כן או לא?

sHiRa De LoCa

New member
כן או לא?

השופט לגנב:"האם אתה מודה באשמה?". החשוד:"אדוני השופט,אין לך מושג מה עובר עלי,כמה ימימ שאין לי אוכל...". השופט:"תענה לי במילה אחת,כן או לא?". הגנב בשלו:"אדוני השופט,באמת שאין לך מושג מה עובר עלי. רק פיטרו אותי מהעבודה...". השופט מאבד את סבלנותו:"אל תספר לי סיפורים,פשוט תן לי תשובה ישירה,גנבת? כן או לא". הגנב בשלו:"אדוני השופט,אתמול עיקלו לי את השולחן של חדר האוכל...". השופט דופק בפטישו ושואל:"פעם אחרונה,כן או לא?". עונה הגנב בניחותא:"כבוד השופט,יש שאלות שלו ניתן לענות עליהן במילה אחת,כן או לא. לדוגמא אני אשאל את כבודו. אם כבודו יענה לי במילה אחת,כן או לא,גמאני אעשה כך". השופט מסכים. והגנב שואל:"האם זה נכון,מה שאומרים שלאחרונה,כבודו הפסיק לקחת שוחד,כן או לא?".

n a t a l i 99

New member
חח

חח מה
ווואי מזה בא לי לשחק פה משהו... ונזכרתי אולי נשחק "כן או לא" מכירים

sHiRa De LoCa

New member
לא. תזכירי לי.

בואי נשחק הזאב. יענו אני אומרת "טוק טוק" ואת "מיזה בא?" ואני "הזאב" ואת "בשביל מה?" ואני "לקנות צבעים " ואז את "איזה צבע?" ואז אני אומרת איזה צבע ואת צריכה לרוץ מהר ולגעת בצבע לפני שאני תופסת אותך חחח מכירה?..

n a t a l i 99

New member
../images/Emo196.gif

הא
חחחחחחחחחחחחחחחחח
קיצר יש לי 2 סיפורים תגידי לי איזה סיפור את חושבת שנכון מבין השניים: א.יש לי חברה שאנחנו עושות שטויות יחד ואפילו הולכות במעבר חצייה ויענו אחת מאיתנו עושה את עצמה נופלת וכל המכוניות מחכות ובסוף משנפלה כמה ואנחנו צוחקות.. ב.פעם שתיתי בקבוק קולה ליטר וחצי ב-87 שניות. מה נכון

sHiRa De LoCa

New member
ב` כי את נישמעת מזה שמנה חח

עכשיו תורי: א.פעם הלכתי לחברה שלי באוטובוס שהיא בית ליידי. ב. פעם שאלתי בשיעור לתנ"ך מזה פין. מה נכון?

n a t a l i 99

New member
כן..

את מוגבלת ובגלל זה את בשביל שתי צעדים תצטרכי אוטובוס......
(חס וחלילה) ואממ עכשיו רציני אולי חשבת שהיא בכתובת אחרת ואז התברר לך שהיא גרה ממש לידך
...מה לא יכול להיות

למעלה