כן יש ויש

RuStY RaStA

New member
כן יש ויש

אני ממש אוהבת את תרזה שמתי לב שכולם פה לא אוהבים אותה.. והיום היה פרק ממש יפה ! אני אוהבת את הקטעים של שרידן ולואיס שכבר יפסיק להיות עדיש עליה

darklighter

New member
למה לא שירשרת?

את צריכה לשלוח "הוספת תגובה" בהודעה שאת מגיבה עליה... "הוספת הודעה" שלמטה זה לפתוח שרשור חדש.....

python 4

New member
היי, פאלומה יקירתי,

זה בלתי אפשרי שכולם יחלקו פה שוקואים על ימין ועל שמאל. מה זו האנרכיה הזו? צריך אחד שיחלק שוקואים, אחד וזה אני!

למה אתה? גם אני מותיקי הפורום

טרום ימי רעות אז למה אתה תחלק ואני כלום אין לי תפקיד בפורום אני סתם כותבת אקראית לא ולא אני לא מוכנה ליחס הזה אני רואה תשוקות מהפרק הראשון ואני בפורום הזה מהיום הראשון אז אני דורשת קצת כבוד אז אני יחלק את השוקואים

python 4

New member
לא, בטח שיש לך תפקיד

את מעלה תמונות של כוסונים אני מחלק שוקואים לחדשים. אני גם רואה תשוקות מהיום הראשון וחבר בפורום הזה מיומו הראשון ואפילו לפנייך! את יכולה לבדוק אם את רוצה. אז תודה, אבל אני יחלק שוקואים ואת תמשיכי לעלות כוסונים.

לא רוצה!!../images/Emo7.gif אני רוצה תפקיד אחר

בעל יותר משמעות עוד יחשבו שאני בחורה שטחית פיית'ון~!!! זהו מעכשיו אני לא יעלה יותר תמונות של כוסונים נקודה..!!!!!!

python 4

New member
טוב את כבר לא מעלה תמונות של

כוסונים כמו פעם. JT? ומי זה הבחור המזוקן הזה? לפחות אני עושה את התפקיד שלי כמו שצריך - כל חדש מקבל שוקו חם ומחלב טרי. ואת מתחילה להתרשל עם הכוסונים!

darklighter

New member
יש לי רעיון

אולי נעשה ועד לחלוקת שוקו וכל פעם אחד מאיתנו יחלק ברוטציה עד שרעות תגיע? כאילו שיואו כזה דמוקרטיה תצביעו לפלומה הצפונית הכוסית השולטת!!!!

python 4

New member
לא! מה זה דמוקרטיה?

אנשים, הפורום הזה הוא דיקטטורה! זה לא איש הישר בעניו יעשה! אני מחלק שוקואים, נוי מעלה כוסונים, באו מגיב בציניות ופאלומה את מציעה הצעות. סדר שיהיה פה!

darklighter

New member
ממתי אני מציעה הצעות?????

אני רוצה תפקיד יותר חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הצעה????

מאמי אל תגנבי לי את התפקיד

תמצאי לך משלך ואני ופיית'ון עשינו תורניות אני מחלקת שוקו בפורום צח"מ והוא מעלה כוסונים ואני מחלקת דונאטס בפורום ימ"ח

החתיך הזה עם תכנסי לפורום

צעירים חסרי מנוח תראי כמה תמונות שלו בשירשור BAD BOYS כי הוא שיחק את מאט קלארק

למעלה