כן.... אני יודע..... רק באתי להגיד שלום.
@ @tagel New member 3/2/01 #5 תולעתתתתתתתתתתתת איזה כבוד הוא לי.... אני מרגישה בעננים.... איכסה יא מגעיל, אמרתי לך שאני לא סובלת אותך? כן, אני יודעת שכן, ובכל זאת באת.... תכירו אנשושים.... בלייד, מנהל פורום עשרים פלוס... אגב, אני בדרכי לשלוח לך מייל... בבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
תולעתתתתתתתתתתתת איזה כבוד הוא לי.... אני מרגישה בעננים.... איכסה יא מגעיל, אמרתי לך שאני לא סובלת אותך? כן, אני יודעת שכן, ובכל זאת באת.... תכירו אנשושים.... בלייד, מנהל פורום עשרים פלוס... אגב, אני בדרכי לשלוח לך מייל... בבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
י יעלי! New member 3/2/01 #6 תגיד לי.... אם לא איכפת לך כמובן... מה מביא אותך לכאן? או שהיית כאן ופשוט פיספסתי...
B Blade New member 3/2/01 #7 קודם כל... ורק בשבילך. ``לי`` עכשיו בקשר לשאלתך.... יש כאן מישהי שאני לא סובל פשוט. היא כל הזמן בוכה לי שאני אבוא לבקר אותה כאן. אז באתי.
קודם כל... ורק בשבילך. ``לי`` עכשיו בקשר לשאלתך.... יש כאן מישהי שאני לא סובל פשוט. היא כל הזמן בוכה לי שאני אבוא לבקר אותה כאן. אז באתי.
ע עופרי- New member 3/2/01 #12 אולי ציניות דווקא יכולה לעזור לפעמים זה נותן פרספקטיבה אחרת על החיים. חוץ מזה שאני משוגעת על ציניים (שנונים אבל..).
אולי ציניות דווקא יכולה לעזור לפעמים זה נותן פרספקטיבה אחרת על החיים. חוץ מזה שאני משוגעת על ציניים (שנונים אבל..).