שבת שלום צפע ידידי הייקר ../images/Emo140.gif
אני כלכלך מתחבר לכל מה שאתה אומר. כלכך מכיר את כל התהליך שאתה משתף שאתה עובר באטרף אני חושב שרבים הם האנשים שחווים זאת כמוך. הרבה אנשים חווים שהם פתאום נהפכו לתמונה ולא יותר מזה.
פעם העלתי תמונה שלי בלי חולצה - ופתאום קיבלתי גל שלם של פניות
כאילו אף פעם לא הייתי שם - מה שתמונה יכולה לעשות זה כלכך פטתי בעייני. אז היו פניות - אך לא מעבר לזה, אולי סטוץ פה סטוץ שם. אך כשמגיע הרגע שרוצים להעמיק ולהכיר קצת יותר זה כבר שייך לכוכב אחר.
גם אותי זה מפליא שיש כלכך הרבה אנשים באתר , כלכך הרבה אנשים רוצים קשר וכולם נמצאים באתר לאורך זמן. יש כלכך הרבה חתיכים - שאני שואל את עצמי "מה אף אחד לא מוצא חן בעייני האחר"
אז כבר הבנתי שזה לא ממש משנה אם תהיה חתיך או לא. אנשים לא פנויים לקשר חושבים שרוצים קשר אך לא ממש פנויים. אחרי זמן לא מבוטל באטרף הבנתי שרגע גם אני מתנהג בצורה כזו או אחרת כמו כולם ההבנה הזו אולי לא הכי נעימה - אך היא מציאותית. התחלתי לשאול את עצמי מה באמת אני מחפש, מה הכי חשוב לי, במה אני מאמין שוב בדק בית פנימי.
אני חושב שרובנו נופלים למקום הזה שרוצים להכיר בחור שנראה טוב מאוד, משכיל, עם ראש על הכתפיים וכו' וכו' וכו'. אך האם המראה הוא הדבר היחיד שיביא את האושר, האם חטוב כזה או אחר באמת יהיה האדם בשבילי
כמובן שהתשובה היא לא מוחלט
לא הגוף, לא העיניים, לא החיוך או כל דבר חיצוני הם החשובים. התקשורת, הפניות, הרצון, ההבנה שקשר זה תהליך הכרות שנבנה על שיוויוניות ואמון והדדיות. על ערך השיתוף והכנות ועוד. אז כמה אתה מוצא את עצמך, לא מוכן להכיר אנשים שלא עומדים בסטנדרט חיצוני שהיית רוצה
כמה פעמיים אתה סירבת להכיר את האחר רק מתוך כך שבתמונה הוא לא היה הכי נראה לך
גם אנחנו בעקבות האתר הזה, בעקבות מנטרות שכולנו חוזרים עליהם ש... "כולם בוגדים"
"אין אנשים לקשר"
"כולם מחפשים רק סקס"
בתל אביב בלתי אפשרי להכיר"
"שום קשר לא מחזיק זמן לאורך זמן"
כמה האמירות האלה, בין אם אנו משננים אותם או שומעים מהחברים שלנו חודרים לתודעתנו ומשם ליצירת המציאות שלנו, כמה הם חוסמים את האני המאמין שלנו
האני המאמין שקשר יכול להתקיים באהבה מלאה
- גם זה תהליך שבונים אותו. האני המאמין שלא כולם בוגדים
, שיש הרבה אנשים שרוצים זוגיות הרמונית
האני המאמין שמגיע לנו אהבה
, שאנו מספיק טובים וראויים לקבלה של חום ואהבה.
החוויה באטרף לאורך זמן לא קלה בכלל. היא מתסכלת ויש בה פוטנציאל גדול להורדת הבטחון העצמי והערך העצמי של האדם. אני מאחל לך שכן תמצא את אשר אתה רוצה, שכן תרשה לעצמך לצאת לדייטים גם אם בתמונה אותו בחור לא נראה מדהים לא כולנו פוטוגניים, ולתת לעצמך צ'אנס לא לאחר להכיר ולהתאהב
חיבוק גדול גדול ממני
יוסף.