(כמעט) תקרית ירי

(כמעט) תקרית ירי

השעה - 19:24 (כבר חושך בימינו בשעה זו) המיקום - עגל חי"ר הסיבה לשהותי במיקום ובשעה זו - כסת"ח על העובדה שמזה חצי שנה כדור לא עבר דרך הקנה של הנשק שלי ליקויי בטיחות - הבטריה של המכשיר קשר נגמרה; 2 בחורות עם נשק נכחו ותפעלו במטווח; סמ"פ קווקזי; לאחר שאני במהירות ובסיפוק קל סחטתי את ההדק מספר פעמים וצעקתי "פיו פיו" בעוד מהקנה נראה רשף ונשמע קול נפץ זעיר, פיניתי את המקום לסמ"פ (הטמבל) ובחורה שהייתה צריכה לירות בנשק. דבר כזה מפחיד עוד לא ראיתי מאז קורס היסוד שלי שבו הכריחו אותנו לעבור מטווח לילה כשבחורות נוכחות. בעוד היא טוענת את הנשק ודורכת אותו הקנה נע ימינה ושמאלה (בשלב זה נציין שלפי איך שהדברים נראו היא לא יודעת לתפעל את הנשק שלה בכלל "תפתחי נצרה"; "מה זה נצרה?") למזלי זה נגמר מהר וללא נפגעים, אך רק על העובדה שבחורה טווחה בנשק לידי בשעה שבה חשוך בחוץ אני צריך לקבל רמת פעילות א'+ (וגם על זה שמצ"ח תופסים קו באיזור)

miki 6969

New member
אוף איתך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עד שיש אקשן עם בחורות וכלי נשק לא צילמת את זה נו בחייך בן אדם בקיצור עוד יום משעמם חבל חבל שלא היתה תקרית הינו קצת צוחקים על זה:)

Sea Urchin

New member
סליחה, אבל ממתי ג'ובניק יוצא למטווח

עם סמ"פ? אם אתה צועק "פיו! פיו!" במטווח במקום "אש אש!! אש אש!!!", וגם זה רק ביבש, לא פלא שבחורה טווחת לידך.

אם לא הבנת

הוא צעק "פיו! פיו!" ברטוב, תוך כדי יריית ח"קים, כך שבעצם לא נשקפה לאף אחד סכנה אמיתית.

הבהרה

-אמנם אנוכי ג'ובניק, אך אני ג'ובניק שבזמנו הלא פנוי בעת מילוי תפקידו נשקף לסכנת חטיפה בצמוד לגדר הגבול. -אני צועק "פיו פיו" תוך כדי ירי כדורים חיים כי יש לי מוניטין של חולה נפש לשמור עליו בבסיס שלי

erezattapuz

New member
גם אתה משרת בגבול

הקריה הדרומי? אני אומר לך.. אנחנו החזית!

למרות שזה פורום שמטרתו היא הומור

אתה טיפש. בחיים אל תשווה אותי לג'ובניק מהקריה.

אל תתעסק עם ארז

הוא מקבל רב"ט עוד יומיים.

אההההה אז למה לא אמרת? ../images/Emo163.gif

למה אתם קוראים אחד לשני ראש בטטה? זה כינוי מפגר. |אישה|

Sea Urchin

New member
"שנייל"??????

מתחזה שכמוך
כותבים את זה schnel. אין שם דיפטונג!

למעלה