כן, כן, זה
!

Angiepants

New member
כן, כן, זה ../images/Emo32.gif!

רשמתי את זה כאן, כי הפורום שלהם מת (בבקשה שאנחנו לא נהיה הבאים), ואני יודעת שכולם כמעט כאן מכירים אותם: מישהו שמע את השיר החדש של K'S CHOICE? קוראים לו, נראה לי LOSING YOU, הוא מממש מממממש מממממש נחמד ויפה, לא יודעת אם יש לו קליפ, כי שמעתי אותו ברדיו.... ועוד דבר: הדיג'יי ברדיו אמר שהם מבריטניה, זה נכון? כי אני תמיד חשבתי שהם משוודיה או דנמרק....

El Caballo

New member
הדי ג'יי טמבל!

הם מבלגיה...
ואגב לעניינים דומים... לפני יומיים בערך שמעתי ברדיו איזה ראפ ישראלי משעשע בשם "חומוס מטמטם"... אחלה מילים וגם מוסיקה מגניבה ...אממה השדרן אמר שזה הופק ע"י יאיר ניצני ועוד אחד (שכחתי את השם) ושזה הראפ הישראלי הראשון..אעלק! הוא שכח את שירו האלמותי של ניצני - "האשם תמיד"
"סאלאמת כול טוב... הופ אני בדיזינגוף שיער רטוב"
El Caballo

that girl

New member
טוב, אם כבר ../images/Emo32.gif...

יש משאל שרציתי להעלות אל הפורום ממזמן... מה הדעות הפוליטיות שלכם? אם אתם שמאלנים, סמנו
, אם אתם ימניים סמנו
ואם אתם לא החלטתם עדיין, סמנו
ואגב... הרחבות כמו נימוקים או אידאולוגיה יהיו מצויינים. נגיד, אם אתם צמחונים או משו... לי

El Caballo

New member
ההגדרה שלך... ../images/Emo175.gif

איך בכלל אפשר להגדיר את עצמי בתור ימני או שמאלני... מי שחי את המציאות של היום בצורה פקוחת עיניים לא יוכל להגדיר את עצמו לא כך ולא כך (ויסלחו לי אלו שעלולים להיפגע מהביטוי "פקוחת עיניים"), אלא אם הוא , ושוב סליחה על הביטוי, פאנאט. תפסת אותי במצב רוח משועמם במיוחד.. אבל לא מספיק משועמם שאני אכתוב מאמר של 1000 מילים. אז אני אשתדל לסכם במספר ראשי פרקים: 1. הזכויות הבסיסית של כל אדם ל...ולאפשרות של רדיפה אחר החלומות שלו..וכו' וכו'. 2. הלגיטימיות של טרור חסר כל אבחנה (אוטובוסים מלאי ילדים, שרי ממשלה, חדרי ילדים..) להשגת מטרות. 3. הצורך של העם היהודי (ומנגד גם הפלסטיני) במדינה משלו. 4. כמות האדמה השייכת לעולם הערבי (ומנגד לעם היהודי...הוליווד לא נחשבת). 5. הלגיטימיות של "השתלטות" על שטחים ע"י מתנחלים בצורה חסרת הבחנה מתוך מטרה לאנוס מדינה שלמה ליישוב "ארץ ישראל השלמה". טוב, תפסתי חלק מהותי מהבעיה. ואני ארחיב קצת בנושא נוסף...וזה ההתנהלות של "היו"ר עראפת".. שכשהוא מדבר באנגלית שומעים "תראו איך שפוגעים בעם שלנו!!" וכשהוא מדבר בערבית אז שומעים "הלוואי שהייתי שהיד בירושלים.. קדימה לירושלים! קדימה לירושלים!!"... הכפילות הזו בין בקשה לעזרה מהעולם או בקשה מישראל ללכת בדרך השלום אינה עומדת בקנה אחד עם ההצהרות על שאיפה להיות מתאבד וקריאה לעוד מתאבדים. ובכלל, איך אמורה דמוקרטיה "נאורה" להתמודד עם טרור. לסיכום... אין לי מה להחליט, הימין והשמאל לא רלבנטיים כאשר מדובר במלחמת "קיום" של שני עמים כשהפנאטים שולטים במתרחש. איזה כיף
... אולי אני אעבור להולנד ?! El Caballo אידאולוג דה-לה שמאטע נ.ב. בנימה יותר אופטימית... תמונת פאפראצ'י המוכיחה שעראפת הומו

Ne§t£A Gi®L

New member
מסכימה.../images/Emo108.gif

אני בכלל לא מבינה איך אפשר להיות קיצוני לאחד הצדדים במקרה הזה- יש פעמים שאני מסכימה עם הימין, לעומת מקרים שאני מסכימה בשמאל. זה מאד תלוי במצב.

Angiepants

New member
אני נשארת כאן בחוץ!

ואין סיכוי שאני אכנס לזה, פוליטיקה זה באמת הדבר האחרון באמת שצריך להיות בפורום אנוק, יש
ויש
......

that girl

New member
טוף... סליחה... ../images/Emo7.gif

רק חשבתי לחלוק איתכם משו שמעניין אותי... ואני לא קיתונית. אני פשוט בטוחה באידאולוגיה שלי.
לי

Angiepants

New member
מצטערת, אבל הנושא הזה פשוט

ממש טעון והוא גם לא ממש קשור לפורום...

Ne§t£A Gi®L

New member
ילדה, תסתכלי סביבך...../images/Emo108.gif

לא קורה כלום עם אנוק-ותסמכי עליי שאני בודקת וכל פיסת מידע אני מביאה הנה. על מה את רוצה שנדבר? ייסגרו את הפורום הזה!
דברו על מה שאתם רוצים, קיצר.

Angiepants

New member
מה זה משנה אם יסגרו את הפורום

או שנדבר על פוליטיקה, כך או כך, זה לא יהיה פורום אנוק....?

למעלה