כנאפה- הצליח לי!!

כנאפה- הצליח לי!!

אומנם מעולם לא טעמתי את המקור, אבל מי שטעם אמר שיצא סוף הדרך. עשיתי סלט בין כמה מתכונים שמצאתי ברשת וזה מה שיצא לי מזל שאני לא אוהבת את כל הטובעים בסוכר האלו- אחרת לא היה נשאר כלום! זה עוכר דיאטות הכנאפה הזה! אז הנה תמונה של הכנאפה במגש, שימו לב שלא הספקתי אפילו לצלם לפני שהתחיל החיסול

DUKASIT

New member
רקדנית יצא לך מדהים והתמונה מקרוב ../images/Emo3.gif

לא היה לי מושג מה זה כנאפה - החכמת אותי. תיהנו

pirge

New member
ידעתי../images/Emo45.gifשיצליח. כשאת מחליטה ללכת על

משהו.....סוף הדרך. נראה פצצה ממש מרגישים שזה טעים. תהנו ותתני ביס גם בשבילי. וגם בשביל
בעלי. כמה שהוא אוהב כנפה.

איזה יופי יצא לך הכנאפה../images/Emo3.gif

הייתי בטוחה שבסוף תצא טעימה קטן עליך
את עושה דברים יותר מסובכים אז מה זה בשבילך

תודה יקרים שלי!! גם אני לא ידעתי מה זה

אבל אחי דיבר על זה כולו מזיל ריר .. וכולם אמרו ש"אי אפשר להכין את זה בבית. רק קונים את זה במקומות מיוחדים " ובלה בלה בלה אז הרמתי את הכפפה ( או הכנאפה
) והחלטתי שאני מכינה אותה. סליחה שלא צירפתי מתכון יחד עם התמונה, אני תמיד עושה את זה
בקיצור ככה אני הכנתי,(בעיקרון עשיתי כמו זה של קלודיה רודן שהביאה אילנית12 לפורום וסתם שיהיה לכ מושג מה זה- הנה מתכון מצולם מהתוכנית של מיקה שרון, כייף לראות אותו. אל תחמיצו!
שימו לב שמתכון שהביאה לנו אילנית אפוי, וזה מהתוכנית מטוגן על הגז- אני מניחה שזה המקורי אבל אפוי היה לי יותר נוח! חלאס דיבורים, ככה אני עשיתי: 400 גר' איטריות קדאיף ( אני קניתי בספייסס בצומת בילו . יקר לאללה 17 ש"ח לחצי ק"ג!) 150 גר' חמאה מומסת 250 גר' גבינת אורדה 5% לערבב את שתי הגבינות היטב 100 גר' גבינת פטה 5% במליחות עדינה מאוד לסירופ: 250 גר' סוכר 250 מ"ל מים 3 כפות מיץ לימון לבשל היטב עד שנוצר סירופ קצת סמיך 1. לשים את האטריות בקערה, לשפוך עליהן את החמאה המומסת ו"ללטף" אותן היטב בידיים עד שהן מצופות היטב בחמאה. לשים לב להפריד כי לפעמים הן דבוקות. 2. לשטח חצי מכמות הבצק בתבנית (לא עם קפיץ כי כל השמן ינזול החוצה וילכלך את תחתית התנור). אני השתמשתי במחבת נירוסטה בלי ידית שיש לנו בבית. כששמים את האטריות בתבנית להפריד אותן היטב כדי להכניס בהן אוויר (ככה אמר חוסאם שהיה בתוכנית של מיקה שרון) על האטריות למרוח היטב את הגבינה ועל זה לשים את שארית האטריות. להדק מעט את השכבות כדי שתידבקנה ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות 3. אני כיסיתי בנייר כסף את התבנית כי ראיתי שהאטירות מתחילות להזהיב מלמעלה ובפנים לא היה אפוי, אז האפיה לקחה בערך 40 דקות ואח"כ כמה דקות בלי נייר כסף. לשים לב כי הן משחימות מהר מאוד. 4. הוצאתי מהתנור ומייד שפכתי על הכנאפה חצי מהסירופ. זה נספג מהר מאוד 5. להפוך על מגש ולשפוך את שארית הסירופ על הכנאפה. טעים גם כשזה קר.

bigjack

New member
WOW זה נראה מדהים../images/Emo3.gif

חייב להכין את זה לחבר'ה בקרוב

למעלה