כן עכשו זה בטוח

כן עכשו זה בטוח

הוא אידיוט וזה בדוק מסבירה לו כבר יותר מחודש שיש לילד בעיות רציניות באוזניים ובגרון (לא זה חדש לו כבר כמה שנים), הילד המתוק הזה כבר לא יכול לעשות כפתורים באוזניים כי הדלקות עשו לו חורים כבר, ועכשו יש לו שקדים רציניים בגרון והוא לא מבין שבא לי לצעוק לאלוקים שיעזור לו קצת קצת להבין, כל פעם שהוא הולך אליו (פעם בשבועיים) הוא חייב לשחק את האבא הטוב שנותן ארטיק בשקל והילד חוזר מסכן חולה עם חום ודלקת , והנה כבר היה שבועיים עם אנטיביוטיקה והרופא סוף סוף בדק אותו לפניי כמה ימים ואמר שהכל בסדר תודה לאל ולא צריך ניתוח בנתיים, אבל החמור הזה החזיר לי אותו שוב אתמול עם דלקת וחום וילד עכשו שוחה באמבטיה קרירה כדי להוריד חום, הוא אידיוט חסר תקנה, אני מתקשרת אליו מדברת בנימוס ואומרת לו מה יהיה אתה לא מבין הילד סובל יהיה חרש ועוד בעיות ואתה לא מקשיב ביקשתי בלי ארטיקים כבקשת הרופא, ומה הוא עונה: מה את צועקת עלי על הבוקר, ומי בכלל צעק? מה עושים עם אידיוט כזה? לא לתת לו את הילדים אני אצא הרעה אין לי כבר פיתרונות אליו, לא אכפת לי להתעלם ממנו להתרגז ממנו אך לא בקשר לילדים מה הם עשו שהם צריכים לסבול שיש להם אבא אידיוט? אז עכשו למזלי אני מובטלת ויכולה להיות עם הילד אבל במצב אחר באמת שהייתי צועקת........

עוף כנף

New member
אחולי החלמה ../images/Emo24.gif

מ ו צ א ת !!! תעזבי! חבל להתעצבן !!! תשמרי כוחות לטפול בילד!!! נכון שזה מתסכל לשלוח ילד בריא, ולקבל חולה אחרי יומיים, אבל אין ברירה. אם האבא לא שומר מספיק,- אין מה לעשות חוץ מלדבר איתו, בסבלנות, בכל פעם. לאט לאט הוא יבין את חשיבות העניין. (היה לי ספור דומה, הילדה חזרה בכל פעם אחרי שינה אצלו עם גרון מוגלתי. חשבתי שמשהו אצלו גורם לה לאיזו אלרגיה. הוא החליף לה משמיכת פוך לסינטטי, דאג לגיזום עץ שהיה ליד החלון שלה,- ממש עשה הכל בשבילה). אז, המון סבלנות, וכמובן, מאחלת לילד המון בריאות והחלמה מהירה!!

תודה עוף כנף ../images/Emo25.gif

תאמיני לי שהוא לא מבין ואין לזה סוף.... מכירה אותו המון שנים ורק מבין פחות ופחות לפעמים אני תוהה מה יש לו שם במקום שכל ותאמיני לי שאני יודעת על מה שאני מדברת אבל צודקת אין מה לעשות וחבל לי להתעצבן לכן משתדלת שלא אבל כמה כוחות וסבלנות יש לבן אדם?!

amigor

New member
מוצאת הרבה בריאות!

קשה לי להסביר מה זה כאב אוזניים אולי יותר משניים עברתי חוויה בילדות שלא אשכח לעולם אל תחסכי במאום, גם אם צריך לערב את בן הזוג לאחל הרבה כוח ובריאות! עמי

לערב? את מי? אותו? (האידיוט)חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סולח לי אה? הייתי חייבת לשחרר קיטור ואתה נתת לי סיבהחחחחחחחחחחחח לא מענין אותו חולים לא מענין אותו מסיבות בית ספר וגן לא מענין אותו לכום כלום כלום כלום כלום כלום כלום כלום כלום כלום כלוםכלום לכום........................................... אבל זה בסדר מצידי, כנראה שיום יבוא והוא יהיה אדם אחר אולי חולה יותר אולי זקן יותר , והם? לא יודעת מה יעשו, אני ? כן אומר להם לדאוג לו אך לא אכריח אותם לרגע (יש גבול לא).

../images/Emo24.gif דוקא חדש לי

עשית לי טוב וגם לו הראתי לו והיה לו חיוך משגע מהכלבלבים האלה תודה מתוקית אנחנו בדרך לרופא

../images/Emo3.gif התעיפתי והבן שלי יותר

המתוק הזה סבל כל הדרך ממש רחמתי עליו החום עולה לו ואנחנו צריכים לחכות עד אחה"צ ביקורת "אף אוזן גרון" נקווה לטוב ב"ה. אז הוא ישן עכשו כמו תינוקי מדהים
גם אני אצטרף אליו "יחי החופש" (סתם זמנית)

היי מוצאת. שולח לך.....

