כן! על הבוקר!

D o l f i n a

New member
כן! על הבוקר!

נכון לכל אחד יש פנטזיות? נכון שגם למי ששואף להגשים את כולן יש כמה אפלות ומפחידות בארון שהוא לעולם לא יתרגם למציאות? כלומר דברים ברי ביצוע, דברים אפשריים, אבל כל כך מטורפים ומפחידים שאתם בטוחים שהם ישארו בתור פינה חמימה לברוח אליה כשמתחשק ולא מעבר...? אז מה הפנטזיות הכי אפלות שתפנטזו אך לעולם לא תגשימו?

nerissa

New member
גאנג באנג

אבל לכי תדעי.. פעם היו לי פנטזיות מטורפות ומפחידות על דם, כאב וכל מיני כאלה.. אפילו היתה לי פנטזיה מופרעת-שבחיים-אני-לא-אעשה על סקס עם שני גברים
הבדסמ והפתיחות שהוא מעניק.. והאומץ - לימדו אותי דבר חשוב. never say never..

מ א ו ז ן

New member
טרנסג'נדר

ז"א שיהיה עבד/שפחה שהוא/היא אישה עם זין. זו פנטזיה שאני לא רואה איך תתממש ביוזמתי, אבל כמו שנריסה כתבה - אין לדעת.

D o l f i n a

New member
אחחחח...

אני מפנטזת לפעמים שאני מועלת לקורבן בטקס פגאני מפחיד כזה... כשיש סביבי מלא גברים על מסיכות, ומצד אחד אני הקורבן, ועושים בי שמות... אך מצד שני אני הדבר הכי קדוש עבורם, מושא לסגידה. בפנטזיה זה יכול להגיע למצב של גסיסה, לפעמים אפילו ממש שיעלו אותי לקורבן... אך כמובן שזו רק פנטזיה, ברור לי שלעולם לא אלך רחוק כל כך שאגרום לעצמי לסכנת חיים.

SHZIF

New member
מצטער

מצטער בקשר להודעה הקודמת פשוט הייתי חייב לראות אם זה כותב בעברית כי זה דרך הפאלאפון. אני אספר לך על סקס שהייתי רוצה לעשות. הייתי רוצה מאוד לנסות סקס חריג אני פשוט לא מבין בזה. יש לי לפעמים רצון לסקס אנאלי מבחורה ואני לא הומו. אני חייב לנסות דברים חדשים. עייפתי כבר מסקס רגיל בגלל זה נפרדתי מחברה שלי. אני מרגיש צורך לעשות דברים חדשים כמו להיות עבד- כדי להרגיש איך זה. אולי זה נשמע בשבילך סקס מיושן אבל אני מת לנסות את זה. מקווה לקבל את תגובתך

SHZIF

New member
מצטער

מצטער בקשר להודעה הקודמת פשוט הייתי חייב לראות אם זה כותב בעברית כי זה דרך הפאלאפון. אני אספר לך על סקס שהייתי רוצה לעשות. הייתי רוצה מאוד לנסות סקס חריג אני פשוט לא מבין בזה. יש לי לפעמים רצון לסקס אנאלי מבחורה ואני לא הומו. אני חייב לנסות דברים חדשים. עייפתי כבר מסקס רגיל בגלל זה נפרדתי מחברה שלי. אני מרגיש צורך לעשות דברים חדשים כמו להיות עבד- כדי להרגיש איך זה. אולי זה נשמע בשבילך סקס מיושן אבל אני מת לנסות את זה. מקווה לקבל את תגובתך

D o l f i n a

New member
כן, זה בדיוק שם...

טיפה ימינה, קצת קדימה... אוווו... בדיוק שם במעמקי החלחולת. אומו אתה לא חייב להיות בשביל להנות מסקס אנאלי, ממש לא, למרות שתמיד אמרתי שהם נהנים יותר. גוד לאק, מקווה שתמצא ותגשים את מה שאתה מחפש...

calba 2

New member
פנטזיה (לא אפלה)

להיות חור ציבורי במשך 33 שעות במקום מאוד מאוד ציבורי עם כיסוי על העיניים ולא לדעת מה קורה מסביבי. חסרת אישיות- רק חור! קשורה ופרושה הגוף מכוסה לגמרי מלבד החורים שחשופים לציבור הרחב. אדוני עושה סלקציה למי מותר לזיין אותי ולכמה זמן. דמעות נוזלות מעיניי ללא הרף ואין רחמים!!! תחנונים לא עוזרים(בגלל הגאג). הגוף כ"כ רפוי וכבר חסר תחושה. ידיים נשלחות אל גופי מכל עבר, אצבעות נכנסות ויוצאות, פטמות צבוטות, נוזלים מרוחים מסביב ל3 חורי. רעש ההמון מסביב ואף אחד לא מתאר לעצמו מה עובר על נמלה קטנה כמוני. ואני נקרעת מבפנים וכמובן גם מבחוץ כן, מה לעשות. פנטזיה שלעולם לא אממש כמובן.

Master Eagle

New member
כמובן שלא תתמש....

בזמנו כתבתי כאן בפורום שאני מאמין שרק אשה חזקה יכולה להיות שפחה אמיתית, רק אשה המודעת לערך הגבוה שיש לגוף שלה, מסוגלת להפקיד אותו בידיו האמונות של אדונה מתוך ידיעה שהוא לעולם לא יפגע בה.... מה שתיארת בפנטזיה הזאת זאת פגיעה נפשית לכל מי שמכבדת ומעריכה את הגוף שלה. ומאחר ואני יודע עד כמה הגוף שלך חשוב בעיניך, עד כמה את גאה בו ומעריכה אותו, לא רק מהפן הגשמי אלא את כל מה שהוא מסמל, אני יכול לקבוע בוודאות שדבר כזה לא יכול להתרחש לעולם.... אותם שלושת החורים שציינת הם אמנם של אדונך, אבל הווא כאדון יודע להעריך ולכבד אותם ולכן הם לעולם לא יהפכו למשהו ציבורי. אוהב אותך ילדונת!

טָלי ה

New member
למה דווקא 33 ?

מעניין מאד כפנטזיה.. אבל כמו שאמר מאסטר איגל, רק כפנטזיה.

calba 2

New member
בוודאי שלא!!!!!

זה מין שרשור כזה של פנטזיות "אפלות" שלעולם לא התגשמו. אני בטוחה שגם דולפינה לא היתה נותנת לאף אחד לעלות אותה לקורבן בטקס פגאני. פנטזיות אפלות....

calba 2

New member
11 שעות לכל חור../images/Emo3.gif

תיארתי לעצמי שתימצאי את הפנטזיה כמעניינת ע"ס הסיפורים שלך
. כמובן שהיא לא ברת ביצוע וגם אם היתה לא הייתי מביאה אותה לידי מימוש. טראומתי מידי!

טָלי ה

New member
נו.. שאלת המשך..

למה דווקא 11 שעות לכל חור ולא 7 למשל? וברור שלא היית מממשת כזה דבר, בהחלט טראומטי, אבל לפנטז על זה, זה כיף. אגב, לא כל הסיפורים שלי כאלו, יש לי גם יותר רכים. הכל לפי מצב הרוח שלי..

למעלה