כן!כן!הנה זה בא ^_^

כן!כן!הנה זה בא ^_^

פרק 3 של היקאגומון,סוף סוף ^^;; מי שלא קרא את הפרקים הקודמים או משו יש במאמרים ^_^ (אגב..אין שיר בפרק הזה..כי אין לי ממש מצב-רוח לשירים..) היקאגומון פרק 3. היקארו מצמץ בעיניו,אור השמש הפריע לו לפקוח את עיניו. "אימא!!למה פתחת את הוילונות!מוקדם עכשיו!"הוא מלמל והתהפך לצד השני,אבל...גם שם אור השמש הפריע לו. קול רך אבל קשה נשמע מאחוריו "היקארו אני לא אימא שלך..ואתה מוכן לקום,אם לא תקום נלך בלעדייך!" הוא פקח את עיניו במהירות,מי שעמד מעליו(לא מעל בצורה כזאת!איך אתם מסוגלים אפילו לחשוב על זה!!>.<..)בהחלט לא היה אימא שלו! "גומן..אקירה.."הוא מלמל בין פיהוק אחד למשנהו. "זה בסדר.."הוא אמר וחייך לעברו. היקארו חייך גם כן. "נו..קדימה שניכם!!בואו כבר!!"אמר וואיה,או יותר נכון לומר צעק לעברם. הוא גלגל את עיניו והחל לצעוד יחד עם אקירה לכיוון הקבוצה. "יופי שהתעוררת.."מלמל מיטאני בזעף. 'אני לא צריך להגיב לו,הטמבל הזה...לא מגיעה לו הגבה מצידי!'חשב היקארו בכעס.(>.<!היקארו!ככה לא מדברים על מיטאני-קון!) "פעם הבאה שלא תתעורר בזמן,אנחנו נאלץ ללכת בלעדייך.."אוצ'י אמר והביט בו במבט כועס(ככה >__<),'הצוציק הזה!מה הוא חושב שהוא..האמפ..חושב את עצמו לדבר הבא של הקיץ!!'היקארו חשב נרגז. הם הגיעו ליער ירוק (עם המון עצים ושיחים ופרחים ו..ו..כל מה שאמור להיות ביער),מדי פעם היקארו הגניב מבטים לנוף,מצפה לראות משהו חריג,אחרי הכל הם היו בעולם הדיגיטלי ,והדברים פה לא היו הכי נורמלים. הם עברו את היער והגיעו למקום מוזר,במקום שהפרחים יצמחו על האדמה,הם צמחו באוויר,היקארו הרגיש שהוא הולך על תקרה,וכל השאר הרגישו כמוהו,כל השאר חוץ מקן ומדיוויס.. 'הם די מוזרים השניים האלו,הם לפעמים מדברים בקודים שאני לא מבין,אני מרגיש כמו בסרט משטרתי,בתוך מין פרויקט סודי כזה..'חשב היקארו והביט בקן ובדיוויס. "בואו נעצור פה לנוח חצי שעה ואז נמשיך.."אמר קן וחייך. "תודה לאל.."אמרה אקארי והתיישבה על האדמה,אם היה אפשר לקרוא לזה ככה. הוא הביט סביבו ותהה אם יש כאן עוד יצורים חיים חוץ מהם. ואז נשמעה נהמה,באותו הרגע,הוא כ"כ הצטער שחשב על זה. לפתע הגיח מלפניהם יצור ענקי בעל מלתעות ענקיות,וריר נזל מפיו. "מגעיל!"מיטאני פלט. היצור הביט במיטאני ואמר בנהמה "אני לא מגעיל,אתם מגעילים,חרקים קטנים!העולם הדיגיטלי לא מקומכם!תלכו מפה!!" אקארי הביטה על היצור,ומבט של רחמים הופיע על פניה "אנחנו רק רוצים לעזור..באמת.." "שקט את!בת-אנוש!!אנחנו הדיג'ימונים לא זקוקים לעזרתכם!!"היצור הזה צעק ודחף את אקארי בעזרת ידו הגדולה. "אקארי!"מיטאני צעק ורץ לעברה. 'לפחות הוא מגלה רגישות..'חשב היקארו בעליצות,למרות שזה לא היה הרגע הכי מתאים לזה. "גריימון!תפסיק!!"דיוויס צעק ונעמד מול היצור הגדול. "אתם מכירים את..את הדבר הזה?.."שאל אוצ'י. "כן,אנחנו מכירים אותו..והוא לא דבר,הוא דיג'ימון..והוא היה חבר שלנו.."אמר קן והביט על היצור הקרוי גריימון ברחמיים. "היה?.כנראה שהדברים האלה לא ממש אמינים.."קבע אוצ'י והרים את משקפיו שהחליקו לקצה אפו. קן הביט על אוצ'י בזעם,מבטו הזועם הקפיא את אוצ'י במקומו. "אהאו!תפסיקו שניכם.."אמר איסומי ואחז בכתפו של קן. קן נשם עמוק וחזר להביט על גריימון. "גריימון!תקשיב לי!!"דיוויס המשיך לצעוק,מנסה להסב את תשומת ליבו של היצור הגדול.

