כן ללחץ האמריקאי

hunky@dory

New member
גאד בלס אמריקה ../images/Emo25.gif

כמה זמן חיכיתי לזה. לא שזה מספיק. כי אף אישה שעכשיו- בסופ"ש הזה - תאנס 30 פעם, וביום ראשון "רק" 15 פעם, ואם היא "זונה פחות שווה" אז "רק" 10 פעמים, לא יכולה לחכות עד 2003. נכון- הגיבו לי בעבר שלחץ אמריקאי על ישראל לצמצם את התופעה יזיק לישראל מן הבחינה של כרסום בעצמאות המדינה. אם יש מנגדת חריפה לאמריקניזים המתבטל הישראלי ולתופעת ה´דגל אמריקה מתנוסס על המכונית´ זו אני, אבל בפרמטר של האישה שנאנסת אין זמן לחכות- אני מניחה שלחץ של כמה ארגונים פמיניטסים ישראלים יחסל את התופעה ב 5 שנים. לחץ אמריקאי- בשנה. מה אני אומרת ? שהזונה שכלואה במחנה ריכוז שבו אונסים אותה בכוח ואיומים בצורה מתמשכת אינה יכולה לחכות . אפרופו- ישנו חוק שמותר לפרוץ לבתים פרטיים כדי ´לצוד´ פיליפניות שמנקות את הבית 18 שעות ביום תמורות 500$ לחודש. אבל "אסור" לפרוץ למכוני ליווי בהם מתבצעים פשעים חמורים שאין עונש שמתאים כדי לשלם על פשעים אילו. ( הכוונה לפשיטות שיטתיות ) אני מקווה ש כמה שיותר לחץ אמריקני יופעל על ישראל - נכון - זה מחזק את האלמנט השלילי של התלות הסימביוטית שלנו באמריקה אבל מה כל אילו לעומת חיי אדם ??? ענבל

El Duche

New member
אישה שמשתמשת בגופה כדי להרויח

כסף היא גם זונה. אם היא עצמה בחרה במקצוע זה, בלי שאף אחד כפה את זה עליה (קשיים כלכליים לא נחשבים), אזי היא לא נאנסת, אלא עובדת (בדיוק כמו דוגמניות, שחקניות במשחקים ספורטיביים ופועלות בניין). הבעיה של רוב האנשים היא שהם רואים בזנות דבר פגום ולא מוסרי, ואילו אני רואה בו היצע לביקוש הקיים בציבור. הפתרון: מיסוד הזנות! הפיכת זנות למחקצוע מן המיניין - הגנה ממלכתית, ביטוח רפואי, בדיקות רפואיות תקופות, הכנסה גבוהה ההולמת את מאמץ העובדות, ארגוני עובדים ועוד... את אומרת שתוך 5 שנים והנהגה פמיניסטית תצליחי להביס את התופעה? זו מין בדיחה גרועה? הדתות המונותאיסטיות (ואחרות) נאבקות בתופעה אלפי שנים ללא הצלחה, ואת חושבת שחבורת פמינסטים ללא אותה יכולת כפיה כמו למשטרים תאוקרטיים תצליח לעשות את זה תוך 5 שנים בודדות?! נ.ב. שכר בנשים איננה תופעה שדורשת פעילות מיידית - הן לא יהודיות ולא ישראליות, ולכן אין אנו מחוייבים לדאוג להן! (למרות שעכשיו נצטרך לפעול - הדוד סאם מסתכל...)

aaa123

Member
לא מדובר על הפסקת הזנות אלא על

הפסקת הסחר בנשים. כמו כן גם אישה שבחרה לעבוד בזנות יכולה להאנס. העובדה שהיא בחרה לעבוד בזנות לא הופכת את הגוף שלה לרכוש הכלל ואם לקוח מאלץ אותה לעשות דברים שהיא לא רוצה בהם אז מדובר באונס. זה בכלל לא מפתיע שאונסים זונות בהתחשב ב"כבוד" הרב שהחברה רוחשת לזונות. מיסוד הזנות ממש לא ישנה מצב זה. העובדה שהן לא יהודיות ולא ישראליות לא אומרת שאנו לא מחוייבים לדאוג להן כי אנו מחוייבים לדאוג לכל מי ששוהה בישראל.

hunky@dory

New member
זנות בכפיה היא אונס

אני לא מתיימרת לעצור את תופעת הזנות מבחירתה של האישה לעסוק בזנות. אולם לעולם זה אינו כך . תמיד הסרסור מנצל את האישה העוסקת בזנות. וכאשר נאמר לבחורה צעירה שאם לא תקבל 18 לקוחות ביום יפגעו בגופה זהו אכן אונס

El Duche

New member
אני מצטער אם פירשתי את ההודעה לא

נכון. פשוט המילה זונה הופיעה פעמיים בהטיה זו או אחרת, וחשבתי שצריך להתיחס לכל התופעה.

