כן??לא???

annabel1

New member
כן??לא???

סורי מהתחלה על ההודעה הארוכה פשוט הייתי חייבת להוציא את זה מהסיסטם...
איך אפשר להגדיר את עצמי חוץ מאשר BABY CRAZY..שנתיים האחרונות אני מבלה באובססיה לתינוק ומסתכלת על כל נימוק הגיוני או לא למה כן להביא תינוק עכשיו או למה עדיף לחכות... השאלה עם מביאים ילד בתקופה שכסף זה לא דבר שיש כל כך הוא לא יסבול מזה למרות שיש המון מה לתת שלא קשור לכסף?? נכון ההריון אצלי זה לא משהו שיכול לבוא בספונטניות אלא עם הרבה עבודה קשה וטיפולים והפחד שלי עם באמת לעשות את זה עכשיו או לא..(אומנם אני מחכה לרופאה שלי שתחליט להיות סוף סוף אןפטימית לשם שינוי ושתגיד לי שזה לא מסוכן בשבילי להיכנס להריון)אבל בכל זאת אני מפחדת שאני עושה טעות ושהריון זה לא דבר שכרגע צריך להיות על הפרק... אבל מה עושים שכמו שאמרו פה הפורום ש"הגוק" נכנס בקשר לתינוק והוא לא יוצא כבר שנתיים וכל פעם שאני רואה תינוק או אישה בהריון הלב שלי נקרע ונצבט כל פעם מחדש?? איך אפשר להחליט שזה הדבר הנכון לעשות או לא נכון לעשות??? מוכנים להתחייבות הזאת או לא???

פּוֹנְג

New member
היי אנאבל

יכול מאד להיות שהסיבה שנכנס לך הג'וק הזה לראש היא בגלל שאת יודעת שזה לא יבוא לך בקלות... כי בסך הכל (אם הכרטיס האישי שלך מעודכן) אז את מאד צעירה ויש לך עוד הרבה שנים לעשות חיים עם הבעל לפני שאת דואגת לחיתולים ומוצצים. אז את צריכה לשבת עם עצמך בשקט ולחשוב אם זה באמת הרצון עכשיו או הרצון הכללי.

annabel1

New member
פונג....

קודם כל הרצון להיות אמא לא קשור אצלי לגיל...אומנם אני רק בת 24 בקרוב אבל הגיל לא משקף אותי לגמרי. וכהעניין התחיל אצלי להוות חלק בלתי נפרד מהמחשבות שלי..לא הייתה סיבה לחשוב שתהיה לי בעיה כזאת או אחרת להיכנס להריון... זהו מצב שאני נמצאת בו כשנה וחצי עקב מחלה שאני מקווה שתהיה לה פתרון בקרוב ממש. אני נשואה כבר שנתיים וגרה וביחד עם בעלי כ3 שנים כבר לכן הקטע שלהנות מהזוגיות והביחד עם הבעל אני נהנית עד היום ונהניתי במשך 3 שנים ואני לא חושבת שהעובדה שאני בת 24 צריכה לשנות משהו מה זאת אומרת רצון עכשיו או רצון כללי???

m i c h a l y

New member
תראי,

אני לא מהמייעצים הכי מוצלחים אבל לדעתי יש כאן רק שאלה אובייקטיבית - את יכולה או לא להתחיל לנסות. לי נראה שזה לא ג'וק, אלא רצון אמיתי. ג'וק לא נשאר שנתיים, ולא מאפיין בני זוג עם קשר רציני. תבררי עם מבחינה רפואית זה אפשרי, וברגע שזה אפשרי - תתחילי לנסות. בהצלחה. מיכל.

annabel1

New member
מיכלי

תודה על העידוד..בהחלט אהבתי את התשובה שלך.. אני כבר משתגעת מכל העניין הזה(וזה שלא ניסינו-אנחנו 3 שנים בלי אמצעי הגנה לגמרי) ואני משגעת את כולם בדרך במיוחד את בעלי שמסכן כל מה שיש לי בראש זה תינוק...תינוק...תינוק.. ובקטע הזה למרות שאני זאת שראליסטית בדרך כלל בעלי לקח את התפקיד על עצמו וכל פעם הוא מוצא את עצמו בבילבול מוח:)

לדעתי הכל תלוי בצורך

אם יש לך צורך רגשי כמו שאת מתארת - אז אני חושבת שהתשובה היא כן... לי יש 3 ילדים בבית וכבר שנים שאני חולמת על מספר 4 בן זוגי הוא הפסימיסט בינינו (ריאליסט לטענתו) וחושב על כסף וצרכים פיזיים שדורש ילד נוסף: אוכל, בגדים, בית גדול יותר, כלי רכב גדול יותר ועוד. עד עכשיו זה היה חלום שלי בלבד ובן זוגי עצר אותי. עכשיו הוא מבין את הצורך שלי. זה צורך רגשי שאני לא יכולה להסביר. ואני חושבת שנסתדר. לעומת זה, חברה שלי, שהתלבטה בנושא דומה - האם להביא ילד רביעי לעולם, החליטה בדיוק בגלל השיקולים החומריים לוותר, ועכשיו, כמה שנים אחרי, היא לא מצטערת. אז לה לא היה הצורך הרגשי הזה. קחי בחשבון שילדים, למרות שהם מאוד חמודים כשרואים אותם אצל אחרים, הם לא תמיד מאוד חמודים אצלך. גידול ילדים דורש המון כוחות פיזיים ונפשיים. אם תחליטי שאת מוכנה לעמוד בכל הקשיים (ואני לא חושבת שמישהו יכול לדמיין הכל - יש כ"כ הרבה צרות וקשיים בעולם) אז התשובה היא כן. ואם התשובה היא לא, אז תחכי, אולי בעוד זמן מה תשתנה התשובה. הגיל שלך (הצעיר יחסית) יכול גם הוא להוות שיקול, של אולי לחכות. אני חושבת שאת (אתם) צריכה לעשות מה שאת מרגישה. נכון, אין דרך חזרה אחרי כן, אבל מצד שני, אם לא תנסי לעולם לא תדעי אם טעית או עשית טוב. בהצלחה במה שתבחרי לולה הפילולה

שאלת המיליון דולר ../images/Emo3.gif

גם לי היתה התלבטות כזו, ואני עדיין מתה מפחד מכל הדברים, אבל ... אני מגדירה את זה תמיד שאני ממש שומעת את הרחם צועקת לי. יש בי כזו תשוקה לילד שזה גובר על כל השאלות.

זוג חדש

New member
הכל תלוי בזוית הראיה

מישהו חכם פעם אמר לי את המשפט הזה ומאז אימצתי אותו. אני לא רואה שישי ענין בין הגיל להתחלת הנסיונות. אבל לא צריך להיות מנותקים מהבחינות האחרות. לדעתי גם לא צריך להגיד לא עכשיו אלא עוד שנה כי אין כרגע כסף, אלא אם כן יש משהו ברור ומובטח כמו סיום לימודים ותחילת עבודה ואז המצב יוטב. בכל אופן - זה בא מבפנים לפעמים ואי אפשר לשלוט ברצון הזה. בהצלחה

annabel1

New member
שום דבר לא בטוח

בחיים לא עבודה לא לימודים לא כלום..רק המוות בטוח וגם זה לא תמיד זה בהחלט דבר שמונע ע"י הרגש והרצון העז שיהיה תינוק.. והצורך לטפל במישהו..אבל תכלס עם תשאלי אותי למה אני כל כך לחוצה על זה או רוצה את זה כל כך באובססיה אין לי תשובה

למעלה