חלק ב' ^^

לפתע גריימון הביט לכיוונו,עיניו היו אדומות מזעם,דיוויס נרתע לאחור לרגע,ואז הרגיש יד עדינה אוחזת בכתפו. "קן.."הוא מלמל. "דיוויס..אני איתך..אנחנו נחזיר את גריימון לאיך שהוא היה פעם.." "הפרידה מטאי,לכל-כך הרבה זמן שברה אותו.." "כן...זה כ"כ עצוב..איך שמישהו שהיה גיבור פעם,נופל בצורה שכזאת.." "מהגבהים הכי גבוהים נופלים הכי חזק..." קן הביט בדיוויס במבט מופתע,"מאיפה המשפט הזה?.." "מאיזו תוכנית טלוויזיה חינוכית.."אמר דיוויס וצחק. "אממ..הם לא שמתם לב,זה לא הזמן הכי מתאים לצחוקים,יש לנו פה דינוזאור גדול שמנסה להרוג אותנו..!"אמר אוצ'י בקול חד. "אנחנו יודעים שיש לנו פה דיג'ימון שעלינו לטפל בו!"אמרו דיוויס וקן יחדיו,וניכר עליהם שהילד הקטן לא הכי מוצא חן בעיניהם. "הוא מזכיר לי את קודי.."מלמל דיוויס בינו לבין עצמו. היקארו התקדם לעברם של קן ודיוויס ונגע בידו של קן,"היי..אתם מתכוונים לטפל בדיג'ימון הזה מתישהו?.."הוא חייך חצי חיוך. "היינו שמחים לטפל בו..אבל..אנחנו לא יודעים איך,הדיג'ימונים שלנו-החברים הכי טובים שלנו..נעלמו,יותר נכון נחטפו על ידי מי שמאיים על העולם הזה.."אמר קן ובעיניו נצצו דמעות. היקארו חש רחמיים על דיוויס וקן,הוא ידע איך זה לאבד חבר..אחרי הכל..הוא איבד את החבר הכי טוב שלו,סאי.. דמעות החלו להיווצר בעיניו,הוא מחה אותן בידיו,מביט על השמש שקפחה מעל ראשיהן. "הו סאי..אני כ"כ מתגעגע אלייך..לא משנה מה..אני תמיד אתגעגע.."הוא אמר בשקט,הוא השפיל את מבטו לאדמה ונתן לדמעה בודדה אחת לנשור מטה מטה אל האדמה. "היקארו.."הוא שמע קול מאחוריו, "אקירה..",הוא הסתובב אל אקירה וחייך,מסתיר את הצער שלו. "אתה חושב מה שאני חושב?.." "מה אתה חושב?.." (הכניסו כאן נפילה בסגנון אנימה ^_^)"חשבתי על זה שאנחנו צריכים לתכנן פעולה..." "אה..על זה כבר חשבתי..אבל מה אפשר לעשות?.." "בכית?.." "מה זה קשור?" "לא סתם.." "ממ.." "אז בכית?.." "לא!" "אה..טוב.." וואיה התקדם ועמד לצידם של קן,דיוויס,היקארו ואקירה. "אז..מה קורה?.."הוא שאל בלחישה. "לא יודע.."מלמל היקארו. גריימון הביט לרגע בוואיה,מצמץ בעיניו מספר פעמיים,ההבעה המפחידה שהייתה על פניו נעלמה ובמקומה הופיעה הבעה מפוחדת במקצת.."טאי?.."הוא מלמל. "איפה?.."שאל דיוויס והביט לכל הכיוונים,ואז מבטו הונח על וואיה,הרוח שנשבה העיפה את שיער לצדדים. "קן..תסתכל על וואיה..גריימון חושב שזה טאי.." "אני מבין למה..הם די דומים..אני מניח שלא שמנו לב לזה,כי אנחנו לא מכירים את טאי כמו שגריימון מכיר אותו.." "או שגריימון פשוט רוצה שוואיה יהיה דומה לטאי.." "אולי.." וואיה הביט ביצור הגדול בבילבול,'הוא קרא לי טאי?..מי זה?..' גריימון רכן והרים את וואיה בידו הגדולה,וואיה הביט מופתע ואולי אפילו מפוחד.

חלק ג'..

"טאי..אני מצטער,לא יכולתי לשלוט בעצמי..שום דיג'ימון לא יכול..'הוא' משתלט עלינו..שולט לנו במוח..טאי..אני מפחד.."גריימון אמר. וואיה חש רחמיים רבים כלפי היצור הגדול,'אולי אני לא טאי..אבל..היצור הגדול הזה זקוק למישהו שינחם אותו!ואני מרגיש ש..ש..' "זה בסדר..גריימון..זו לא אשמתך..ואם אני אתפוס את מי שעשה לך את זה!אני אחסל אותו!"וואיה אמר וחייך חיוך מנחם. "טאי..תודה..תודה.."גריימון אמר. נראה שהכל הסתדר,לא?.. האם באמת הכל הסתדר?. או שמשהו מחכה להם מעבר לפינה?.. משהו מפחיד באמת?. משהו שאולי הם לא יצליחו להתמודד מולו?.. האם גריימון חזר לעצמו?.. מה יקרה כשהוא יגלה שזה לא טאי?.. הכל בפרק הבא!!!^______^

Digi Lista

New member
אני מחכה כבר עכשיו לפרק הבא../images/Emo13.gif

ותיכף אני אכניס למאמרים

eyoko

New member
חופית צ'אןןן!!!!!!!

אני רוצה עוד עוד עוד עוד עוד!!!!! [= יש מצב? ושלום לחברי פורום דיג'ימון מקווה שלא תכעסו שבאתי לביקור ^_^ חיכיתי המון לחלק הזה!!!!

למעלה