כמעט

כמעט

הילה כמעט ההפתעה הגדולה של בית האח... הילה – השורדת האחרונה בבית האח מבין ה"חדשים", עשתה כמה טעויות עיקריות בדרכה נטולת האסטרטגיה התקשורתית. טעויות אשר מנעו ממנה להפוך לטוענת לכתר. מפתיע ומאכזב בו זמנית. זאת משום שעם מעט הגיון והפרספקטיבה אשר ניתנה להילה כאחת שראתה את הדברים מבחוץ, היה ניתן לצפות ממנה ליותר. בית האח הוא מבחן בהבנה בתקשורת המונים, הבנה בשיווק. אנו כהמון ולא רק בישראל, אוהבים סיפורי סינדרלה. אוהבים להמליך את האנדרדוג. טוב היה להילה אם היתה מבינה כי כניסתה המאוחרת לבית האח, אשר נתפסה בעיניה כנקודת תורפה, יכלה להפוך בידיה לנקודה חיובית בעלת חשיבות אסטרטגית. הילה הלכה בכיוון, אבל לא פגעה בול במטרה. הילה ציינה מידי פעם כמה קשה לה להיות ה"אאוטסיידרית". כמה קשה להיות זו שמעזים לדבר רק אליה כמו בשורות אותן כתב סער לתחרות ההיפ הופ ואשר אותן דקלמה בתמימות עלק... פותנה. לצערי זה כל אשר עשתה. הילה הייתה בפוזיציה מצוינת לייצר מהפך במשחק. ניתן אף היה לראות כי כאשר הראתה סימנים של מנודה ומותקפת, כמו במיקרים אשר הזכרתי כאן וכמו בפעם בה תקף אותה סער לאחר שראה את ה"וי.טי.אר" שלה, ההפקה גמעה את דבריה בכמיהה ושידרה כל פרט ופרט. ברמה האסטרטגית, לא הייתה צריכה הילה להתחבר לאף אחד מהמחנות בבית, או לפחות להיפרד ממחנהו של אלירז לאחר השלום שקרה... הילה הייתה צריכה להדגיש את הזרות שלה בעינינו. אני מאמין לה כי הרגישה בודדה, אך להרגיש בודדה ואז ללכת לרקוד עם פותנה ואלין, לא עובר מסך בצורה משכנעת. הילה הייתה צריכה להדגיש את הנידוי בו היא מצויה על ידי שימוש מושכל בחדרו של האח הגדול. היא בקלות היתה יכולה לשים את האצבע על העובדה כי האנדרדוג – אלירז כבר ממזמן הומלך כמלך וכי צידו בבית כבר מזמן אינו החלש... היא הייתה יכולה לשכנע אותנו כי היא החלשה אותה אנו כה רוצים לחבק. כולנו היינו מהנהנים בהסכמה לדבריה ומתמלאים בחמלה אל הפאפי החדשה שכבשה את המסך. הבחורה שהגיע מסניף הדואר אי שם מאיזה חור. המתוקה שעשתה כמה טעויות אבל בקשה סליחה כל כך יפה. המאמי הלאומית התורנית הכל כך אמיתית והכל כך "אנחנו", אשר מתקבלת בסלידה על ידי חבורת כוכבי המסך ששכחו מאיפה באו... כן. להמון יש זיכרון קצר. עם מעט טכניקה ומעט יכולת, הייתה יכולה הילה להשכיח מאיתנו את אהבתנו אל החבורה האהודה בבית האח, ואף לגרום לנו לסלוד ממנה. כך גם הייתה מכניסה עניין וגם עושה סוג של היסטוריה טלוויזיונית בקטגוריית "תוכניות הטלוויזיה מולן אנו אוהבים לדומם את המוח". אסכם את דבריי בעצה לחדשים של העונות הבאות: עצם היותכם חדשים היא נקודה שלילית בבסיסה אשר מקשה על הקהל להתחבר אליכם. אם תשכילו לנצל זאת ולהפוך את הקערה על פיה, תהיו בולטים יותר ותהוו את האנדרדוגס החדשים בשכונה, תיקנו לעצמכם מקום בגמר. שימוש נכון בחדר האח הגדול, מציאת חבר שישמש שופר לדעותיכם והדגשת מיקומכם כמנודים על ידי התבודדות במידה מהמתחרים הפוטנציאלים וכנראה שהמיליון בדרך אליכם.

הנה הכללים של אלי :

1 צריכים הרבה מזל בשביל להגיע לגמר 2 הם צריכים שהבית יהיה מסוכסך 3 הם צריכים להיות אטרקטיבים 4 עדיף שיראו טוב 5 להתחבר לאנשים הנכונים 6 לא לעורר אנטגוניזם בקרב הדיירים הישנים אלי חושב שאם אתה בא בקטן ובתמימות ועל הדרך גם דופק סיפור מרגש יש לך סיכוי לזכות

milki01

New member
דודי, אני את האופן שבו אתה מנתח את

הדברים, והדרך שבה את כותב. מוזר לי שהתייחסת רק להילה , ולא התייחסת כלל לסוגיית האלימות, שהייתה בין סער ואיילה.

