כן כן

draedalus

New member
כן כן

בלה בלה לא כתבתי הרבה זמן, רק היום קיבלתי אינטרנט נכון אתם שמחים בישבילי? אם אתם לא זוכרים (בטוח לא זוכרים) אז אני בפרנקפורט...מממ...והתחיל לי ביצפר לפני יומיים וחצי בערך... ואוו, רק עכשיו אני קולטת איזה חרא זה להיות newbe... לי עובר זמן חרא בביצפר...זה מדהים איך שכל החדשים מצאו להם את בני מינם, ואני היחידה שאין לה מה לעשות בהפסקות...זה חרא... אני חוזרת מעוצבנת הביתה... וזה מדהים, נכון שלמדנו רק 3 ימים, אבל כבר יש לי בחנים, ופרוייקטים... ואיזה פאקינג פרשר הם תוקעים עלינו ביום הראשון... עם פרוייקטים שציריכים להגיש עוד שבוע...

kit k@t

New member
say,

when you come back hhome mad, do u stump you feet and scream at people? cuz the last time i saw you do that it was really funny... just kidding... i dont like your sister anymore. i dont like anyone right now... kat

draedalus

New member
כן, מה את חושבת שאני עושה?

לא סתם...בזמנו היו לי קריזות, הרבה קריזות...אני שמחה שזה שיעשע אותך... היום סתם אני מעוצבנת ואין לי כוח לאף אחד ואני מסתגרת בחדר שלי... בכל מקרה זה נוראי להיות חדש בביצפר....

CosmikDebris

New member
תודה על העידוד

אני הולך לעבור את זה עוד שבועיים ככה. בכל מקרה קאט- בסוף צדקת בקשר לבןאדם הזה שלא רציתי לפגוש אם את יודעת על מה אני מדבר.

kpln

New member
היי, כמעט כמו חברה שלי

בהבדל אחד, שהיא גם אומרת שיש יוצאים מהכלל. (עובדה שיש לך חברים לפחות פה בפורום) *אני מקווה שאני לא עובר פה איזה גבולות אבל נו....* אורן

kpln

New member
זה לא נחשב ל...כאן?

אונליין בטוח, ובעולם בכל מקרה.....

בוודאי שזוכרים ../images/Emo13.gif

אני מזדהה איתך. הגיע אלינו איזה אחת חדשה לביצפר קוראים לה כריסטינה וכל הבנות התנפלו עליה ועכשיו יש לה פוווווול חברות וזה כולה היום החמישי שלה בביצפר. אז זה קצת צבט לי בבטן. אותי לא קיבלו ככה יפה.
בכל מקרה, הבנתי מההודעות הקודמות שלך שאת שולטת בשפה. אני בטוחה שתסתדרי. עד אז- תישארי אופטימית. וככה זה- גם אצלנו אנחנו כבר קיבלנו שיעורים ועבודות
בלעכסי... מקווה שיהיה לך טוב.

תיקונים:

הגיעה* ואני פאקינג שירשרתי להודעה הראשית... וואט דה פאק קורה פה??

draedalus

New member
תודה

אבל לי במילא אין בעיה כי אני הולכת לביצפר פרטי בינלאומי, מדברים בו אנגלית והכל ככה שזו לא בעיה...

Trinity 8 P

New member
it's so funny hearing people |תמנון

complaining about school.. I have a ton of homework and school didn't even start yet... I don't even want to think about the third day of school anyways goodluck... and just go to a personyou think is nice and start talking to them... or a better idea... stick to the new ones...

draedalus

New member
אז זאתי הבעיה

זה מה שאני עושה...משום מה לכול החדשים כבר יש "חברי נפש" ורק לי אין. אני חושבת שהבעיה היא שהם חושבים שאני מפחידה...הם לא נותנים לי להיתערב בשיחות, פשוט אני מתחילה לדבר ואף אחד לא שם לב אלי...ואמרתי גם שראיתי חתול נדרס, זה היה קשור מאוד לשיחה, בערך, נראה לי, הם נגעלו. כן, זו הבעיה, אני מפחידה אותם.

draedalus

New member
שאלה טובה

יש לי שיער שחור, ועיניים חומות, ולכולם יש שיער בלונדיני או שטני, ועיניים כחולות או ירוקות. הם כולם הולכים עם בגדים צמודים שמראים יותר מידי בשר, וצמודים יותר מידי ואני הולכת עם בגדים יותר רחבים, אה ואל תשכח שיש לי פירסינג אז זה מאוד מאוד מאוד מפחיד. בקיצור אני לא אמריקאית שחיה בגיטו האמריקאי של פרנקפורט, שיש לה תיק איפור יותר גדול מתיק הביצפר שלה...זה כל העניין. אה וגם ראיתי חתול נדרס.

kit k@t

New member
you are not scary

you are just special :) lol Americans suck... is this school as cool as the old one you were in a few years back? kat

למעלה