כן עובד על דיסק...

כן עובד על דיסק...

חברה שיקלר תמיד עובד על דיסק...העניין הוא שהוא לא דואג להתפרסם טיפה ולייחצן את הדיסק שלו...כל פעם שהוא והפלצנית הרעננית נפרדים הוא לא מוצא את עצמו...אולי הפעם זה סופי והוא יבין שיש גם אחרי...וינצל את מה שיש לו....

...

שיקלר אכן עובד כבר המון זמן על הדיסק, וזו אכן בעייה החוסר ייחצון ופרסום שהוא לא עובד עליהם מספיק. אני לא חושבת שזה עניינו של אף אחד מה הולך בחייו הפרטיים אולי ככה הוא לומד יותר,מושפע יותר,מתבגר יותר וכ'ו.. המשך לילה טוב..

GalitLondon

New member
נכון מאוד...

ולעבוד על אלבום והופעות והכל.. זה לוקח קצת זמן, אין מה לעשות כשזה חשוב, מושקע וחדש אני בטוחה שגם שווה לחכות. ואני בטוחה שהוא לומד מהכל, אבל למה גם להכנס לעניינים הפרטיים שלו אני לא מבינה.

M I S T E R Y

New member
לא יפה...../images/Emo9.gif

וואלה לא יפה לדבר ככה... הבנו שאתם בטח מכירים מקרוב או משהו... אבל אני מאמינה שמאחורי כל פרידה (במיוחד של כזאת אחרי כמעט 10 שנים) יש אהבה גדולה וסיפור גדול עוד יותר. ולא תמיד אנשים יכולים לראות הלאה כשהלב שלהם שבור והנשמה שלהם חצויה. אחרי הכל אהבה גדולה בפרק זמן כ"כ עצום זה לא דבר שהולך ברגל... אני ממש מקווה שהוא כבר יופיע בקרוב, במיוחד לשמוע שוב את "מפתח"... הוא כ"כ מוכשר שזה לא האמין בכלל,אבל הוא חייב לעזור לעצמו ולהתפרסם (!!!) הוא פשוט חייב... לא משנה כמה הוא מוכשר ומיוחד-אם הוא לא יתפרסם הקריירה שלו לא תצליח בארץ... לפחות בתור התחלה הוא חייב לתת לעצמו איזה פוש של פרסום... יאללה כבר ההופעות שלו חסרות לי...

דורן מ

New member
שמעתי ש

שמעתי שהוא הגיע להופעה של נועם פנחסוב ביום שבת אני לצערי לא הייתי שם כדי לראות את שניהם צריך לעקוב אחרי ההופעות של נועם.. הוא בטח מגיע לשם ואז נוכל לדבר איתו

זאת לא הייתה הכוונה...

אף אחד לא בא לשפוט או לבקר את הקשר בין שיקלר לנועה לא את הרגשות וודאי שלא את הפרידה...מה שנכתב בא לעורר בן אדם אחד מסויים ואם הוא נמצא כאן הוא כבר הבין...יום נפלא...

LIRONSH100

New member
נימרודיע צריך להבין פעם אחת ולתמיד.

שנועה כמה שירים מדהימים שהוא כתב לה עם הם נפרדו עוד אחרי שהוא כתב לה את פריז (לדעתי זה השיר הכיי רומנטי בעולם!!!) הגיע ברמת הזמן שנימרודי יתחיל להכיר בנות חדשות ועם הוא קורא את זה אז אני מכירה מישהי בגילו (שבעזרת השם תהיה במשפחה שלי (אחותה של חברה של אח שלי...) ) וטוב עם אתה רוצה תכתוב לי בפרטי... אבל הגיע הזמן שתניח לה ללכת ותפסיק לחשוב עליה בכלל היא לא שווה אותך היא לא ברמה שלך!!!

Musi© Gi®l

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אוי איך ההודעה הזאת באה לי בטוב קצת לצחוק בחיים.

למעלה