טל קר

New member
ראשית הודעתך גזענית ומכוערת

מדינת ישראל אחראית לטפל בכל הפשעים שמתרחשים בתוכה, גם אם הקורבנות לא יהודיות ולא ישראליות. המניעים צריכים להיות הומניים ושמירה על החוק, לא שמירה על הדת או על חוק השיבה. רק אדם גזען וחשוך יכול להסתכל מהצד באפטיות על נשים שנסחרות למטרות זנות בניגוד לרצונן, נאנסות עשרות פעמים ביום, ולמרות שכל זה מתרחש בארצו לטעון ש"זה לא דחוף, הן לא יהודיות". הדתות המונותאיסטיות ניסו לטפל בזנות בכיון אחר לגמרי, ממה שהדרכים הפמיניסטיות מנסות. בדתות המונותאיסטיות הצד הפושע היה הזונה, אותה צריך היה להעניש, והלקוח קיבל "נו נו נו", אבל לא ממש. כלומר הוא היה יכול ללכת לעיר אחרת, הוא היה יכול להתוודות ולקבל כפרה, התיחסו לזה בהבנה. לא פתרו שום בעיה של הזונה, וזונות נאלצו להמשיך. הדרך הפמיניסטית האבולוסיוניסטית שונה לגמרי. קודם כל נאבקים בסרסורים ובסוחרים, לא בזונות. הזונה עצמה היא לא פושעת. הסרסורים פושעים. הלקוחות ששוכבים עם אישה שמוכרחת לזנות הם פושעים. האישה עצמה לא. אין איסור בחוק על עבודה בזנות, יש איסור ועונשים על סרסרות. לצד זה יש מוסדות שיקום לזונות שרוצות לצאת ממעגל הזנות. לצד זה יש חינוך ללקוחות. המניע הוא לא "זה תועבה, פויה, איכסה, גוף ערום, זוועה, לא מוסרי", אלא המניע של הומניות, שנשים נאלצות לעבוד בזנות שגורמת נזקים פסיכולוגים ופיזיולוגים קשים אם בגלל שמכריחים אותן אנשים אחרים, ואם בגלל שהנסיבות מכריחות אותן והן לא מקבלות סיוע לצאת ממעגל הזנות. כמו כן זה ממש לא בדיוק אותה עבודה כמו דוגמנות וכמו פועלות בניין. (אלא אם כן גם 63-90 אחוז מפועלות הבנין עברו התעללות מינית בילדות, או שפועלת בנין נאנסת בממוצע (כשמדובר בעבודה שהיא עובדת בה, לא באישה נסחרת שנאנסת אלפי פעמים בשנה) 8 פעמים, או שגם פועלות בנין סובלות מPTSD שגבוה בממוצע מאנשים שנלחמו במלחמת המפרץ, או נאנסו בילדותם, או שגיל העבודה הממוצע להתחיל לעבוד בבנין הוא 14). יש שתי מדינות בהם זה מתבצע, החוק נגד הסרסרות, לצד השיקום, לצד חינוך הלקוחות, והן המדינות היחידות בכדור הארץ בהן מספר הזונות יורד במקום לעלות. אחת המדינות היא שבדיה. והפתרון לדעתי הוא ממש לא מיסוד. מיסוד נותן לגיטימציה לסרסורים, לא לזונות. מיסוד מגביר את תופעת הסחר בנשים ואת כמות הנשים שעוסקות בזנות, בארצות בהן הוא קיים (גרמניה, הולנד). המיסוד הוא לא לטובת הזונות, המיסוד הוא לטובת הסרסורים. למדינת ישראל יש חוקים נגד סרסורים. והזנות עצמה היא לא בלתי חוקית. רק את מי עוצרים? את הזונות. ואת מי לא? את הסרסורים והסוחרים. ישראל לא צריכה להמציא חוקים חדשים, היא רק צריכה לדאוג לאכיפת החוקים הקיימים. אני לא חושבת שהזנות תעלם תוך חמש שנים, אבל אני מאמינה שבעתיד הרחוק יסתכלו על זה בזוועה, כמו שאנחנו מסתכלים על עבדות.

