כניסה חדשה

ז ח ל

New member
כניסה חדשה

שלום שלום, אני חדשה בת 28 וחצי (בעצם כבר לא רחוקה מ- 29) ונשואה שנה וארבעה חודשים. זהו לאחר לבטים וחששות לא קטנים החלטנו שהגיע הזמן שלנו להביא לעולם צאצא, עשיתי את כל ההכנות, בדיקות גנטיות, אדמת וחומצה פולית ובחודש האחרון הפסקתי לקחת גלולות לאחר 4.5 שנים רצופות שאלתי היא מהם הסימנים להשתרשות. מעולם לא סבלתי מהתופעה הידועה של רגישות בחזה לא לפני מחזור ולא לפני הגלולות, והנה היום פתאום אני מרגישה רגישות, אני צריכה לקבל מחזור (אם אני לא בהריון) ביום חמישי הבא, ואני כבר בלחץ למרות שזה רק החודש הראשון של הנסיונות. איך מחזיקים מעמד במתח הזה יש לציין שלא עשיתי בדיקות ביוץ, ואין לי מושג מתי אמור להיות הביוץ, שכן בעבר לא קיבלתי מחזור כל 28 בדיוק

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

לימור26

New member
ברוכה הבאה../images/Emo166.gif../images/Emo140.gif

הכל יכול להיות..ואני ממש לא מומחית גדולה..ואין לי ממש תשובות..אבל המון בהצלחה!! נ.ב גם חברה שלי נקלטה בחודש הראשון שהיא הפסיקה את הגלולות...אז הכל פתוח. חג שמח

m i c h a l y

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo165.gif

אז ככה. שאלת המון שאלות.... לגבי ההשתרשות - זהו דימום קל, אשר לא תמיד מתרחש (!!!!!) והוא קורה בזמן בו הביצית המופרית משתרשת ברחם (כלומר כשבוע לאחר הביוץ, בערך...) אם את מרגישה כל מיני סימנים - אז שבוע אחרי הביוץ זה הגיוני, רק שעליי להזהירך - לתחושות הסוביקטיביות יש תפקיד חשוב כאן. גם אני לא סובלת בדרך כלל משום דבר, אבל בחודשים האחרונים "סבלתי" מכל הסימנים האפשריים (כולל מחזור
, לצערי...) לגבי איתור מועד הביוץ - חשבי ממוצע של אורך המחזור ללא הגלולות, וממנו הורידי 14 יום - זה בערך יום הביוץ (צריך לקחת בחשבון יומיים שלושה סטייה - לפני ואחרי) והערה אחרונה לפני סיום - אני נורא מקווה שהחודש זה יקרה לך, וצ'יק צ'ק תיפרדי מאיתנו אבל - לעיתים המחזור קצת משתגע אחרי גלולות, אז כדאי להיות מוכנה גם לכך.... בהצלחה, מיכל

פוקית27

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gifומאחלת לך שזה זה,

אבל הזמן יגיד. לפעמים עצם זה שיש ביוץ ומחזור טיבעי הכל נראה ומרגיש אחרת. מחזיקה לך אצבעות ומחכה לשמוע חדשות על שני פסים יפיפיים.

נעמי28

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרה...

היי וברוכה הבאה!!!!! מאחלת בהצלחה... איך עומדים במתח???? זה מה שנקרא שאלת השאלות!!!! אני באופן אישי יכולה לומר שזה הדבר הכי קשה בכל הסיפור הזה.... תנסי להסיח את דעתך מהדבר הזה (מה שכמעט בלתי אפשרי ... אבל בכל זאת שווה ניסיון). אני הפסקתי גלולות כבר לפני 4 חודשים ועדיין - נאדה!!!! מאחלת לך שהות קצרה פה!!!!!!

לחץ?????? לנשום עמוק!

לפני ההריון הראשון שלי (שגם הוא היה די מהר לאחר הפסקת הגלולות) לא היו לי שום תופעות לוואי של רגישות בחזה. אבל הרגישות בחזה היתה בעצם הסימן הראשון שסימן לי שאני בהריון. אז עוד לא ידעתי את זה. רק בדיעבד אחרי בדיקת הדם, הבנתי שזה היה הסימן. חכי עוד שבוע, ואם לא יגיע המחזור -> בדיקת דם. אין טעם לעשות אותה לפני כן, כי בשבועיים האלה של בין ההריון עד שהביצית משתרשת ברחם, עדיין יכול להיות מצב שבו את בהריון אבל בדיקת הדם מראה תוצאות שליליות. חייבים לחכות בסבלנות. ואם את בלחץ - אז תנשמי עמוק. --> זה אחד הדברים שלומדים בקורס הכנה ללידה. זה הדבר שמרגיע. עוד שבוע למנאייק, מחזיקה לך אצבעות, לולה

אפרסקה

New member
בהצלחה! הצעות להתמודדות עם ימי המתח

זה לא תמיד עובד עלי אבל בכל זאת... ספר טוב טיול התעמלות (אבל לא בהגזמה) שוקולד (כנ"ל) סקס!!! ולזה אין הגבלות

למעלה