כן ירבו!!!

driffted girl

New member
כן ירבו!!!

טוב אין מה לעשות, למרות שאנחנו עם שמאוד קשה לו לפרגן לאחרים שמצליחים אנחנו חייבים להודות ששיק שולט! הוא פשוט תותח....עוד מימי נמרוד והבודדים הוא שלט, אבל כנראה זה שהזמן והלבד עשה עימו רק טוב ושיבח אותו לזמר המדהים שהוא היום. ...הדיסק החדש- אני מקווה שאני לא באמת צריכה לספר לכם, אבל אם כן אז הוא פשוט טוב ואיכותי- כמו שכל דיסק מעולה צריך להיות! ...נמרוד הוא מאותם זמרים שצריכים פידבקים על מנת להתפתח ולהיות יותר ויותר טובים. ות'כלס מגיע לו!!! הוא טוב, השירים שלו נפלאים,הוא מקסים . באמת..אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ניזונה משירים ואמנים טובים וחיה מדיסק לדיסק, ובאמת ששיק שיחק אותה הדיסק שלו פשוט א-ל-ו-ףףףףף! ...אבל כנראה ככה זה, כשאתה זמר טוב אין שום סיבה שלא יהיה לך דיסק טוב ויתרה מכך- דיסק מעולה! אתם יודעים?!! כל שנותר זה לדאוג לכך שהפורום הזה ימשך ,גם אם בהיסחפות, לנצח. באמת קראתי את ההודעות של רובכם ומי לא קרא את של האחר והניד את הראש לחיוב והסכמה שכמה שזה נכון שנמרוד באמת טוב ואיך שהוא שיחק אותה?!!! אז PEOPLE באמת תמשיכו להאזין לאיכות (נמרוד!!!) ותפרגנו כי אם לא נפרגן לאיכות כמו של שיק, אז המזרחית והדיכאון (זוועה פשוט!!) יתפסו את מקומו! נ.ב אם למישו יתברר שיש לשיק הופעה בבאר שבע מתישהו בחייאת תעדכנו! LOVE U DRIFFTED GIRL!

liraz y

New member
גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

יש לו הופעה בבארקה???????????????????????????????????????????????????????????????????? איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):)

driffted girl

New member
אפשר להיות אופטימים לא?!!../images/Emo13.gif

תודה לשלומי הגבר שעידכן אותי בכזאת זריזות. ונמרוד אם אתה רואה את זה PLEASE תחנונים, בדוק אני בהופעה הזאת, אז אם רק יהיה ניתן לראות אותך ולתת לך שרשרת שאני חושבת שהיא כל כך יכולה לאפיין אותך אני אודה לך!! נ.ב ואני רוצה שתקדיש לי שיר (נו מה?!! אם אני כבר בשוונג אז עד הסוף! מה לא??!!
)

hodayoyo

New member
אני שמחה שאתה מאושרת, אבל..../images/Emo60.gif

למה לפתוח שירשור נוסף?! בכל מקרה- תהנו בהופעה.. למרות שיש עוד זמן חחח אהה זה היומולדת ההפוך שלי!

למעלה