member
ישנם צמחים שעוזרים בבעיה זו

משהו שאי אפשר להבינו. או כמו שאמר לי ד"ר אחד שבדק צמח מסויים,הביציות נראו לאחר חודש תקינות ויפות במקומם. כל טוב יגאל

למעלה