כנאפה טובה ביפו,, היי, מאז שסגרו את אבו-נאדר קשה למצוא כנאפה ביפו שהיא לא מוטראן.. מישהו מכיר אחת?
C CommandeRiker New member 7/10/09 #1 כנאפה טובה ביפו,, היי, מאז שסגרו את אבו-נאדר קשה למצוא כנאפה ביפו שהיא לא מוטראן.. מישהו מכיר אחת?
א אריאלה פיקסלר אלון New member 8/10/09 #2 אני לא מהאזור, אני קונה באבו גוש אבל עוד מעט יענו לך שאר החברים שיודעים. בכל מקרה ברוך (או ברוכה) הבא/ה אלינו
אני לא מהאזור, אני קונה באבו גוש אבל עוד מעט יענו לך שאר החברים שיודעים. בכל מקרה ברוך (או ברוכה) הבא/ה אלינו
ר רוני ודי New member 8/10/09 #3 רצעתי לכתוב מוטראן שראיתי את הכותרת. אבל אז נתכנסתי לתוך השאלה והבנתי שמישהו אחר. לא מכירה. אבל מאוד אוהבת כנאפה.
רצעתי לכתוב מוטראן שראיתי את הכותרת. אבל אז נתכנסתי לתוך השאלה והבנתי שמישהו אחר. לא מכירה. אבל מאוד אוהבת כנאפה.
K kdr New member 9/10/09 #4 תבוא אצלנו "ממתקי המזרח" ברחוב אלנבי בחיפה, כנאפה רגילה שטוחה. "ממתקי נצרת" בעכו, שוב השטוחה. "מאפה יאסיף" בכפר יאסיף, כנאפה מגולגלת.
תבוא אצלנו "ממתקי המזרח" ברחוב אלנבי בחיפה, כנאפה רגילה שטוחה. "ממתקי נצרת" בעכו, שוב השטוחה. "מאפה יאסיף" בכפר יאסיף, כנאפה מגולגלת.