כן..

אמת

פעם חשבתי רבות על שקרים, הם הגיעו תמיד ובכל צורה והייתי צריכה להסתכל אל מעבר, אל האמת שבתוכי. פעם פחדתי לעשות צעדים, הייתי צריכה למצוא את הכוח והרצון. לפעמים גם הם הלכו לאיבוד. פעם ברחתי. היום רק חוזרת. יש אנשים שחושבים. אומנם מעט אבל אני בליבם והם בליבי. הם חוזרים אלי כמו שאני חוזרת אליהם. האמת לעולם לא עזבה, והשקרים לא היו שקרים לא שהם באו ממני ולא שהם חזרו כהדים. ועכשיו אני פשוט חוזרת חזרה. (השיר הנוכחי: הרוח שמתחת לכנפיי/בט מידלר)

אמת 2

לפעמים הטעויות שעשיתי נראו כדבר הנכון ולפעמים זה היה ההיפך. מעניין (אך לפעמים כואב) להסתכל אחורה לאותם רגעים. אני לא אפחד, כך אומרת, ושוקעת בזכרונות כדי למצוא את הטובים. צוללת למרחק ולא מאבדת אוויר כי אני צריכה לבטוח, כי אני צריכה להיות. רגע אחד של כאב ורגע אחד של חיוך. הנדנדה ממשיכה. לאן עוד נגיע, לאן עוד נהיה. אני חושבת שהרבה לא הבינו אותי כי הסתכלו על הצד הלא הנכון. הראיתי את אותו צד לעולם. רק אלה שלא ויתרו וסובבו אותי ראו את האמת. האמת שבתוכי. השיר הנוכחי: צבעי הרוח/ונסה ויליאמס (מפוקהונטס)

דמעות

הן מגיעות עכשיו, הן רוצות לזרום, אך עוצרות כי מביטות מי מסתכל. עדיין יש סיכוי לכמה ערים והן יוצאות בלילה רק שהן לבד ללא שאלות. הן מבולבלות משמחה, מהבנה, מכעס, ומתחושות שקשה לי לתאר. אני לא יודעת איך להרגיע אותן. כמו תמיד- באות מעצמן, הן, כמוני, הגיעו למסקנות היום. מסקנות ששוכבות בראש הרבה זמן ובלילה רק יוצאות. הן לא באות ביום, כי קשה לספר מה נמצא בתוכי לאותם אנשים. אני שומרת סודות, כך הם אומרים ואני לא מאשרת וגם לא מכחישה. אני פשוט ממשיכה לשמור ומחכה לאותם רגעים בהם אדע שזה נכון עבורי ונכון למעני. השיר הנוכחי: השיר שלך- אלטון ג'ון

זכרון

יושבים על ספסל. אחת מבקשת: "ספרו לי סוד" ואני מחייכת, כי לי אין סודות. הכל לפניהם ולפניי. אך למה היו אז סודות שאני לא סיפרתי לעצמי? למה עדיין לא גיליתי אז מהי חברות, מהי אמת, מהי משמעות? למה הייתי צריכה לחכות. יש הרבה סודות שמסתובבים, ואני רוצה את כולם לשחרר ואת כולם אני שומרת, גם אם לא קשורים בי, שלאחרים יהיה שלווה. אך אני ממשיכה לחפש, מספרת לעצמי, שלא אשכח שגם לי יש סודות. יש דברים שלא מספרת לעצמי. איך לא להרגיש לבד? איך להאמין שדברים ישארו. הכל משתנה. לאט ומהר. אך אני מוכנה לזה. עולם שמסתובב וזמן שממשיך לעולם לזוז מוכיח לי שאני משתנה. אני משתנה לטובה. אני מאמינה בזה. אני מאמינה שבסוף מרוב זכרונות טובים, יש סיכוי שיעלמו הרעים. אסור לשכוח מהם שיעורים. השיר הנוכחי: לשנות את העולם/ אריק קלפטון

הוא שר על דמעות

והן עדיין עומדות. מחכות לסימן. הכל רגוע, הכל שקט, רק אני, עצמי והילדה שעוד אומרים עליה שהיא תמיד כל כך טובה. ועכשיו הוא שר שיר אחר. על זו שחושבת על איך להתלבש, "אני נראית בסדר?" "כן, את נראית נפלא הלילה". אני מרגישה אותם רוקדים, בריקוד שמתאים רק להם. היא דומעת לו על היום הקשה, והוא מחייך. יהיה בסדר כך הוא מזכיר "כמה שאני אוהב אותך". מבין הדמעות היא ממשיכה להחזיק בידו.. הזמן עובר והם שוכחים ממנו. והאור נכבה מרוב ריקודים. ללא מילים, אור כבוי, והם ממשיכים לרקוד. והיא נראית יפה הלילה. (השיר שהתחיל: ניו יורק ניו יורק- פרנקי סינטרה )

(שיניתי שיר)

יום אחד אני אביע משאלה ואקום היכן שהקשת נמצאת היכן שהוא מעבר לקשת, שם גבוה למעלה. יש ארץ ששמעתי עליה, פעם אחת בשיר ערש. היכן שהוא, מעבר לקשת, השמיים כחולים והחלומות שתה מעז לחלום באמת מתגשמים. יום אחד אני אביע משאלה ואקום היכן שהעננים הרבה מאחורי, היכן שהבעיות נמסות כמו טיפות לימון, הרבה מעל הארובות שם תמצא אותי! אני יודע, שהיכן שהוא מעבר לקשת, ציפורים כחולות שוכבות, ציפורים עפות מעל הקשת, למה או למה אני לא יכול? יום אחד אני אביע משאלה ואקום היכן שהעננים הרבה מאחורי, היכן שהבעיות נמסות כמו טיפות לימון, הרבה מעל הארובות שם תמצא אותי! אווווו.. היכןןןן שהואאאאאא מעבר לקשת, ציפורים כחולות עפפפפות. ציפורים עפות מעל הקשת, למה או למה אני לא יכול??? שיהיה לכולנו רק חלומות טובים, כאלה שיתגשמו.

(שיניתי שיר)

יום אחד אני אביע משאלה ואקום היכן שהקשת נמצאת היכן שהוא מעבר לקשת, שם גבוה למעלה. יש ארץ ששמעתי עליה, פעם אחת בשיר ערש. היכן שהוא, מעבר לקשת, השמיים כחולים והחלומות שתה מעז לחלום באמת מתגשמים. יום אחד אני אביע משאלה ואקום היכן שהעננים הרבה מאחורי, היכן שהבעיות נמסות כמו טיפות לימון, הרבה מעל הארובות שם תמצא אותי! אני יודע, שהיכן שהוא מעבר לקשת, ציפורים כחולות שוכבות, ציפורים עפות מעל הקשת, למה או למה אני לא יכול? יום אחד אני אביע משאלה ואקום היכן שהעננים הרבה מאחורי, היכן שהבעיות נמסות כמו טיפות לימון, הרבה מעל הארובות שם תמצא אותי! אווווו.. היכןןןן שהואאאאאא מעבר לקשת, ציפורים כחולות עפפפפות. ציפורים עפות מעל הקשת, למה או למה אני לא יכול??? שיהיה לכולנו רק חלומות טובים, כאלה שיתגשמו.

למעלה