כן או לא פרק שני?!

daf1010

New member
כן או לא פרק שני?!

מאחר ואני אולי בשלבי סוף פרק ראשון,חיפשתי מקום לשתף אתכם יודעי דבר ובעלי הנסיון,לעוץ לי עיצה כיצד אנהג? אני חדש במדיה זו בכלל ,ובפרק זה בפרט,ומתוך עיון מעמיק בשורות שנפרסו לפני,חשתי שכאן אמצא תשובה או נחמה פורתא. הבגידה במולדת -גוררת מאסר עולם,הבגידה בבעל-מפרקת מישפחה???מה גם שההוא צעיר ב-20שנה!!! המצב כרגע הוא שהבית מתנהל במתיחות שקטה,3 הילדים לא בתמונה,ב"ז יודעת שנחשפה ומודעת שלרומן שרקמה -אין עתיד! האם אני במסלול התרסקות ועובר לפרק שני או אשתייך לפליט של פרק ראשון שהולך זקוף מתחת לשולחן??? לציין שאני אוהב את אשתי,והיא -את "הצעיר".

../images/Emo10.gif אוייש

הוא צעיר בעשרים שנה נסה להתבונן בזה מהצד השני אם היה , תנסה להבין מה הגורם לכך שאדם או חוה מחפשים מנגינה אחרת.. אני לא יודעת לא נבגדתי (עד כמה שידוע לי) לא בגדתי לעולם כך שהסיבה לי לא מובנת ולא רוצה שתהיה גם. קשה לחשוב בשבילך להיות במצבך מצב לא נעים כואב פגיעה לא רק בגלל הבגידה אלא גם בגלל הגיל שלו מתארת לעצמי.. אבל בגידה היא בגדיה לא? ואם תבחר להישאר שם מתחת לשולחן? מה יתן למי יתן? תוכל לחיות שם? מביט מהצד בוחן אותה.. מחכה שתחזור מעוד בחור? או אולי תסלח לה ותמשיכו הלאה.. לאן תמשיכו? איך? האם זה אפשרי? קשה אין לי תשובה בשבילך, אם בגדה ומצידך לא היתה לה סיבה אז זה גרוע יותר מכך שהיתה בוגדת שיש לה סיבה ... ואתה אוהב אותה ברור אחרת לא היית חושב בכלל מה לעשות, אבל היא אוהבת אותך? האם דיברתם על זה ? האם היא אמרה שהיא לא רוצה אותך? רוצה להתגרש? מחפשת ריגושים? מה אתה יודע על מה שהיא מרגישה ועל הסיבה לבגידתה? בכל אופן..שבוע טוב

michaly43

New member
אמרו לך כבר את העיקר

מציעה לך להכנס לפורום של זוגות במשבר לא ניראה לי שאתה בשל להחלטה על פירוק פרק א' ובטח לא לעיניין בפרק ב' אז בפורום הנ"ל תמצא תשובות הרבה יותר טובות?????????? אתה אוהב היא לא אולי היא כן אבל חסר לה משהו כי מצאה אהבה חדשה אז מה בעצם לא נתת לה? מה מצאה אצל ההוא (חוץ מהיותו צעיר ) שלא מצאה אצלך? ריגושים? כדי לך לחשוב המון היכן שניכם חייתם ביחד וכל אחד לחוד...אולי שם תמצא את התשובה.

amigor

New member
נו מה השאלה? דפדף

עפ"י דבריך אתה מעדיף לחיות עם אהבה ולמות זקוף מתחת לשולחן, עם אשה צייתנית, לא! זה בסדר, כי אז טעית בפורום פה כבר הפרק הוא פרק ב'.

האלי

New member
אוהב את אשתך?

כמה אתה אוהב אותה? מספיק כדי להגיד לה: אני אוהב אותך. אני יודע שבחרת בקשר מקביל עם בחור צעיר. זה בטח בגלל שחסר לך משהו בבית נכון? את מוכנה לספר לי מה חסר לך? כדי שנוכל ביחד למלא את החסר הזה? כדי שנוכל לשמור על הבית שלנו, כי אני אוהב אותך? אתה יכול? כי אם לא, אתה בדרך לסוף פרק א' אם אתה יכול, הולך להיות לך מה זה כיף בבית שלך. קני הסוף אינם נשברים גם בסערות העזות ביותר. שלך, האלי.

רות 2

New member
קני הסוף אינם נישברים בסופות

אך הם מתכופפים....והשאלה עד כמה אתה מוכן להתכופף בשם האהבה...בשם חוסר האמון שישרור ....ועוד שאלה שצריכה להישאל.... את אוהבת אותי..?

למעלה