כן או לא כן ולא?

Stillwater

New member
כן או לא כן ולא?

אני קוראת לכם להצטרף אליי לחרם הצרכנים שאני מארגנת נגד רשת חנויות האופנה כן ולא! גועל נפש!!! פשוט גועל נפש לקחת ילדות קטנות ולפתות אותן להפשט תמורת כסף ובגדים בחינם!!! שמעתי היום את מנהל הרשת בטלווזיה ולא השתכנעתי בגרוש ממה שהוא אמר! אני בטוחה שאף אחת מאותן הבנות שעמדה שם על הבמה במרכז ת"א לא רצתה להתפשט באמת בשביל ה500 ש"ח האלה או הבגדים בחינם! להשתמש בתמימות של ילדות בנות 14, כשכולם יודעים שהמצב הכלכלי בארץ הוא לא משהו וכולם רוצים להשיג הכל בחינם או כמה שיותר זול! אבל עד לאן הגענו??? עזבו כבר את עניין שחברות הבגדים מחלקות לנו חוברות פורנו. עזבו את העניין שבאותן חוברות פורנו יש עידוד לסקס לסמים ואלכוהול בקרב קטינים! עזבו אותכם מזה שמעלים את גובה המכנסיים כי כבר אין לאן להוריד! אבל להפשיט ילדות קטנות באמצע ת"א?!?!?!?!?!?! אמרו לא! לכן ולא!

../images/Emo45.gif מסכימה.

לא שמעתי שזה "כן ולא", אז תודה שאמרת... גועל נפש מה שהלך שם...

*superstar*

New member
אוי.. כל כך כן.. ../images/Emo45.gif

פשוט מגעיל.. אין לי מילים אפילו לתאר כמה נגעלתי.. *דיד*

מיקה86

New member
ממש גועל נפש

והיום הלכתי עם חברה שלי ברחוב חייל אחד התחיל איתה ואז חבר שלו שאל אותה אם היא הייתה מתפשטת תמורת ג'ינס ישר לקחתי את היד שלה והלכתי משם. א י כ ס

timeatime

New member
לפני שאתם ממהרים להסיק מסקנות....

חברת כן ולא לא תמכה ברעיון הזה, כמו שהיה כתוב בעיתון, עמדת הדיגי הייתה פנויה ומישהו אלמוני ניצל אותה והעלה את הרעיון הזה. התוכנית המקורית הייתה אך ורק להיות תצוגת אופנה של החנות. וגם לאחרי שהעלו את הרעיון הזה, אני חושב שהרעיון הזה לא נורא זה לא כאילו הכריחו בנות לעלות לשם ולהתפשט תמורת בגדים. החלק הגרוע שרק בנות התפשטו כלומר לבנים בכלל לא נתנו לעלות.

אמממ.. ככה

רק שתדעו.. שלא היו שם רק ילדות בנות 14... היו שם גם נערות בנות 18 וגם נערים ובחורים... אפשר לראות את זה באתר של kenvelo.

למעלה