כן, זה המזל שלנו...

d i l i

New member
כן, זה המזל שלנו...

זה פשוט לא יאומן, איפה שיש ישראלי יש אסון. כנראה שהעיתונים בישראל לא יכולים לעבור יום אחד בלי כותרת שחורה, שדומה למודעת אבל ענקית. זה הרי בלתי נתפס: יש שש או שבע טיסות לחלל מארצות הברית, עברו 17 שנים מאד תאונת המעבורת האחרונה והטיסה שמתרסקת היא בדיוק הטיסה שעליה אילן רמון (ז"ל) נמצא. אני מתאר לעצמי את אשתו ואת הילדים שלו שחיכו לראות את "אבא", הגיבור שעושה הסטוריה. ופתאום באיזה שיחת טלפון אחת הודיעו להם שכנראה שזהו... שאין יותר גיבור ואין יותר "אבא". צירופי המקרים שבהתרסקות הזו מדהימים להפחיד: מעבורת החלל שעליה נמצא האסטרונאות הישראלי, הראשון מתרסקת בשמי העירה פלסטיין. זה רק אני או שגם אתם רואים את האירוניה?. שיהיה לנו רק טוב.

eviv

New member
אתה רומז שיש אלוהים../images/Emo35.gif

אתה רומז שזה רמז מאלוהים? או מהחייזרים שמכתיבים לנו? כל אחד באמונתו יחיה...

Yanchu

New member
אני לא חושב שהוא רומז שיש אלוהים...

הוא פשוט רומז שיש ארוניה בדבר...

d i l i

New member
לא,

לא זה ולא זה... אני פשוט רומז שזה מוזר וקצת מפחיד אבל אני חושב שזה סתם צירוף מקרים...

d i l i

New member
אני לא מאמין בגורל...

אני לא מאמין בגורל, אני חושב שכל הסיפור הוא צירוף מקרים מפחיד ועצוב. וונראה לי שישראל והעולם בכלל עובר יותר מדי צירופי מקרים מפחידים כאלה. אבל אני בטוח שיש לזה סוף אי שם בעתיד הרחוק.

אתה לא מאמין בגורל אז אתה מאמין

בדמות שאף אחד לא ראה בהיסטוריה האנושית?

Bassman

New member
לא רק זה... היא בלתי נראית,

קיימת בכל מקום ויש לה כח בלתי מוגבל... וקשה להאמין בגורל?

d i l i

New member
מה?...?!?

עזוב... סתם כתבתי את זה כדי שההודעה צהיה יותר מענינת ומוזרה... לא משנה!...

Alexco

New member
תשובה לכל השאלות

בס"ד כל השאלות ייפתרו עם בוא המשיח החישו את בוא המשיח על ידי שמירת שבת והנחת תפילין בעזרת השם יתברך שמו יום יום יחיש המשיח ויגיע במהרה

d i l i

New member
ברוך השם...

אלכס, מהפה שלך לה' נ.ב ההודעה שכתבת נכתבה ביום חול?...

d i l i

New member
אם כך זה בסדר...

אם זה היה אחרי זריחת הכוכבים אז זה לפי ההלכה, וזה בסדר, תודה לאל...

לא משנה. במילא בסוף יגיע המשיח

ויגאל אותנו. הרי אנחנו העם הנבחר.

למעלה