כן-לא .. לא-כן?

כן-לא .. לא-כן?

משהו שלא ברור לי שלשום יצאתי עם מישהו היה מה שהיה ואמרתי לה שאני רוצה להמשיך איתה את הקשר ושהיא מאוד מוצאת חן בעיני. אני אף פעם לא עושה את זה ואמרתי לה את זה גם. הבעיה שהיא לא חוזרת לטלפונים ולהודעות. ומתי שאני יוצא עם מישהי ולא רוצה להמשיך את הקשר, דווקא אז היא מנסה להמשיך אותו בטלפונים והודעות (אני עונה, אבל מסרב בנימוס). למה זה ככה?!!!!!!!!!

נימשון

New member
כמה שאתה צודק.....

magenta73

New member
יש כאלה

שבמקום להגיד לא, פשוט נעלמים. לא, זה לא יפה. ולא זה לא לעיניין. ולאנשים מותר לנסות, אתה יודע, זה לא עולה כסף... שיהיה בהצלחה בהמשך :)

03lior

New member
תעזבו את השטויות שלכם

בוגי מה רע לך אתה מזיין כן או לא אם כן אז מה אתה בוכה אם לא אז באמת תתחיל לבכות

asian girl

New member
חח...03lior הנה המשך ../images/Emo3.gif

אם אתה מזיין כל יום - אתה גדול אם אתה מזיין פעם בשבוע - אתה בסדר אם אתה מזיין את מי שבא לך לזיין - אתה מלך

קרן בת 36

New member
רוב האנשים נמשכים למה שקשה להשגה

לא כל כך משנה אם זה אשה או גבר, יש לזה הסבר פסיכולוגי שקראתי בספ, אי אפשר לפרט בשני מלים, אבל לא כולם ככה, יש כאלה שדווקא רוצים רוצות שיחזרו אחריהם ויראו להם אהבה, עד גבול מסוים,לא ליהיות נודניק, ויש כאלה , שרוצים את הקשה להשגה

זאת הבעיה שלי

שאני קשה להשגה למי שצריך להיות קשה להשגה, כלומר - לא מת להשיג אותה. ואז אין לי בעיה להשיג אותה. ואז שכבר אני כן רוצה ואני לא קשה להשגה כבר, אז קשה לי מה זה זה?!

קרן בת 36

New member
אמרת

שכביכול אתה קשה להשגה למשהי שאתה לא כל כך רוצה, עד פה הבנתי עכשיו תקרא את ההמשך, "ואז שכבר אני כן רוצה ואני לא קשה להשגה כבר"? אתה יכול לפרט למה התכוונת זאת אומרת אתה קשה להשגה למי שאתה לא רוצה זה לא משחק? ואז מה ההמשך

נימשון

New member
זה לא שאתה קשה להשגה

כשאתה לא רוצה בחורה אז לא משנה מה היא תעשה היא לא תצליח להעשיג אותה, יש כאלה שיקראו לזה קשה להשגה. כשאתה רוצה בחורה והיא לא רוצה אותך זה בדיוק אותו עניין, היא משחקת אותה קשה להשגה, היא פשוט לא רוצה שתשיג אותה, היא לא רוצה להיות זוגתך ולכן לא משנה מה תעשה הצלחה כנראה לא תהיה כאן.

למעלה