כנות

s h i r k u s h

New member
כנות ../images/Emo142.gif

עד כמה אתם כנים עם בן/ת זוגכם
האם אתם מספרים להם הכל
מה דעתכם על שיתוף בן/ת הזוג בכל פרט בחיים או שלדעתכם יש מקום לשיתוף אבל עד גבול מסויים

ShirShir

New member
כנות ../images/Emo20.gif

אני מאוד כנה ומאוד בעד כנות
אני חושבת שהפתיחות שלנו (החבר ואני) היא משהו יוצא דופן ומיוחד, ממש מהיום הראשון שהיכרנו. וזה כיף!!! חוץ ממעט חוסר טאקט שהפגין החבר, אבל למדנו להתמודד גם עם זה
דברו חופשי, תהיו פתוחים וכנים - זה עושה את הקשר אמיתי יותר וטוב יותר לשני הצדדים!

Miss Shmelo

New member
כנות זה "האלף בית" בזוגיות

למה? כי בלי כנות יש שקרים, יש סתרים, יש דברים לא מובנים שעלולים לגרום לנתק במערכת היחסים. אני אישית דואגת לעדכן את בן זוגי בדברים הקשורים אליו, כמובן שתמיד כיף לשתף אותו בחוויות של החברים והמשפחה. אבל "כל פרט בחיים" נשמע לי חנוק מדיי. בוא נגיד ככה: כל מה שהוא צריך לדעת עלי - הוא כבר יודע!
מכיר אותי יותר טוב ממני. אין שקרים, אין הסתרת מידע, חוץ מהמתנה ליומולדת שלו
(הוא מנסה להוציא ממני מה אני קונה לו) אבל זה כבר שקר לבן
ומנסיון, דעו לכם- שלשקר אין רגליים! גברת שמלו

alophind

New member
ב ע י ה . . .

ואני אגיד לך למה , בעיקרון אני תמיד כנה עם החברה שלי , אבל לפעמים יש דברים לא מזיקים שעדיף שהחברה לא תדע. לדוגמא - דבר הזוי לחלוטין - נגיד יש לי ידידה שלא התראינו הרבה זמן , והיא ידידה ממש טובה ובמקרה יוצא לנו להתקל ברחוב בקטע אפלטוני נותנת לי נשיקה על השפתיים (בהפתעה גמורה!!!) אז כזה דבר אני לא בטוח אם אספר לחברה כי היא בטוח תקבל את רע... עד מאוד. א...ב...ל... במקרה ההפוך הייתי מאוד רוצה לדעת אם מקרה כזה היה קורה לה. עליה לא הייתי כועס , אבל בידיד שלה... כבר הייתי מטפל
ואני יכול לחשוב עוד על מספר סיטואציות שהם תמימות לחלוטין אבל שמישהו לא נוכח במקום זה יכול להשמע רע... טוב , מחשבה שעברה בראשי...

טוש23

New member
לדעתי נשיקה בשפתיים מידידה זה

לא כזה תמים.. לשני המינים כמובן.

maybesure

New member
עוד לא החלטתי כי:

אני מנסה, אבל הוא תמיד עסוק בעבודה ואין לו זמן לשמוע, ויש דברים שכשהוא כבר שומע אותם הוא מקבל עליהם קריזזזזזזזזזזז כמו למשל ששתיתי קפה עם חבר מהתיכון, וקיווינו שהוא יצטרף אלינו בדרכו חזרה מהעבודה אבל כשהוא התקשר ושמע שאני בקפה עם ידיד, ועוד לא הספקתי לבקש ממנו שיצטרף ונחכה לו, הוא טרק לי את הטלפון בחלסטרה
בעיקרון אני ממש לא בעד להסתיר, וכייף לי לשתף, אבל לפעמים כשנתקלת בתגובות פוגעות חושבת אם בכלל היה כדאי... ולכן אין לי ממש דעה אם יש או אין מקום, כי בין אם אומר ובין אם לא-תמיד אצא לא בסדר.

