כן

csh018

New member
אני מבין שהכן היא תשובה לשאלה קודמת

( את או אתה יכולים להמשיך את השירשור, אין צורך לפתוח הודעה חדשה- לגבי זאת בטח אורלי תטפל). אז כך : יתכן ויש קשר ישיר לגבי 3 הסימפטומים. לגבי הטיפול באי-ספיקת כליות הדרך ארוכה וקשה וחובה לעבוד במקביל עם נפרולוג או רופא פנימי בשילוב של נטרופת/ית. לגבי לחץ דם אם מקורו מהכליות אזי טיפול בכליות יעזור גם ללחץ דם, במידה והמקור אחר לברר/לחקור ולטפל אפשר לעזור ברפלקסולוגיה. בדיכאון גם ניתן לעזור אני אישית נעזר גם בארומותרפיה. רפואה שלימה שלומי

רונימ1

New member
המשך

האם בסוכרת מטפלים גם בטחול? במקלעת השמש? כיצד אפשר לטפל בדיכאון ברפלקסולוגיה? מקלעת השמש ומערכת הורמונלית? תודה

csh018

New member
לגבי סוכרת את יכולה לראות דיונים

קודמים. ובכל זאת אני הייתי מטפל בכלי דם שהרי הבעייה שהסוכר "מסתובב" בכלי דם ולא מגיע לתאים. בנוסף מערכת הורמונלית, ואברים שקשורים בשמחה. לגבי הדיכאון הייתי עובד הרבה על הלב. בהצלחה שלומי

טל גיא

New member
סכרת

סכרת מבחינה הוליסטית מתייחסים אליה כקושי בספיגת המתוק של החיים אובדן יכולת שמחה לאחר טראומה, בדרך כלל נכון להמליץ למטופל לשים לב לעצמו לדאוג לעצמו לחפש משהו שהוא טוב בו ולעסוק בו לפחות פעם בשבוע. בטיפול הייתי מטפלת במערכת הורמונלית בדגש היפופיזה לבלב אדרנל, ובכבד (גליקוגן). וכן מטעינה צאקרות בדגש צאקרה שניה (שמחת חיים). לחץ דם גבוה חשוב לעבוד על הרגל מלמעלה למטה ותלוי גם איזה לחץ דם גבוה מעל 150/90 אסור לטפל.

csh018

New member
ל. ד. ג מעל 150/90 אסור לטפל- למה

אסור לטפל????????????? שלומי

טל גיא

New member
לחץ דם

כחלק מקונטרה אינדיקציה וההגיון- טיפול רפלקסולוגי יכול לגרום להגברת לחץ הדם , אנשים בעלי לחץ דם גבוה כנ"ל ומעלה (שאינם מטופלים בכדורים) ניתן לגרום להם לנזק במידה ולחץ הדם יעלה. מה שחשוב להדגיש זה בלחץ דם גבוה חשוב לעבוד מלמעלה למטה בטיפול כדי להוריד לחץ דם.

csh018

New member
מתנגד!!!

עיסוי רפלקסולוגי בכפות ( לא בשוקיים) הרגלים עוזר מאד בהורדת לחץ הדם גם ובעיקר בלחץ דם גבוהה!!!!. הקונטרה אידיקציה- היא של בתי הספר כסתח וזה הכל. זה כמו הטיפול בהריון והטרימסטר הראשון. בכל אופן מי שלא מכיר ולא יודע שלא יתעסק, אך טיפול רפלקסולוגי מתאים עוזר מאד. חתימה טובה שלומי

רונימ1

New member
תודה ועוד

תודה רבה על המידע. עדיין לא הבנתי במה מתמקדים בדיכאון.

csh018

New member
הטיפול בדיכאון הוא מורכב

לכן כאשר אני מטפל אני מתרכז בלב ומניע את שאר הגוף. יש להוסיף תזונה ושמחת חיים. בהצלחה שלומי

למעלה