../images/Emo150.gif הודעה מנהלתית שכזו../images/Emo150.gif
אממ למען האמת הרצתי את הנוסח של ההודעה הזאת כבר כמה ימים בראש ,אבל עכשיו כשאני באה לכתוב אותה אני לא ממש יודעת מה לומר. אז אמממ כן .. מהשניה שראיתי שתפוז פתחו פורום לסדרה המדהימה הזאת ישר קפצתי ונידנדתי וביקשתי לנהל וכשאמרו לי טוב נו תנהלי ממש שמחתי. שנה ומשו עברו מאז. ונוצר פה פורום מקסים ומדהים. אפילו כשהיה יבש והסדרה לא הייתה ,היינו אנחנו מי שידבר על הסדרה ויעיר את הפורום במשחקים (זהה את הדמות המיתולוגי שלנו). ופתאום באה לה העונה החדשה של הסדרה .ופתאום מצאתי את עצמי רואה אותה רק דרך התקצירים פה
. אגב זה המקום להודות לשני ונירה על התקצירים
בכל אופן , ממחר יהיה פה שינוי קטנטן, פיצפוני, מיניאטורי (סתם בצחוק, השינוי יהיה די גדול
) מחר, שתכנסו לפורום הזה ,ותסתכלו לשם למעלה,אתם תראו שם כחול חדש מתנוסס לו כן כן רבותי הולכת להכנס לפה מחר מנהלת דנדשה ומקסימה אני עוד לא אומרת לכם מי היא , אתם תגלו מחר..(אז אם יש מישהו שיודע שישמור את זה לעצמו עד מחר שהיא תהיה כחולה) ואגב, אל תשמחו יותר מידי מהר
אני לא הולכת לעזוב את הפורום .. אוהבת אתכם מלאנטות אני
אממ למען האמת הרצתי את הנוסח של ההודעה הזאת כבר כמה ימים בראש ,אבל עכשיו כשאני באה לכתוב אותה אני לא ממש יודעת מה לומר. אז אמממ כן .. מהשניה שראיתי שתפוז פתחו פורום לסדרה המדהימה הזאת ישר קפצתי ונידנדתי וביקשתי לנהל וכשאמרו לי טוב נו תנהלי ממש שמחתי. שנה ומשו עברו מאז. ונוצר פה פורום מקסים ומדהים. אפילו כשהיה יבש והסדרה לא הייתה ,היינו אנחנו מי שידבר על הסדרה ויעיר את הפורום במשחקים (זהה את הדמות המיתולוגי שלנו). ופתאום באה לה העונה החדשה של הסדרה .ופתאום מצאתי את עצמי רואה אותה רק דרך התקצירים פה