כנגד ארבעה שופטים

כנגד ארבעה שופטים../images/Emo88.gif

אמנם פסח עוד רחוק אך בכל זאת נראה לי שזהו הזמן לפעילות חדשה. יש לנו בתוכנית 4 שופטים 2 ותיקים ו2 חדשים וכאן אתם מתבקשים לבחור מי מהם הוא החכם,הרשע,התם,ואחד שלא יודע לשאול אמיר,גברי,אלי,דנה,לכל אחד אתם צריכים להתאים את התאור שלדעתכם הכי מתאים לו מארבעת התאורים וכמובן הכי חשוב לנמק את סיבת הבחירה. זוהי כמובן תהיה דעתכם האישית בלבד

שלי../images/Emo13.gif

חכם-אמיר פיי גוטמן,נימוק:אמיר אומר את דעותיו על הריקוד בצורה מקצועית בלבד ואם הריקוד לא היה מספיק טוב אמיר יודע לומר את הביקורת לא בצורה פוגעת אלא כדי שהמתמודדים ילמדו מהביקורת וישתפרו לפעם הבאה ויתקנו את מה שלא היה טוב.כך גם אמיר מעביר את ביקורתו אם היא לרעה בצורה שעוזרת למתמודד ולא מורידה לו את מוטיבציה ופוגעת בו. רשע-אלי מזרחי,נימוק:אלי לא חוסך מהמתמודדים את דעותיו ונכנס בהם ללא רחמים אם הוא חושב שהריקוד היה גרוע הוא יאמר זאת הכי ברור שאפשר "זה היה גרוע מאוד" או "היה עקום" אלי לא יעדן את ביקורתו אלא יאמר אותה כמה שיותר בחריפות בלי לחסוך במילים. תם-גברי לוי,נימוק:בעיניי גברי כל הריקודים טובים ואם לא הוא יגיד זאת לא בצורה הכי ברורה על מנת שלא יפגעו גברי לרוב הולך אחרי כולם אם כולם יגידו שהריקוד היה טוב אז מבחינתו הריקוד היה טוב,אם כולם יגידו שהריקוד היה רע אז הוא יהיה באמצע ולא חד משמעי. אחד שלא יודע לשאול-דנה פרנס,נימוק:דנה לרוב לא ברורה כ"כ בביקורות שלה זה תמיד מקסים ואם לא אז היא לא כ"כ יודעת להסביר מה לא היה בסדר בריקוד.

ההגדרות שלי

חכם - גברי לוי הוא היחיד שקולע לדעתי ברוב המקרים. הוא לא מסתכל רק על הדיוק אלא גם על הצורה הכללית של הריקוד. אם הריקוד נראה טוב למרות שהיו אי דיוקים ועבירות, גברי יתן ניקוד גבוה. הוא יודע מה קהל אוהב לראות ויודע שגם ככה הקהל הוא זה שיכריע במקרה של תיקו, אז למה לא ללכת עם זה? רשע - אלי מזרחי אין לוסנטימנטים. הוא הולך על דיוק, דיוק, דיוק. הריקוד יכול להיות הכי משעמם שאפשר בלי אף ייחוד ויופי, ואלי יתן ציון גבוה כי דרכו על כריות הרגליים בדיוק בצורה הנכונה. לעומת זאת אם יוצא ריקוד יפהפה אבל היו בו עבירות כאלה ואחרות, אלי לא יהסס לתת 3 ואפילו נמוך יותר. תם - אמיר פיי גוטמן הוא נחמד, חביב ומדוייק. הוא מעין שילוב של גברי ואלי ומאזן בין שניהם. הוא עדיין חדש ויש מן תחושה של תמימות כשהוא מדבר כאילו למרות הכל יהיה טוב. לא משנה כמה רע מה שהוא אומר, זה עדיין נשמע כמו מחמאה בגלל הפנים התמימות שלו. לא סבלתי אותו באח הגדול, אבל כאן הוא השופט המועדף עליה. שאינה יודעת לשאול - דנה פרנס לא יודע, היא פשוט מרגישה לי לא כל כך קשורה לכל מה שמתרחש שם.

למעלה