כמעט tailstrike

piper cub

New member
כמעט tailstrike

למי שמעוניין, קישור לסרטון של A320-200 של TUNISAIR לקראת נחיתה, עם הנגיעה של הגלגלים האחוריים טיפה מקפץ, והטייס מושך את הסטיק עוד טיפה (כמעט יותר מידי- הזנב כמעט נוגע במסלול), לפני שהם נוחתים לבסוף. גילוי נאות - הקישור הוא לבלוג שלי, שם שמתי את הסרטון. ועוד משהו, ביוטיוב מישהו כתב משהו מעניין (בטח טייס), שהפתרון ל"קנגרו" היא להרים את האף עד 10 מעלות ולהוסיף כוח, וכנראה שהוא שכח להוסיף כוח (וכמעט פגע ברצפה...). למי שמעוניין, יש גם את הקישור לעמוד המקורי ביוטיוב.

אבירן171

New member
Holly shit!!! מה זה היה!!

טייס משוגע.. טוב זה חברה ערבית למה אפשר לצפות.. גם בסרטון באתר של עגור(של המורה יוסי כהן) בשם: "טיס הקנגרו", המטוס של הוא של חברה אובזקית.. מי נתן להם רשיון?(למרות שחייבים להודות, נחיתה איתם זה דבר כיף ולא נורמלי)

לא בבית ספרנו.

ידידי אבירן, התבטאויות גזעניות כמו מה אפשר לצפות מחברת טיסה ערבית ומי נתן להם רישיון, תשאיר בלבך בלבד בבקשה, כי כאן, אין להן שום מקום. ובנימה אישית יותר, יקח לך עוד הרבה הרבה זמן עד שתגיע להיות טייס על A320, כך שלפעמים, כדאי לשקול מילים.

אבירן171

New member
כמה דברים טל

אי מה שאמרתי זה גזעני אז הנני מבקש סליחה. התכוונתי להגיד שבתי הספר לטיסה שלהם "כל כך טובים", שאלו הם התוצאות. ולא, גם אם היית מציע לי עכשיו להטיס אייבוס כלשהו(לא רק A320) הייתי מסרב, אלא אם זה היה A380...

בחייך, די לדבר שטויות.

כל מטוס וההטסה שלו, בין אם זה A320, A380, B744 או 742. הנקודה של טל אינה סוג המטוס, אלא העובדה שלזבובים תעופתיים בקושי שכמונו אין שום מעמד ממנו אנו יכולים לבקר רמה של טייסי איירליינרס. הם עשו דרך ארוכה בהרבה מכל אחד מאיתנו, ועד שאתה לא לפחות ברמת ההכשרה שלהם, אין לנו כל זכות להעביר ביקורת שכזו. תגיע למעמד שכזה, ואז תבקר טייסים אחרים. כנ"ל לגבי בתי הספר לטיסה. עשית כאן הכללה שלמה - על בתי הספר לטיסה, על הטייסים מארצות ערב, ובכלל על כל התחומים בארצות ערב, שמה לעשות - הם לא בדיוק אוהבים אותנו, ורובנו (למשל, כמוך) לא אוהב אותם, וכל זאת על-פי נחיתה אחת לא טובה, שאתה אפילו לא מכיר את הנסיבות בה. בקיצור, אתה מדבר הרבה על לעשות קורס טייס פרטי, עוד 3 שנים מכשירים, עוד X שנים ה-744 האהוב. תגיע למעמד שכזה, ותן ביקורת על עמיתייך, אם עדיין נורא תרצה בכך. עד אז, אין לך ולאף אחד מאיתנו זכות או מעמד להביע את הביקורת שלנו. אנחנו לא במקום שלהם. עדיין.

אבירן171

New member
שתדע

אני חושב שמייק ריכפלד ראה את הסרטון הזה וגם את זה באתר של "עגור", והוא צוחק עליהם.. יש לי גם חבר, טייס קרב בח"א, שעוד מעט מבקש העברה לצי ארצות הברית, בכל מקרה, הוא ראה וגם צחק עליהם. אני צוחק על הנחיתות שלהם, כי בכל הסרטונים שמראים על החברות הערביות, זה תמיד קשור במשהו מפחיד\מוזר\כיפי בנחיתה.. אבירן

בוא נסכם כמה דברים

אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה על מי שאתה רוצה ולמה שאתה רוצה. אתה גם יכול להאמין למה ולמי שאתה רוצה. אני רוצה שלא תעלה דברים כאלו על גבי הפורום. למה? כי זה גזעני וזה גם יכול לפגוע באנשים, ובזאת סיכמנו את הנושא הזה. אם אתה רוצה לחוות את דעתך על הנחיתה של ה-A320 אז אין שום בעיה. בוא תעשה את זה בצורה עניינית ומקצועית שמתייחסת ליותר פרמטרים(ועדיף כאלו שקשורים לתעופה) מאשר למוצאו של האדם או החברה של המטוס. לך תדע, אולי יתפתח פה דיון יותר מעניין.

אבירן171

New member
בסדר, שוב אני מצטער עם פגעתי במישהו

שאלה קטנה, מה היה קורה במידה וזה היה הA380 עם תכולת נוסעים מלאה? זה כבר היה מתהפך לא?

למעלה