התשובה האמיתית היא שלא צריכה להיות בעיה
אבל אף אחד כאן בפורום, ואף אחד במשטרת הגבולות האמריקאית לא יכול לתת לך תשובה מוסמכת שתרגיע אותך. הפחד שלך ישאר, כמו גם הסיכוי הקטן (שתמיד קיים) שיעשו לך בעיות באחת הכניסות. לא יעזרו לך שיחות עם משטרת הגבולות. הם לא יכולים לענות לך אם יתנו לך להיכנס או לא, כי זה נתון לשיקול דעתו של פקיד ההגירה אליו תגיעי בכל אחת מכניסותייך. הם ראו אמנם עשרות מקרים דומים בעבר, אבל אין זה מתפקידם לספק לך סטטיסטיקות (למעשה זה בניגוד גמור לתפקידם לעשות זאת). הם יפנו אותך בנימוס לנהלים שאותם את כבר יודעת.
אותו דבר כאן בפורום. אנחנו יודעים פחות או יותר את הנהלים ולכן אומרים שאת יכולה להיות רגועה. אני מכיר אנשים שעשו זאת בעבר, ואפילו מישהי כאן בשרשור אמרה לך שעשתה זאת. האם זה משליך באיזושהי צורה על המקרה שלך? לא ממש. אם יש לך פחד, הוא כנראה יישאר, ואת צריכה לקבל את החלטתך מה לעשות בהינתן החשש שלך.
לגבי "אולי הסיבה היא אחרת..." - את מביעה חשש מהכניסה החוזרת והכניסה כל פעם על ויזה אחרת. אבל הבעיות יכולות לצוץ לא מהסיפור הזה אלא מסיבות אחרות. למשל יש בתי ספר שנחשבים "בתי חרושת לויזות", כלומר ידוע להגירה שמדובר בלימודים פיקטיביים. אני לא יודע לאיזה בית ספר נרשמת (אם כי אני חייב להודות שתאריך תחילת הלימודים נשמע לי מוזר ומאד לא מקובל לאוניברסיטאות סטנדרטיות. אבל אולי אני חושד בכשרים כאן), אבל אם לא מדובר בבי ספר מוכר, אז זאת הנקודה שצריך לדאוג לה, ואז היא עלולה להיות הטריגר לחקירה וחשד של הסיפור עם הטיול.