El Duche

New member
אני מתנגד בתוקף להשמצות המובאות

בהודעה שלך! אינני גזען (אני מנסה להיגמל), אלא לאומן! זאת הסיבה שבנוסף להיותן לא יהודיות, ציינתי שהן גם לא ישראליות! דרך אגב, רעיון לא יכול להיות מכוער; הוא יכול להיות טיפשי, לא מציאותי ועוד דברים רבים אחרים, אך מראה אין לו! הסיבה שמדינת ישראל אחראית לכל הפשעים המתבצעים בה היא בגלל לחץ בינלאומי, ומה שיותר חשוב, ביצוע הפשעים פוגע בנו גם. אם את הסיבה האחרונה ניתן היה להשמיט ע"י חינוך הולם, לחץ חברתי, יעוץ פסיכולוגי וריפוי בעיסוק, כמעט ולא הייתי מנגד לשום פשע שמתבצע נגד לא ישראליים ונגד גויים (הבעיה היא שהלחץ הבינלאומי נשאר). ממתי אני אדם דתי? אמרתי משהו על הצורך בדת? למה אדם גזען הוא אדם חשוך? כי הוא לא רואה את העולם כמוך וכמו הקבוצה הנבחרת שאליה את משתייכת? למה את חושבת שהרעיונות שלך צודקים יותר מרעיונות אחרים? "רק אדם גזען וחשוך יכול להסתכל מהצד באפטיות על נשים שנסחרות למטרות זנות בניגוד לרצונן, נאנסות עשרות פעמים ביום, ולמרות שכל זה מתרחש בארצו לטעון ש´זה לא דחוף, הן לא יהודיות´" - האם אני שומר אחי (או אחיותי)? 1. "הפמיניסטית האבולוסיוניסטית" - אני בור עם וארץ בכל מה שנוגע לזרמים שונים בפמיניזם, והייתי שמח אם היית מפרטת קצת אודות כל זרם שאת מציגה. אני עדיין מחקה לסיסטה, היא הבטיחה לפרסם מאמר מקיף על הזרמים הפמיניסטיים השונים!!! 2. "הדתות המונותאיסטיות..." - במרבית המקרים את צודקת, אך היו מקרים רבים בהם האונס, או האדם שהלך לזונה, נענש קשות ע"י אנשי הדת: סירסו אותם (האמפריה העותמנית) וסקלו אותם באבנים (כאן, בישראל) - יכול להיות שהיו עוד עונשים במקומות נוספים. 3. "בדתות המונותאיסטיות הצד הפושע היה הזונה..." - בכל הקטע הזה את צודקת, אבל ניתן להילחם בכל תופעה במספר דרכים שונות - בלי זונות אין זנות. אה כן, כמעט שכחתי, הזונות יפסיקו להיות "פושעות" אם הזנות תהפוך לממוסדת. 4. "הלקוחות ששוכבים עם אישה שמוכרחת לזנות הם פושעים" - מה, גם אלו שלא יודעים שהיא לא עושה זאת מרצונה הם פושעים? 5. "נזקים" - מיסוד כבר אמרנו? 6. "לא בדיוק אותה עבודה" - זו כן אותה עבודה, והדבר היחיד שמפריד בין המקצועות הללו הוא שזנות היא בלתי חוקית. ספורטאיות סובלות מפגיעות קשות בשרירים, ומעודף סטרואידים (זה פוגעה בהולדה), דוגמניות סובלות מאנורקסיה ומבולימיה (לא כולן, אבל יש כאלו), פועלות בניין סובלות מפגיעות ושברים שמקורם באתרי הבניה המסוכנים. כפי שאת רואה, לכל מקצועה יש פציעות שאופיניות לו, זונות פשוט עובדות עם איבר אחר. הסיבה שאצלן זה כ"כ נפוץ היא בגלל שזנות היא מקצוע לא ממוסד, ואין חוקים ואיגודים השומרים על הזונות. כדי שתביני אותי טוב יותר (את רואה? אני בא לקראתך
), אתן לך דוגמא פשוטה: היום נשים יכולות לעבוד במכרות פחם (והן עובדות במקצוע זה ברוסיה). בעבר (המאה ה-19) הנשים גם עבדו באותה עבודה, אך מה? העבודה שלהן היתה הרבה יותר קשה מזאת של גברים, והן סבלו מפגיעות קשות מאוד, כמו כריתת אצבעות, אסטמה קשה, כשל ראות ועוד מחלות רבות אחרות. מה היתה הסיבה לאותו אי שיוויון? לא הייתה שום חקיקה בסקטור הנשי, והמחוקק כלל לא דאג לאותן פועלות מסכנות. נשמע מוכר? ברור! זה בדיוק מה שקורה היום בתחום הזנות - אין חקיקה, אין שמירה על זכויות העובדות, ולכן יש ריבוי פגיעות. ואם את דואגת לכורות פחם המסקנות, אל תדאגי! הפרלמנט הבריטי לא רק השווה את זכויותיהן של נשים וילדים לאלו של הגברים, אלא הוא אף נתן להם הגנה מיוחדת - וזאת לפני שהפמיניזם נולד! (מה אנחנו למדים מכך? כלום!!) 7. "מיסוד נותן לגיטימציה לסרסורים" - זה גם לא היה הרעיון שלי! אני התכוותי לכך שהמדינה תהפוך לסרסור היחיד והזנות תהיה מקצוע מוגן ע"י המדינה באופן מקיף ככל האפשר (לכן אמרתי "מיסוד" ולא מתן "לגיטימציה" או "תוקף חוקתי"). המדינה אז תצטרך לפעול ביתר שאת נגד הסרסורים השונים, ולהציע כמה שיותר בתי זונות איכותיים (עם פנסיות מתאימות לעובדות). 8. "מיסוד מגביר..." - מה רע ביותר זונות, אם התנאים הם אנושיים וטובים?

