כן, שוב אני.

Ez sLeeP

New member
כן, שוב אני.

אז טיילתי בכמה דפים האחרונים של הפורום, ליקטתי קישורים, ואני מבטיח לעשות איתם משהו בנידון עד סופ"ש הבא. מה שלא מצאתי זה השרשור שנפתח לגבי 'סיבות (מקוריות) להישאר בבי"ס' - כל המוצא אותו, יבורך (נא להשאיר את הקישור כתגובה להודעה זו..)! עוד כמה נקודות:
אני בעד שרשור התפקדות חודשי, אז החל מחודש ינואר הקרב עלינו לטובה - יהיה אחד שכזה. התכוננו!
לפני ששירה התחילה לכתוב את הסיכום השבועי, ואחרי שאני הפסקתי, היו שבועיים שענת (ואולי גם עדי?) כתבו את הסיכום. אשמח לקבל את הקישורים האלו.
עוד שתי רעיונות למאמרים:
אתה יודע שאתה שמיניסט כש... (אתה מוצא את עצמך מחשב כמה ימים בחייך בזבזת בהגעה לבי"ס.. *דוגמא*)
הכי-פורום-שמיניסטים (בתפוז): (שרשורים ליליים על זבובים שנופלים.. *דוגמא*) יאללה, לעבודה!

Ez sLeeP

New member
דידו'ש?!

מה קרה למחשב? מתי ישוב לסדרו? מתי תשוב אלינו? תשובות!

painapple

New member
שיחה הזויה מאתמול:

*שרגא ב מצלצל, ענבר נבהלת נורא ועונה* "היי!" "היי!! לא היית במחשב כל היום.. את לומדת או משהו?" "פחחחח כן בטח.. אין לי מחשב. הוא לא נדלק!" "פאק.. עוד פעם?" ואז התברר שכן, ואז זה עבר למשהו אחר שלא קשור למחשב אבל אני לא יודעת מתי. אם אין לך תטלפון שלה, אני אתן לך, ותטריד אותה טלפונית ותשאל את הכווווווווווווווווווול. טוב? .)

אולי נפרסם את הטלפון שלה כאן אל מול

כל אנשי תפוז וניתן למטרידים אקראיים להתעלק על דיד.. יהיה נחמד

Ez sLeeP

New member
אין צורך. ברור שיש לי.

כלומר היה, ואז ביום המפגש הפלאפון נכבה לכל תנודת האויר, ובשלב מסוים של הערב (סמוך לפיגוע) הוא שבק חיים. הספקתי להתקשר לאמא ולהרגיע אותה קודם. מה גם שהפסקתי לקחת מדידו'ש את מספרה לפני תאונת המחשב.

למעלה