כן, גם אני משועמם!

כן, גם אני משועמם!

וחוצמיזה, אני רוצה. זה שיר מהמם. שינייד קווין-מוכנה לרוץ אני אוכל לשכב כאן לידן כל היום ולשמוע את קולותיך המוזרים אני תוהה מה חולף בראשך הלוואי וידעתי מה אתה אומר אני בטוחה איתך בזרועותיי אני אוחזת בך, אתה משאיר אותי חזקה המילים שלך לא מתאימות לשלי העצמות שלך לא מתאימות לשלי אנחנו על זמן שאול מי יודע לאן אתה הולך כי העולם הזה לא מספיק טוב בשבילך מי יודע למה דברים משתבשים כל כך כל מה שאני יודעת זה כשאתה עוזב אני מוכנה לרוץ מוכנה לרוץ... איפה היית כל היום האם זה היה הצד השני? אני מפחדת כשאתה מפנה את מבטך האם יכולים להיות מלאכים בעיניך? ליבי... ידמם במחשבה שתעזוב אותי נשמתי צריכה אותך כאן אל תגרום לי להתמודד עם פחדיי מי יודע לאן אתה הולך כי העולם הזה לא מספיק טוב בשבילך מי יודע למה דברים משתבשים כל כך כל מה שאני יודעת זה כשאתה עוזב אני מוכנה לרוץ מוכנה לרוץ אליך... תן לי לנשום בשבילך תן לי לדבר בשבילך קח אותי איתך, רק קח אותי איתך למי אתה מדבר? מה עובר עליך? הכל תוקף אותי כשהפאניקה נכנסת מי יודע לאן אתה הולך כי העולם הזה לא מספיק טוב בשבילך מי יודע למה דברים משתבשים כל כך כל מה שאני יודעת זה כשאתה עוזב אני מוכנה לרוץ מוכנה לרוץ... מוכנה לרוץ איתך... לרוץ אליך... אני מוכנה לרוץ אליך... אני מוכנה לרוץ אליך...... אני מוכנה לרוץ... לרוץ... לרוץ איתך......

אתם מוזמנים להגיב, זה לא סתם שיר.

השיר אשכרה בעל משמעות, לא סתם על אהבה. רוצים לדעת? תגיבו. תראו סימני חיים!

למעלה