.inbal

New member
מתי זה בדיוק לפני שהפמיניזם נולד?

נשמע לי קצת מוזר שסתם כך ישוו את תנאי העבודה של נשים בלי שתהיה קבוצת לחץ שתדאג לכך, דברים לא מתקדמים בצורה כזו בעולמנו. הבעיה המרכזית בישראל אינה מיסוד הזנות. מה שאתה מציע מבוסס על חקיקה חדשה, בעוד שאת הישנה פשוט לא אוכפים. אין טעם בעוד חוקים שהמשטרה תתעלם מהם. צריך להשליך לכלא, להרבה זמן, את כל סוחרי הנשים והאנסים באשר הם. זה לא קשה למצוא אותם וזה לא היה קשה כל כך להרשיע אותם אם המשטרה הייתה מתייחסת אחרת לנשים שנחטפו ונאנסו. המשטרה פועלת לגירושן וכולאת אותן במקום לנסות להרגיע אותן ולשכנע אותן להעיד. ואני חייבת לשאול משהו שכבר שאלתי: אם יש כל כך הרבה נשים שמאיימים עליהן ואנחנו כמעט לא שומעים על כאלו שהצליחו לברוח (וברור שהן לא יכולות לצאת מהמדינה כי הסרסורים מחזיקים בדרכונים, כך שאין נמלטות נוספות) אז אחד משתיים: או שהן מפוחדות עד מוות ובאמת לא מנסות. או שהן מנסות לברוח ויש מי שמוציא לפועל את האיומים. אם מישהו יירצח חטופה כזו שניסתה לברוח וייקבור אותה באיזה חור, מי יידע? מי ידווח שהיא נעדרת? אולי יש פה גם תעשיה של רצח שטרם נחשפה?

tv4000

New member
בריחה מהסרסור=עונש מוות-זהבה גלאון

אתמול בתוכנית "נקודת עימות" התראאינה גהבה גלאון ממר"צ, וטענה שבריחה מהרבה בחינות - היא הוצאת גזר דין מוות על הבחורה, ועכשיו אולי תתחילו להבין איפה אנחנו חיים, זה לא מזכיר לכם את הוויכוח על היהודים בשואה, למה הם לא ברחו?

.inbal

New member
למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר

"לאומן"? זה אומר שלהיות יהודי כושי זה בסדר, אבל למי שהוא רק חצי יהודי צריך לשלול את זכויותיו???

