כן אז... נעים מאד...

../images/Emo150.gif הודעה מנהלתית שכזו../images/Emo150.gif

אממ למען האמת הרצתי את הנוסח של ההודעה הזאת כבר כמה ימים בראש ,אבל עכשיו כשאני באה לכתוב אותה אני לא ממש יודעת מה לומר. אז אמממ כן .. מהשניה שראיתי שתפוז פתחו פורום לסדרה המדהימה הזאת ישר קפצתי ונידנדתי וביקשתי לנהל וכשאמרו לי טוב נו תנהלי ממש שמחתי. שנה ומשו עברו מאז. ונוצר פה פורום מקסים ומדהים. אפילו כשהיה יבש והסדרה לא הייתה ,היינו אנחנו מי שידבר על הסדרה ויעיר את הפורום במשחקים (זהה את הדמות המיתולוגי שלנו). ופתאום באה לה העונה החדשה של הסדרה .ופתאום מצאתי את עצמי רואה אותה רק דרך התקצירים פה
. אגב זה המקום להודות לשני ונירה על התקצירים
בכל אופן , ממחר יהיה פה שינוי קטנטן, פיצפוני, מיניאטורי (סתם בצחוק, השינוי יהיה די גדול
) מחר, שתכנסו לפורום הזה ,ותסתכלו לשם למעלה,אתם תראו שם כחול חדש מתנוסס לו כן כן רבותי הולכת להכנס לפה מחר מנהלת דנדשה ומקסימה אני עוד לא אומרת לכם מי היא , אתם תגלו מחר..(אז אם יש מישהו שיודע שישמור את זה לעצמו עד מחר שהיא תהיה כחולה) ואגב, אל תשמחו יותר מידי מהר
אני לא הולכת לעזוב את הפורום .. אוהבת אתכם מלאנטות אני

moria007

New member
מורי שלנו !!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

בזכותך ובזכות הפורום, גיליתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם! והדבר הראשון שאני עושה כשאני ניגשת למחשב זה לבדוק מה קורה בפורום שלנו! מורי, זאת הזדמנות להגיד לך תודה רבה וכל הכבוד על ההשקעה בפורום!!!!!!!!!!!!
בשבילנו תמיד תהיי כחולה !!!!!!!!!!!!!!!! ובהצלחה לכחולה החדשה והמסתורית!!!!!

Nira 222

New member
כבר נבהלתי לרגע מהרשמיות...

וכמו שאמרו, את אחת ויחידה.

יהההההההההההההה../images/Emo29.gif

ברור שלא תעזבי!!!!!אסור לך!!!!! תודה על זה שניהלת את הפורום כל הזמן הזה בצורה מדהימה
ועשית ממנו מה שהוא עכשיו-פורום מצויין

מוריל'ה- אוהבות אותך מאוווווד

אני מאוד מקווה שתישארי איתנו, ותודה רבה על כל הזמן שהיית איתנו והובלת אותנו

מנהלת יקרה- מזל טוב , אבל:

מנהלת בפורום ופותחת הודעה חדשה???? בלי לשרשר????? נו, באמת
שיהיה בהצלחה מותק, שמחץ החיים שלך, הקלילות והכתיבה היפה תשמח אותנו.

יעלי כפרעלייך

בהצלחה
יפה לך כחול
אגב את יודעת שכל דבר שאת צריכה את מזומנת להציק לי
לאביו

מזל טובבבבבבבב../images/Emo29.gif

בהצלחההההההההההההההההההההההההההההה
יפה לך כחולללללללללללללללל

a a a a a a a

New member
מזל טוב על התפקיד החדש../images/Emo65.gif

הרבה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם את צריכה עזרה במשהו, אני אשמח לעזור