כן אוהבת לא אוהבת

כן אוהבת לא אוהבת

סתם כי לפעמים מתחשק לי להיות נאהבת.. אז אני שמה פעמי לצפון ויודעת ששם מישהו מחכה לי.. כבר קראו לזה ניצול ציני ובגידה מזוויעה כנראה שרק אנחנו רואים בזה ידידות ראויה להערצה.. והוא מביט בי במבט שיש רק ביננו {אני מקווה} ואני מוסרת עצמי לידיו ואולי זה בגלל שהוא ילד קל לי להרגיש כל כך מוזר נאהבת מאהבת אוהבת. ואז חוזרים הביתה והכל נגמר.. עד ההתקף הבא... עד שנחליט שהרגש עבר ושוב ההרגשה חוזרת רוצה להיות נאהבת ושמה פעמי לצפון.. וחוזרת.. {והכותרת, מזה לא קשורה}

חחחח תהיה בטוח שלפחות את זה

אני עושה יופי :) אוףף רציתי לכתוב משפט מגניב באנגלית.. אין לי כוח לרוץ למורפיקס לבדוק שהאיות נכון.. בהזדמנות.. למה לעזזל אתה עוד ער?!?! חשבתי שהפורום נטוש? ומה אם הייתי באמצע מקלחת? מה אתה פולש לפרטיות שלי עם הפורום?!?!

gavrik

New member
יש לך אינטרנט במקלחת?!?

very nice how much
?

De-Panther

New member
זה לא שווה אם אין..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

איזושהי וובקם בנוסף לאינטרנט

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifתראו מי שמדברת..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

וחיכיתי שתגיבי על זה עוד מההודעה על זה שהיא קטינה

gavrik

New member
אני חושב שמה שהפנתר עושה

בפרדס בזמנו החופשי זה בינו לבין התפוזים שלו..

gavrik

New member
פרדס זו

קונטציה בריאה לתפוזים, מה גם שאנחנו בפורום תפוז...

De-Panther

New member
../images/Emo12.gif כתבתי את ההודעה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הקודמת בכוונה כדי שדנטל תגיב יש דברים שהם ענייני שלי זה נכון... אבל יש דברים שדנטל יודעת שאני אוהב לצחוק עליהם

דנטל

New member
ניצול מיני? (מניחה שיש שם שגיאה)

זה פאקינג הדדי, מה הניצול פה?

חחח תלוי איך מסתכלים על זה

חלק אומרים שאני מנצלת אותו חלק אומרים שהוא אותי חחח זה מאוד הדדי. פשוט למי שמסתכל מהצד אולי זה נראה קצת מוזר :) מצד שני, על ה$$$ שלי מי שמסתכל מהצד.. מי שחשוב זה מי ש%$^#
אחלה מצב רוח, תידבקו!

De-Panther

New member
אין לה כזה אז אני..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מניח שהיא משתמשת בזה של הבחור

דנטל

New member
אלה שאומרים שאת מנצלת אותו זה בסדר

אלה שאומרים שהוא מנצל אותך זו חוצפה. אלה שאומרים שזה הדדי זה גם בסדר. אין, בסקס אין ממש ניצול, כל עוד לא מאלצים מישהו לעשות דברים שהוא לא מוכן. אני מבינה שיש לפעמים צד שיותר משקיע וצד שפחות ולפעמים עושים חשבונות ואולי מתבאסים ש"היי, הוא גמר ואני לא" וכאלה, אבל בסופו של דבר מדובר באקט הדדי. אפילו אני, שלהרבה מביטים מהצד זה נראה לא הדדי, כי בתכלס הגברים שלי משקיעים הרבה יותר ממני, זה לא שאני מנצלת אותם, אלא שככה הם אוהבים, זה הכיף שלהם... ואני בוחרת בכאלה שככה אוהבים. לעזאזל, חייבת למצוא לעצמי משהו מחר במסיבה. אני אחרי מחזור ועוד שניה מטפסת על הקירות.

למעלה