aaa123

Member
אני מבין שלאומן זה מי שבעד אפליה

של אנשים מעמים אחרים. אני הבנתי שהכותב בדעה שישראל צריכה לדאוג לכל מי שהוא אזרח ישראלי או זכאי לאזרחות ישראלית לפי חוק השבות ,ולא צריכה לדאוג לשאר האנשים שנמצאים כאן. אני לא מסכים עם הכותב ואני חושב שישראל חייבת לדאוג לכל מי שנמצא בתוכה בלי קשר לשאלה אם הוא אזרח. בתגובה להודעה של טל קר לא הייתי מגדיר את הודעתו של הכותב כגזענית. בעיני גזענות זה אך ורק תמיכה באפליה על רקע גזע כמו אפרטהייד שכושי לא יכול להחליף את עורו. אפילו הדברים הבאים אינם גזענות בעיני: א)שנאת זרים או ערבים שלא התגיירו מצד יהודים קיצונים שתומכים בטרנספר בכפייה. ב)אנטישמיות ורצון להשמדת ישראל שלא כולל שנאת יהודים שהתאסלמו מצד ערבים קיצונים. חבל שנעשה שימוש במילה גזענות לתיאור דברים כאלו. המילה גזענות באה מהשורש גזע ולכן אני חושב ששימוש בה צריך להעשות רק אם מדברים על אפליה על רקע גזע.

sista

New member
אתה טועה

1. זונה היא אישה שמקיימת יחסי מין תמורת כסף, לא אישה שמצטלמת בבגדים תמורת כסף. לדוגמניות, פועלות בניין ושחקניות בספורט יש זכות מלאה על גופן ועל פרטיותן שאין לזונה. תוחלת החיים הממוצעת של זונה היא 40 שנה. בין הזונות יש נרקומניות וחולות במחלות מין, צהבת ואיידס. 2. קשיים כלכליים לא נחשבים? אולי אצלך, בורגני שכמותך. לך יש חופש לעשות מה שאתה רוצה, אין לך סרסור שירצח אותך אם לא תביא לו כסף עכשיו ואני מקווה שאתה גם לא נרקומן שלא יכול להיגמל וחייב להביא כסף. 3. זנות אינה עבודה. זנות היא השפלה והתעללות מתמשכת שקשה מאוד להפסיק אותה. רוב הזונות עברו התעללות מינית לפני שהפכו לזונות. מלבד קיום יחסי מין תמורת כסף, הזונות נאנסות - עוברות חדירה כפויה, ללא תשלום כמובן, כל שלושה שבועות בממוצע. 4. עמידה מנגד בזמן שזוועות כאלה קורות לנשים וגם לגברים היא הדבר הפגום והלא מוסרי 5. מיסוד הזנות, במדינות שבהן הדבר נעשה, רק הגביר את הסחר הלא חוקי בנשים. 6. שימוש במלים יפות ועסקיות מאפשר לך להתעלם מחוסר האנושיות שבקיום הזנות: נשים עובדות ("מאמץ העובדות" - "מאמץ"?) לקוחות, מכון - מכבסת מלים. קבלת תשלום לא מכשירה את ההתעללות. 7. "הן לא יהודיות ולא ישראליות ולכן אין אנו מחוייבים לדאוג להן" - שטות מוחלטת. במדינת חוק יש לדאוג לאכיפת החוק אם הוא מופר, לא משנה נגד מי, ומבחינה הומניטרית בטח ובטח שהמצווה אינה לדאוג רק ליהודים - ובמיוחד כשישנו סחר פעיל גם בנשים יהודיות ישראליות ומה שלא תרצה.

El Duche

New member
אוי נו, שוב מתחילות השטויות עם

המוסר וכאלה... פשוט באסה!
על כל הסעיפים שהעלת עניתי בתשובתי לטל קר (למה טל חייב להיות קר?). כאן אני אתיחס רק להערות חדשות: 2. כשאין לי כסף אני הולך לעבוד בעבודות מזדמנות, שאותן אני לא כ"כ אוהב (מה לעשות?). ההבדל ביני לבין זונה שעובדת מתוך מצוקה כספית הוא שאני מוגן ע"י החוק והיא לא! 3. את רשאית לראות בזנות כל מה שאת רוצה, אבל אני טוען שברגע שהזנות תעבור מיסוד, היא תהיה כמעט כמו כל עבודה אחרת (דעת הקהל תהיה בעיה, אבל היא תשתנה עם הזמן; גם פמיניסטיות לא רחשו את אהבת העם בקלות). 4. לי יש מוסר אחר. אני לאומן, וכל עוד הפגיעה נעשת באנשים שהם לא שייכים ללאום שלי (לא יהודיות או לא ישראליות), כמעט ולא אכפת לי מכך. 7. את צודקת, אך מאחר והשכר בנשים מתבצע בלא ישראליות מחובתינו החוקתית היא לגרש אותן כמה שיותר מהר! מחובתינו המוסרית היא לעזור לאותן מסכנות שהן לא ישראליות, אך יהודיות. נגד סחר בנשים ישראליות (או יהודיות) יש לפעול במלוא חומרת הדין! כאשר כתבתי את ההודעה שלי לא התיחסתי לתופעה הזאת, וכל כך אני מצטער! נ.ב. כמה זמן לוקח לכתוב את המאמר שלך על הזרמים הפמיניסטיים השונים? מתי תפרסמי אותו? עד מתי אני אאלץ לחיות בבורות ובחושך? עד מתי, עד אנא, עד מתי?