תומס277

New member
תמיד תענוג לקרוא

את מה שאתה כותב.. ולרוב אני גם מסכים איתך

schmoopy

ניסחת בבהירות ובפשטות את מה שרציתי לכתוב ולפרט בתגובה לדודי מליץ האיש והמיתוס "דודי מליץ סופית : אתה עמה" חח כל כך מדוייק

A r e t h a

New member
להילה אין קסם אישי בניגוד לאלירז

כך שגם אם הייתה שולפת את הקלפים הנכונים בזמן הנכון היא לא הייתה זוכה לאהדה כי פשוט "אין לה את זה" היא לא נחמדה, היא לא יפה, לא מתוקה, אין לה קסם אישי, היא לא מצחיקה, היא סתמית לחלוטין על נגיעות של רוע, כמו שלעדנה לא עזר ה"גידול" בראש כי גם לעדנה לדעתי "אין את זה" ולעומת זאת לאלירז יש את זה לגמרי ואנשים מתחברים אילו לא בגלל ה"כאסח" שלו עם סער, אלירז פשוט ילד חמוד, יש לו לב זהב ורואים את זה בכל הזדמנות, הוא נראה טוב, אבל לא טוב מידי בצורה מאיימת, הוא נראה אחד העם, הוא מצחיק, הוא קצת ערס, לא יודע לשיר, הוא ילדותי, הוא כל כך לא מודע לעצמו וכמה שהוא מתוק שזה מוסיף לו עוד נקודות, יש לו גם הרבה דברים שאני לא אוהבת, אבל הפואנטה שלי היא שיש אנשים שפשוט יש להם את זה Je ne se que

המדאוס

New member
צודק הילה לא היתה צריכה לבחור מחנה-טוב ליבה

וצחוקה היו עוזרים לה-החבורה שהילה התחברה אליה -היתה כמו ללכת עם ולהרגיש בלי-הם לא קיבלו אותה באמת הם תמיד היו ארבעה

עדיין לא הבנתי איך זה שהילה הובילה על פני ארז

בכל הסקרים הלכה הביתה ואילו ארז הפסיכופט נשאר?? שוב ההפקה בחשה?????

המדאוס

New member
סימסו לארז המקסים יותר מהילה הנשמה הטובה../images/Emo13.gif

שמעו לי חלקית

24שעות1

New member
תגיד אתה אמיתי על איזה ש(ס)קרים אתה מדבר

של אדי או של עומרי שניהם קשקשנים עוד לא הבנת זאת. אתה יודע כמה הטעו אותם בכוונה תחילה והם חושבים שהכל הם יודעים

Fairywitch

New member
לצערי יש טיפשים שמסמסים לפסיכי הזה../images/Emo4.gif

אז נראה לי שלא בחשו כאן. לך תבין, אנשים פה גם סימסו לבובליל לפני שנה. טמטום זה דבר מושך בטלויזיה, כנראה.

יהלומה5

New member
נכון,מדאו הם לא קיבלו אותה באמת

וחיזוק לזה ראינו אתמול שהיא יצאה ואולי רק אלירז דיבר עליה כשאמר לפותנה על מה שהיא שרה עליה שזה לא היה יפה להגיד. אלין לא נראתה מי יודע מה סובלת ובטח לא גואל ופותנה שגם לא התחברו אליה.

המדאוס

New member
אלירז הרגיש אכזבה רבה מן ההדחה של הילה

מקווה בשביל תומכיו ששמחת החיים תחזור אליו עם הילה הוא פרח על אלין אין מה לדבר ללא תמיכה כל שהיא היתה נשברת מזמן גוהל ופותנה הם האנשים שמייצגים את חוסר הנאמנות בחברה פותנה יותר אשר יכולים לרמוס אנשים בשביל תהילה חולפת

