כן אז..

sirius felton

New member
כן אז..

אני לא יודעת אם אני משרשרת כראוי או שאני צכה לנצל"ש אבל לא יודעת מה!! סנייפ-הוא-טוב-!!! לןא יודעת למה.... אבל אני מרגישה שהוא בצד שלנו!! ולי נראה שהסיבה שדמבי משאיר את סנייפ זה בגלל שהוא עשה לו את הנדר הכובל !!או!!! סיבה קצת פחות טובה...: סנייפ הוא האבא הביולוגי של קקי פלוצר שלנו.!!!!
אה כן... ושנה קסומה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!

n u k e y

New member
בקשר לסנייפ

תראי, השאלה האם סנייפ טוב והאם סנייפ בצד שלנו זה שני דברים שונים לגמרי. כמו שסיריוס אמר בחמישי העולם לא מתחלק לאנשים רעים ולאוכלי מוות. סנייפ לדעתי הוא לא בן אדם טוב, בגלל כמה וכמה דברים שהוא עשה/התכוון לעשות במהלך הספרים. אם הוא בצד של דמבי או לא זה ממש לא ברור. אני אישית בעד התאוריה שסנייפ עובד בשביל עצמו. זה הכי מתאים לאופי שלו. סנייפ לא נראה לי כמו מי שילך ויהפוך לעבד של רוצח פסיכופת עם שיגעון גדלות כמו וולדי. בכל מקרה, לא משנה באיזה צד הוא סנייפ עדיין בן הדמויות האהובות עליי בספר. הוא גם הכי מעניין, עכשיו כשסיריוס תקוע מאחורי הפרגוד. אה, ושנה קסומה גם לך

צודקת

ברור שסניפ הוא חידה וברור שסניפ עובד בצד של עצמו (העצן בשר הטבעות אומר. אני איני יודע דבר על צדדים אני הולך לי בדרכי יתכן שניפגש יחד) אם כי לי נראה שסניפ הוא זה שיהרוג בסוף את וולדי.

סנייפ הוא לא אביו של הארי המחורבן

דבר ראשון מפני שהוא סקסי ואלוהי[
] והארי סתם חרא,
דבר שני:הוא לא דומה להארי...כל הזמן מציינים שהארי ממש דומה לאבא שלו.[למרות שעם השטויות שרולינג עושה זה יכול להיות רמז
.] בכל אופן אני החלטתי שהארי לא הבן שלו וזהו! אני שולטת ביקום וגם ברולינג

15freedom girl

New member
הגעתי למסכנה שסנייפ

הוא הדמות הכי מעניינת והכי מתוסבכת.... אין לי מושג למה.... ואני לא מושפעת מהשיר שלנו!!!!!!!!!!!!!!!

ZoHaRoT

New member
אממ....

עם כל התיאוריות שיש עליו מן הסתם הוא דמות מתוסבכת ביותר

למעלה