כן כן, בחורה ולוחמת ...

כן כן, בחורה ולוחמת ...

עכשיו אחריי שהפסקתם עם הזלזול והצחוקים (כל השובניסטים בניכם) אם אפשר לענות לי על שאלה ... יש לי גיבוש לוחמות ביום ראשון בקרוב של יומיים, ויום שני יש לי בגרות באנגלית, עכשיו, הכושר שלי על הפנים, אבל אני מחכה לגיבוש הזה ולא יכולה להמשיך לחכות כבר! ובגלל שיש לי בגרות ביום שני אני יכולה לדחות את הגיבוש, ככה הבנתי, או לדחות את הבגרות. אני כמובן מעדיפה לדחות את הבגרות, זה אנגלית ככה שאין לי בעיה לעשות את זה בכל מועד, ואני מחכה לגיבוש ולא יכולה לחשוב על לדחות אותו עוד, אבל חשבתי על זה, ואם אני אדחה את הגיבוש יהיה לי יותר זמן להתאמן ולפתח כושר, אפילו אם בקצת (בינתיים היו לי רק שבועיים מאז שגיליתי את תאריך הגיבוש בשביל להתאמן) מה אתם חושבים כדאי לי לעשות? ללכת על בטוח ולדחות את הגיבוש ובכך להעלות את הסיכויים שלי להתקבל ... או ... לא לדחות? ולדחות את הבגרות באנגלית?

לדחות את הגיבוש.

יש מספר פעמים ימי גיבוש, בגרות פחות. גשי לבגרות ותגשי ליום גיבוש יום אחר. תתפלאי, בנות שניגשות לגיבוש לוחמה זה נורמלי לחלוטין. רק שהרוב חושבות שהן יהיו לוחמות ברמה של הבנים וכאן הן טועות. אבל שיהיה בהצלחה.

ShukyDD

New member
חחח את מצחיקה

דבר ראשון זה שאת חושבת שזה לא משהו שאנחנו רגילים אליו או שעוד לא שמענו \ ראינו דבר שני שהחלטת כבר שאת לוחמת חכי תלכי לגיבוש אמרת שאת בכלל לא בכושר אף אחד לא אמר שאת מתאימה רק הפרופיל שלך מתאים וגם זה לא בטוח תלכי תראי אחרי זה תדברי ואף אחד לא צוחק או מזלזל

hell cen be fun

New member
אני מתה על הסגנון כתב שלך.

בלי פסיקים, בלי נקודות אבל מפוסק. יש לזה שם אאל"ט.

hell cen be fun

New member
שירה מודרנית?../images/Emo3.gif

סתם. לא יודעת. אני אשאל את חברה שלי

M r s J o n e s

New member
../images/Emo6.gif.

זרם התודעה זה מה שהולך לך בראש ,כל המחשבות והכל אבל הוא כותב את זה אז יכול להיות באמת שיש לזה שם אחר
.

ShukyDD

New member
אבל

זה מה שעובר לי בראש.. אני לא מתכנן מראש איך אני אכתוב את ההודעה אז ישמצב שזה זה ויש מצב שזה לא
טוב די לנתח אותי זונות

למעלה