חיבוק גדול. אכן לא פשוט המצב. כשזה נוגע לילדים. אני עובר משהוא דומה. ומאוד מתעודד עם העוצמה והאופטמיות שלך. יום נפלא ושבוע מקסים שיהיה לך

מזכיר לי משפט אחד..

"כמה קטנה אבל....." ועכשו יותר טוב לי, כי אם הצלחתי להעביר את עוצמתי מעודדת אף יותר. שולחת לך בחזרה (לא אוהבת להיות חייבת, ועוד חיבוקים?)
שיהיה לך אחלה יום אחלה שבוע ואחלה אהבה ואחלה חיים ממני המאושרת התמידית (שזה נראה מוזר בעיני אחרים) מוצאת

maof

New member
קטנה....גדולה...מה זה משנה

תיזכרי דבר אחד לפני שהסעיף....מישתחרר מה היו הדברים שבגללם ניפרדתם...???? ומה היו הדברים שבאמת יפריעו לך....בתקופת הנשואים...???? וחישבי על זה שעקב הדברים שהיו בעבר אתם לא יחד יותר.... בתקופה קודמת שאולי.....אם היה חל בו קצת שינוי...האתם נישארים יחד... ודבר נוסף להיתרגז .....זה להעניש את עצמך בגלל טיפשותם של אחרים... מעוף

וואלה אתה בסדר../images/Emo6.gif

ברור לי מאוד המצב חמודון הבעיה שזה נוגע לילדים זה מעלה לי את הדם (ויש לי בעיה אין לי עודף) אז הנה לא צעקתי אפילו התרגזתי לכמה דקות ונרגעתי בגלל שברור לי ולכן מרימה ידיים רק חבל שהילדים צריכים לסבול מהטיפשות הזאת, אבל זה המצב מה לעשות נחיה גם עם זה ונתגבר.

אתה חושב שנעים לי

לראות את בני מסתובב באי שקט במיטה וממלמל שכואב לו הראש ושוב אמבטיות להורדת חום וסמרטוטים על הראש, למה? סתם מיותר ורק בגלל שאבא "גבר" הוא לא יגיד לילד אסור לך זוכר? ולמה? כי הוא אידיוט שלא רוצה לבזבז עוד כמה מילים בלהסביר ורוצה להנות מהשבת שלו איתם בלתת לו העיקר ש"ישתוק"? חבל, אבל אבוד לי.

maof

New member
לא אני יודע שזה לא נעים לך ...וכואב

אבל חלק מהדברים אלה הם הציפיות....... ככל שמצפים יותר מיתאכזבים יותר למדתי בעברי לא לצפות לכלום....והיה ויצא אחלה נהנתי מעינין ואם לא יצא.....אז לא......מה קרה ???? גם היום אני רואה שלא צריכים לצפות לדברים יותר מידי מעוף

מוצאת

מעוף כתב בדיוק את מילותי. חבל על הכעס,הוא לא יעזור... החלמה מהירה לפשוש.

*יערית

New member
אויש זה מרגיז....

אבל קשה איתם...אולי צריך לא להסביר..פשוט בזמן שהילד חולה לא לשלוח אותו, אצלי הילדה כבר 4 ימים קודחת עם פצעים בכל הפה..והוא שיש לו אישור כניסה חופשית אצלינו לא בא לבקר פעם אחת אפילו.... מתקשר כן..מה היא יכולה לשוחח איתך בטלפון? והוא נמצא במרחק של 30 דק´ מקסימום מאיתנו... אבל כך הוא היה בנישואים..לא התרגש ממחלות לא שלי ולא של הילדים, את האמת רק שהוא חולה זה קטסטרופה!!!!! הילדים הם החיים שלנו...אולי כדאי שלא נתלה יותר מידיי תקוות באנשים שעם הטבע לא הביא להם רגישות והבנה..אנחנו בטח לא נעשה זאת! מאחלת לבנך החלמה..והלוואי וימצא פיתרון עבורו..מסכנים זה כאב נורא! נראה לי שגם אני בעיקבותייך הולכת לקראת פיטורין לא יודעת...

יערית מתוקה מה קורה לך?../images/Emo140.gif

לא מתאים לך ככה
מהר תתחילי להראות ככה
כי אם לא תקבלי ממני ככה
ואם לא יספיק תקבלי גם
ואז תראי בדיוק ככה
ואם תמשיכי עוד אגרום לך להראות ככה
אז מהר מהר תפסיקי להיות כל כך
ותרקיבי את מישקפייך הורודים יופי ככה
כדי שלא אתן להרגיש ככה
אז תדמיני שאני נראת בדיוק ככה|ליצן ותתחילי לתת לנו כאן מהר את זה
ואז תתחילי לחזור להראות ולהרגיש ככהבנדנה כי את ה*| שלנו הנוצץ והזוהר כמו השמש ה ב נ ת רמקול|? |

למעלה