כן שלום לכולם...!

krizler

New member
כן שלום לכולם...!

אני יודע שלא שמעתם ממני הרבה זמן...אבל אל תחשבו שלא היתעצבנתי בכל הזמן הזה שנעדרתי! חחחח כן..., יש לי עוד איזה שבועיים עד שאני מתגייס סוף סוף אפשר לאמר..., לצבא ההגנה למתנדבים, שהצבא זרק אותם מכל המדרגות! אבל כן אני לא יכול לאמר כלום..יש צו גיוס יש תאריך! אבל!!! זה לא נגמר כי קרייזלר נכנס לקריז, שבועיים לפני הגיוס שלי..., ואני עדיין ממתין לתשובות מהמיונים שעשיתי לאיזה יחידה כלשהי..., אני לא מדבר שיש לי איזה חודשיים ואני יכול לאמר בכיף...קחו את הזמן! אבל לא שבועיים..., כלומר 7 ימים ועוד שבעה ימים..., לאלה שלא יודעים חשבון זה יוצא 15 ימים........סתתתם, 14 יום! עבר כבר שבוע וחצי מאז שאמרו לי שישלחו אלי הבייתה את התשובה, אז חלפו הימים, ואני הועלתי בטובי להרים טלפון לבדוק מה קורה..., כי חשבתי שעברתי את כל השלבים הארוכים והמעייפים! אז ענו לי. אמרתי שלום שמי רותם קרמר ואני מתנדב לפני שבוע וחצי הייתי במיונים לחוקר מודיעין, ואני עדיין מחכה לתשובה! אז הם בדקו, ויש לציין שלקח להם חמש דקות כדי לבוא עם התשובה הזאת..., המכתב צריך להגיע אליך בימים הקרובים..., אז אמרתי להם שזה מאוד דחוף לי הדבר הזה! אז הם בספונטניות שכזו, אמרו מה קרה זה לא שאתה מתגייס עוד שבוע..., אז אמרתי נכון אני מתגייס בעוד שבועיים! מה באמת, לא ידענו..., אנחנו כבר מבררים..., כל כך קשה היה לעשות את זה מקודם?! אובכן אמרו לי שהם ידברו עם האחראי שלהם והם ירימו לי טלפון בימים הקרובים, אז כן..., נחמד לשבת בבית שבעוד שבועיים אתה מתגייס ליחידת משהו משהו! אחחחח..., אני כל כך אוהב את האי וודאות של הצבא הכי חזק במזרח התיכון של הגדה המערבית! כן..., זה היה מה שנקרא הטור שלי לשבוע הזה..., אני מקווה שבקרוב אני אכתוב אם יש תשובות! יום נעים לכולם...., ושלא יעבדו עליכם!!! רותם.

TRANSFER

New member
אחלה סיפור

מקווה שתתקבל ליחידה הזאת. בהצלחה

סיונתו

New member
כל הכבוד לצה

זה סיוט....אני ישבתי 4 שעות וחיכיתי רק בגלל שהחיל שהיה בחלון שהלכתי לברר לא בדק אפילו אם העבירו לי את התיק....צבא של מ-ט-ו-מ-ט-מ-י-ם

Dizen

New member
../images/Emo6.gif אחלה טור! וכמה עדכונים שלי...

זה הרי ידוע שיד ימין לא יודעת מה שמאל עושה... אני חושבת שזה יסתדר בסוף. בהצלחה בכל מקרה!
ולעדכונים שלי:
סוף סוף קיבלתי את המכתב שמאשר סופית את הקבלה לתפקיד שלי (עזבו שהם כותבים שהייתי אמורה להתגייס בפברואר...
)
התקשרו וביקשו שאחזיר את תעודת הפטור, כדי שיוכלו לשלוח לי צו
הודיעו לי שאני מתגייסת ב-10.3. מה אני אגיד לכם? איזה הפתעה...
זהו
יאיי, מצאו לי מחליף

krizler

New member
תודה, ו...

גם אני מתגייס ב10 במרץ...נתגייס יחד מסתבר!

מעיין©

New member
אנקדוטה קטנה...

לי הוצעו 2 תפקידים לפני הגיוס, לתפקיד הראשון- צלמת צבאית (מה שבחרתי שסופו של דבר) היה לי ראיון חודש לפני הגיוס עם מפקד היחידה. לא הייתי בטוחה שזה מה שאני רוצה וביקשתי משהו מתחום החינוך- יומיים (!!!!) לפני הגיוס היה לי ראיון במפקדת קצין חינוך ראשי, והוצע לי תפקיד . שעתיים אחרי הראיון כבר הייתי צריכה לתת למנהל הגיוס תשובה באיזה תפקיד אני בוחרת. רק כדי שתבין כמה הדברים האלה הם ברגע האחרון...

למעלה