sista

New member
לא שכחתי את הבטחתי

יש לי קצת חומר מעניין בנושא, קראתי אותו בעיון ועכשיו אני חושבת על רעיונות. המאמר בוא יבוא, אך זה ייקח עוד קצת זמן כי אני די עסוקה. אגב, אם תפסיק להיות לאומן, לא תצטרך להמשיך לחיות בבורות ובחושך.

טל קר

New member
לצערי לא רק האמריקאים לא מודעים

ל"פעילות הרבה שעושה המשטרה" נגד הסחר בנשים. גם הישראלים לא. גם הסרסורים לא. אולי חלק מהמוכרחות לעבוד בזנות כן, כי הן אלו שיושבות בכלא. ואז מחזירים אותן לארץ המוצא שלהן. ואז הסרסורים, אותם סרסורים ממקודם, אלו שלא נענשים, יכולים להביא סחורה חדשה ולרענן את המלאי.

nirdagan

New member
הפעילות המרכזית של המשטרה

היא לדווח על פעילות המשטרה בכלי התקשורת. הדרך הנכונה לטפל בבעיה כוללת לדעתי חקיקה שמטילה אחריות פלילית גם על ה-"לקוחות" של הבורדלים הרודים בשפחות. זו גם דעתי בקשר לסמים (שימוש צריך להיות עבירה חמורה לא פחות מסחר. אם אין ביקוש לא יהיה היצע) ניר

hunky@dory

New member
המשתמש הוא הקורבן

התמכרות לסמים היא מחלה / התמכרות. לאחר כמה שכטות ראשונות של סם ממכר במיוחד כמו קוקאין המשך השימוש אינו תלוי באדם עצמו. האדם המכור לסמים סובל סבל בל יתואר ואינו יכול להפסיק. הוא (אולי) יוכל להפסיק בשני תנאים: 1.מטרה נעלה, כוח רצון בלתי נדלה. 2.מרכז גמילה טוב ואיכותי המשלב את ההיבט הפיזי של מקום ללא סמים+ ההיבט הנפשי / רוחני של מוטיבציה, שיחות החלמה, תוכנית 12 הצעדים וכו´. חבל להאשים את המכורים לסמים- מדובר באוכלוסיה שמראש באה מרקע של קיפוח, ניצול והתעללות. האם האנשים שלהם צריך לעזור
ענבל נ.ב. שימוש לא יכול להיות עבירה כאשר הוא נעשה מכורחו של קריז בו נמלים מטפסות על גופך ואתה מיטלטל בכאבים פיזים עזים אותם רק הסם יכול להרגיע. אילו אנשים שזקוקים לעזרת החברה. לולא היה קיפוח ספק אם היו פונים לסמים מלכתכילה

tv4000

New member
"מחוסר עניין לציבור"

לרוב, המשטרה לא היתה מטפלת במקרי פגיעות קשות של זונות, וסוגרת תיקים "מחוסר עניין לציבור" לא להאמין, אבל רק בגלל הלחץ האמריקאי משהו מתחיל לזוז בארץ הזו, וזו בושה, שאנחנו, דור שני ושלישי לניצולי השואה, מתייחסים כך לקורבנות, תרשו לי בהזדמנות זאת, לומר לכם, שגם אם קראתם את דו"ח אמנסטי - ודוחות נוספים על מצבן של הנערות הללו אתם עדיין לא יודעים כלום, בקרוב, אני מקווה לפרסם דו"ח שחושף ומאיר כמה צדדים אפלים עוד יותר בתופעה הזאת, אני עובד עכשיו על זה, בקרוב גם תבינו גם למה לא הפצצתי אתכם בהודעות, :) וזה יבוא,,,

Boojie

New member
וואלה. "לא נעים להיות ברשימה כזו".

מה זה לא נעים, ממש מביך. מה יגידו השכנים?

למעלה