polegra

New member
אני מאמינה שכנות ופתיחות

הן הבסיס ליחסים טובים אי לכך בן זוגי יודע עלי פשוט הכל ללא כחל וסרק אני חושבת שאין פרט שהוא לא יודע עלי ואני תמיד מעדכנת אותו בהכל זכור לי מקרה לפני כמה שנים שהיחסים שלנו לא היו הכי טובים ודיי התקרבתי למישהו בעבודה ואפילו חלמתי עליו בלילה )לא...לא חלום כחול..מה אתם חושבים שאני??( ואפילו את זה סיפרתי לבן זוגי מתוך מטרה שיבין שמאוד התרחקנו עד כדי כל שמצאתי את עצמי חושבת על אחר ויש לציין שעבדנו ותיקנו את היחסים לכן אני מאמינה שצריך לפתוח את כל הקלפים ולפעמים מופתעים מכמה אהבה והבנה מקבלים מהצד השני טלי

Miss פטל

New member
כנות זה מאוד חשוב בזוגיות!

אנחנו מאוד כנים אחד עם השני. ומבחינתי זאת אחת התכונות הכי חשובות בבן זוג- שאני יודעת שאני יכולה לבטוח בו ב 100%, שהוא לא יסתיר ממני כלום. כמובן שלא מספרים כל פרט ופרט כי למי יש כוח לשמוע את כל מה שהשני עשה היום??? אבל דברים חשובים או מעניינים מספרים כמובן! לדעתי אין גבול עד כמה אפשר לשתף..לא צריך להסתיר כלום..אם יש צורך בהסתרות זה מצביע על בעיה במערכת יחסים.

ענתי 10

New member
כנות וודאי שכן, לדעתי זה הבסיס

בזוגיות. לגבי עד כמה לשתף - בעלי תמיד רב איתי על זה - אני תמיד "שוכחת" לספר לו כל מיני דברים. זה לא שאני מסתירה ממנו, פשוט לא מספרת כי לדעתי זה לא יעניין אותו או לא נוגע לו, או פשוט לא מספרת בלי סיבה, ואז כשהוא מגלה הוא נורא כועס. אני נורא משתדלת שזה לא יקרה, אבל כנראה פשוט נולדתי ככה. מה לעשות, אף אחד לא מושלם!

משתפת בכל

מה שמוצאת לנכון. למשל...אין מה לשתף בשיחה אישית ביני לבין אימי אך כן אמצא לנכון לשתף בדבר מה שאמרו לי או שאמרתי שגרם לתחושות כאלה או אחרות. כנות..? אני תמיד כנה גם אם יודעת שזה לא ימצא חן בעיניו.

Tully Is Here

New member
משתפים, בה-כ-ל

גם בדברים הכי משעממים, כמו מה קורה אצלו בעבודה או השיחות שניהלתי עם חברות או עם אמא ושנינו יודעים שזה לא הכי מעניין אחד את השני אבל עדיין, בשביל זה אנחנו פה. ובטח ובטח שבדברים הגדולים. אבל אני לא יכולה להגיד שזו דרך חיים שמומלצת לכולם, אני כבר הייתי במערכות יחסים שהיו דברים שעדיף היה לשתוק מאשר להתמודד עם התגובה...

טוש23

New member
כמה סודות עוד לא הרגו אף אחד.

לכל אדם יש הסודות שלו,כן כן,לכל היפי נפש- גם מבן הזוג. וזה מתקבל על הדעת גם עליי וגם על בן זוגי. הרי מי מבטיח שתישארו לנצח עולמים? אז למה צריך שהוא יידע את כל הסודות הכמוסים המביכים והאפלים שלך שנים אחרי? אני בכוונה דרמטית,אבל זה לא עד כדי כך דברים אפלים.. טוב הבנתם תנקודה.2 שלושה סודות שאתם שומרים רק לעצמכם (או לאדם נוסף שקרוב) זה בסדר גמור לדעתי.

למעלה