כן כן גם היום.. ומחר

LiLuLiL

New member
כן כן גם היום.. ומחר

איך היה היוםםםםםם אז מה אם לא לומדים [אני לפחות..] בכל זאת חייב להיות עשיתם משהו..
וואי תצרפו תמונה שיהיה עוד יותר מעניין
תפוצצו בתגובות

LindZiv Cohan

New member
אוקיי

שעת אפס- איחור אוטובוס, זה כבר כל יום שלישי קורה. ביולוגיה שיעמום. ספורט נחמד, ישבנו אני ליעור והחברה הסינית שלנו שמדברת רק אנגלית אחת ליד השניה עם המזרנים וכל שניה המורות העירו לנו
בהפסקה חברה שלי דרכה לי על המכנס ספורט וקרעה אותו
הנס זה יקר ולא איכותי
אחרכך היסטוריה, כשהבנו שעוברים לספריה לראות מצגת וסרט קצר אני וליעור לא רצינו להכנס, ובסוף התחרטנו כי היינו בטוחות שהוא יקרא שמות. בסוף הוא לא קרא, עם המזל שלי. שיעור אחרון לשון היה נחמד מאוד עניתי תשובה וצדקתי, הידד! אז הביתה וזהו.

LiLuLiL

New member
יום מעניין.. את לומדת?../images/Emo2.gif וואי היית

הייתי בטוחה שלא איפה תמונה?

LINDSAY15

New member
היום

על הבוקר למדנו אנגלית באתי להכנס לכיתה המקבילה כל הכיתה מפוצצת בג'וקים ודווקא אני נדפקת המקום שלי היה מפוצץ בג'וקים :p חוצמזה עכשיו אני אוכלת OREO זה מזכיר לי ת'סרט אבא מתארס חחח תמיד שאני אוכלת את זה זה נותן לי הרגשה כאילו אני אוכלת ממנה אממ..המורה לטימטומתיקה עצבנה אותי רצח! היא לא רוצה לעזור לי להבין את החומר !! אני וחברה שילי רק מקללות אותה היא כזאת מעצבנת עשתה לי פאדיחהה אומרת בקול רם :"כל הכיתה מבינה ואת לא!איך כיתה שלמה מבינה את החומר ואת לא"!צעקתי עליהה

LindZiv Cohan

New member
אני שונאת מורות כאלה../images/Emo46.gif

המורה שלי לספרות שנה שעברה עושה לי "מה יש לך בעיות?!" יעני בעיות נפש, לא בעיות בחומר. ואז היא אמרה לי לעבור ביצפר, א\כי אמרתי לה שאין לה זכות לדבר אליי ככה רק כי היא מורה ואני תלמידה

LINDSAY15

New member
באתי למחנכת בטענות

איזה מחנכת טובה ישלי..היא אמרה שהיא תעזור לי.. מסקנה המחנכת כל הכיתה שלי קוראת לה חיה פרומה אבל נראה לי שאני יפסיק מישהו מכיר ת'סיפור עליה?! ואיזה תמונה אני אמורה לשים?!

סתם יום מעפן

שעה ראשונה-אנגלית.חזרנו על הPASSIVE..ממש משעמם שעה שנייה-גיאוגרפיה.המורה קרא לי היום בכוונה דאפנה
פעם הבאה הוא מקבל מכות
שעה שלישית-היסטוריה. משעמםםםםם רביעיתחמישית-אלגברה.הכי משעמם. והילד שיושב לידי כל הזמן אומר לי שולה
[השם שלי אמא שלי].הוא מציקקקקקקק וסתם יום מעפן...ומבאס..לא רוצה יותר ביצפרררררר
אה,כן.43 בבוחן במתמ'.חרא עליה הלך לי טוב בגיאומטריה

LindZiv Cohan

New member
זה רק בוחן../images/Emo3.gif

אני את המבחן פתע שזאתי הביאה לנו [
] מתחילה מ-75

LiLuLiL

New member
את לומדת?../images/Emo2.gif

וואי אני שונאאאאאאאאאאאאאאת גיאומטריה רק בגלל זה אני לא אעלה הקבצה

LiLuLiL

New member
MY DAY

חרא של יום חרא חרא חרא של יום הלכתי עד לחברה שלי שהיא גרה רחוק רק כדי לנפח בלונים וואי קרה לי משהו מצחיק אני יוצאת מהבית בשנייה שיצאתי עוצרת לידי מכונית "סליחה איפה זה רחוב יהלום?" איש אחד... הסברתי לו וזה והוא נסע ואני ממשיכה לי לתומי הגעתי לרחוב יהלום המיועד איפה שחברתי רננה גרה ופתאם ראיתי אותו חוזר והוא עשה לי שלום בכזאת התלהבות ובהתחלה בכלל לא זיהיתי אותווו ושזהיתי עשיתי לו בחזרה
איזה דפוק
לאמשנה הלכתי אליה ניפחנו בלונים כי לאחותה יש יומולדת היא סיפרה לי שהיא ראתה את הקליפ החדש של מי כמיכל רומאנס כדי לגרום לי לקנא לאמשנההה אכלנו טיפה הלכנו אלי בחום הכבד הצלטמנווווו פוולל [תמונות מזעזעות] ואז העברנו את כל התמונות למחשב (ואני הילדה הכי מכוערת בעולם) ואז ואז ואז סתם חברות שלי הלכו לסגולה [צומת סגולה מרכז כזה עם כל מיני חנויות מעפנות בפתח תקווה] ולא היה יל כח והיא הכלה והשאירה אותי יואו נכנסתי לדיכאון בגללה
ואז גם כאבה לי הבטן אז בכלל בכללי חרא של יום אכלתי מלא
ואני דבעעעעעעעעעעעעעעעעעע אוקיי עליתי 2 קילו. טוב אני חושבת שיש דברים שלא ראויים לציין פה.. וכל מה שאמרתי במגילה זאת זה רובם אז ביי

LiLuLiL

New member
אה ובסוף ראיתי את הקליפ

פעמיים
אין על MCR אין עליהם אוקיי
הם ה---------להקה
סתם שתדעו

LindZiv Cohan

New member
גמני ראיתי. איזה משעמם../images/Emo3.gif

ליעור שימי תמונות! אני ניסיתי לשים אבל תפוז לא נותן לי

LiLuLiL