izmeral1

New member
חילה אהה הילה מי זו בכלל=

עוד אשנב מהלך מהדואר לבית האח הגדול. די לא חבל דודי על ההדגשה שלך נו באמת לאיזה רמה ירדתה עד מתהמטה. אני משלמת לאח הגדול כדי להביא אנשים ולא רחוב או אשנב מהלך. די לי בכמה דמיות לא הכ מעניינות.... פשוט גיוון ולא יותר. אז אלירז בחור כלבבי ובחור עממי אגיד. פותנה הגיוון הנכון תערובת איך אפשר דו-קיום? איילה יש שם קסם של חן יופי==ועל כאן נאמר לא שקר היופי ולא אבל הבל החן. גואל ומו מסכן =כי באותו מחיר היה אפשרי עם איכות יותר טובה. סער תגלית של מצ'ו קטן=כי מצ'ו הוא תמיד גדול? אלין חמודה ולא יותר על זה נאמר כאן הרבה נעל" ארז מישהו ולא משהו=בחור טוב. עדנה ארס מהלך פשוט ארס לב של אבן דם קר. תומר איכות טובה =ומהר דעחה. דנה חיפשה אקשן מיד וגם עוד מיד יצאה... תמרה תמרה זה רק -אני בוכרית לא אני רוסיה כי אני בגבול=באמת. שרה איך לא שרה אני הכי צעירה בבית=אלין את ילדה את ילדה בסוף גנבהלה את הילדות כמעט= אבל עוד על שרה לאלין בזכות שרה אלין קיבלה את מקומה בהרבה מובנים=אבל היתה שם תמורה אלין תני לי את הנעורים שלך=אלין לשרה אני יכולה רק להכין לך מרכחת לפנים חחחח . סתיו כמו הסתוו עצוב שקיבלנו הדיים רעדו אם לא היו סיגריות. יוסף איך לא=חי למען היריח והיריח למענו פשוט המסכן" חלם.=פה היה חסר הפיג'ממה=מה קיבלנו טאפט עיצוב לבית האח הגדול. אביב בלע את האסימונים ומה תרם הרבה מלח בפטל והשתייה זרמה. בנצי טוב אדם קשה ברח ויש לו זכר טוב הדג פעם זל' פעם חי\כמו ג'ימס בונד=חייה ותן למות והפוך< זה הליהוק נכון מגוון נכון לא הכול יפה ולא הכול אוהבים? ומי שנראה מהמם מתאים לעין ומי שטוב גם ניכנס ללב-ומי שנראה רע הוא רע אלף פעם ומי שהו........ טוב גם טוב וגם פטי?וחמד גם טוב?=וכך כול אחד הקרין ממנו משהו עולמות קטנות ועולמות ריקים גם היו. זה למענך דודי ומי שרוצה להבין למה לא כול מה שנוצץ הוא יהלום. עלק חילה הילה מי זו בכלל בילה ומחילה תקבל על החאט שאף אדם היה עושה מה שהיא עשתה גם תחמנית גם שקרנית =נתשה תינוקת לה מי היא שחקנית קריירה יש בכלל פה מה הולך פה.כידוע היא תרמה להפרדת המחנות הכי הרבה=עדנה המריצה זאת. . לבוא לכתוב כאן על דבר כזה הזוי=הגבתי כי מרגיז אותי איך בחור שהיה בסיטואציה הזו באותו מקום. ויודיע מזה איכות ומה צריך לתרום לנו הקהל בבית בכול מקום...... לילהחמים לכולם.

מיסטי22

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifכמעט ?...שום כמעט !...ברוך שפטרנו../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

דודי ,היית הדייר הסלב הטוב ביותר ,ושמחתי מאוד שלקחת את המקום הראשון. אבל עכשיו אני לא מסכימה איתך ...ב כ ל ל . זה מה שחשבתי על הילה: הילה הנזק הגדול ביותר לבית האח הגדול 13/02/10 18:52 מאת: מיסטי22 הגרועה מבין הדיירים החדשים....בלי טיפת קסם אבל עם הרבה ר ו ע . חבל! אני לא מבינה איך שרדה.... עשתה באלאגן וסכסוכים....מרגלת ורכלנית מהסוג הגרוע ביותר. (ואולי זו התשובה להישרדות שלה) עשתה פיצוץ בבית....נכנסה עם אגרסיות אלימות במיוחד נגד אלין ואיילה. כבר בהדחה הראשונה העמידה אותן להדחה.... המצחיק ביותר היא הבקורת המטופשת שמתחה על דיירי הבית השוניםבראייה מעוותת... והכנויים המגוחכים,האינפנטילים שהדביקה לדיירים. דוגמא : איילה בעיניה שפן (השיניים).....שמתם לב לצורת הפה והשיניים של הילה???- (ואני לא אוהבת לדבר על חיצוניות כי כולנו ברואי ה') פתגם הגמל והדבשת-מתאים כאן ביותר. בין הדברים הדוחים : מריטת שערות השפם עם חוט תוך הבעות פנים דוחות, מול אלירז וסער ומול קהל הצופים ...ללא כל בושה... צחוק משונה של אשה בת 70 ,ונסיון כושל להיות "סטנדאפיסטית"... הבכיינות שלה שלא אוהבים אותה...הפכה להיות "שפוטה" של חבורת אלירז... ....ואפילו המובטלות (אין עבודה)...כאשר בבית שוררת אוירה טובה, הילה ...בושה שתשאר ...באמת נמאס ממנה.....די די די ...לכי הבייתה! עכשיו שהיא הודחה.הלוואי שהיא תלמד מן הטעויות...ותהיה אדם טוב יותר..... ב ה צ ל ח ה!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הילה הכניסה שמחת חיים לבית. הילה אהבה את אלירז ואלין המקסימים, כל הזמן ישבה איתם ודיברה איתם. הילה תצביע בגמר לאלירז ואלין.

למעלה