כמעט שכחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תותי-בת

New member
כמעט שכחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר! כולם לראות גיא פינס... שתי הפרגיות היו באיזו מסיבה, לא כ"כ הקשבתי להן... ולפתע, את מי רואות עייני?... בלאב במצלמה לשנייה וחצי ואח"כ מיני ראיון עם סאב והצל, מחר, ערוץ שלוש, 18:00, גיא פינס ש.ח.

BoR|S

New member
ואיי איזה גדול!!! וגם תקליטו את זה וגם תשלחו טונות של מכתבים לגיא פינס!!! לא!!! כמה אפשר??? מה כל פעם שיש ריאיון עם סאב (בערך פעם בשבוע) כולם מתחילים להלהב מזה כאילו זה הפעם הראשונה שרואים אותו בטלויזיה (שגם אז לא ממש התלהבתי מזה אבל היה סבבה כי הייתה חשיפה של ההיפ הופ הישראלי). אני חושב שחלאס להתלהב מכך שמתחילים לראות את אנשים הסצינה בטלויזיה, זה לא כמו שהיה בהתחלה, הם כבר לא איזה כמה אנדרגראונד ראפרים, הם כבר ידועים בכל הארץ ומה גם שלא שמתי לב שסאב אומר משהו חדש מריאיון לריאיון. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

תותי-בת

New member
שייאו בוריס!!! מה החלטנו להיות צפונים?! והרשו לי להבהיר את עמדתי, אני לא מהפרקינ וואנבי שרצות אחרי כל דבר שזז בתקשורת עליהם! בסך הכל ראיתי את זה וחשבתי שזה יעניין אתכם! ליאת - שמעכשיו והלאה לא מספרת לכם על שום דבר שקרה ו/או הולך לקרות.

BoR|S

New member
אחותי אני צפוני ../images/Emo8.gif כאילו שייאו כזה טוב אני צפוני רק מבחינת המיקום הגיאוגרפי שלי (וואו איזה משפט חכם שמישהו יסביר לי מה כתבתי ../images/Emo8.gif) קיצר אני מצטער על הדרך בה כתבתי את התגובה שלי, הכוונה הייתה שמילא זה היו אנשים פחות מוכרי כגון "השבט" או "כלא 6" שלא רואים אותם בטלויזיה איזה פעם בשבוע, אבל לי כבר די נמאס לראות את הפרצוף שך סאב כל פעם שאני נזכר שטלויזיה זה גם מכשיר לראות תמונות ולא רק לשמוע כאשר אני עם הפנים למחשב, אין לי משהו נגד זה שתודיעי על מה שקורה/הולך לקרות!!! דווקא להיפך אבל עדיף על כאלה שפחות מוכרים כי סאב זה כפי שאמרתי יש כל הזמן. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

ICANNt

New member
תסבירי לכולם גם על התגובה שלי שמחקת אז יבינו למה את בכזאת עמדת התגוננות ולא רק בגלל בוריס

תותי-בת

New member
תגובה אני האחרונה שצריכה להיות פה בעמדת התגוננות, ההודעה שלך נמחקה מפני שלא חשבתי שהיא צריכה להופיע בפורום. ואם יש לך בעיות עם שיטת הניהול שלי אתה רשאי לגשת להנהלת תפוז ואת הדרך לשם אתה עושה דרך דף הפורומים - איך שהגעת לפה. ליאת.

תותי-בת

New member
אה, כדרך אגב... אני לא חייבת להסביר למה אני כן מוחקת או לא מוחקת הודעות, רק אם אני רוצה, ככה זה לפחות לפי הנוהל פה, רצוי אבל לא חייב, ליאת.

hermoni

New member
המנהלים היו יותר מדי עסוקים בלהסביר את עצמם ושכחו לנהל

BoR|S

New member
לא יודע... אני זוכר כשגימל וצ´לסי התלהבו שם מעצמם יותר מידי אלין מחקה הודעות ללא רחמים. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

`^`^

New member
כנציג הבלעדי של מאדוג כאן.. אני חייב לומר שזה לא נכון, המחיקות באיי או אל בוצעו לאורכן ולרוחבן באיי או אל. ההודעות שלא נמחקו היו כי אלין ומאדוג בחרו לקיים חיים פרטיים לצד ניהול הפורום.

`^`^

New member
כי יש דברים שצריכים להאמר כיוון שאנשים אחרים מסלפים ומשמיצים, ואף אחד לא יוצא להגנה.

תותי-בת

New member
תשובה יואל = איי או אל... איפה שהיה קיים הפורום שהם פעם כתבו בו.. והוא עבר להיות בשיתוף עם וואלה ליאת.

BoR|S

New member
טוב ועכשיו הסבר פחות אופטימי... הפורטל איי או אל מקבוצת הארץ הוקם בשנת 1995 (היה גם BBS כבר בשנת 1994 אבל אני רק שמעתי עליו כיוון שאני חורש על הרשת הישראלית רק מאז 1995 היו בי בי אסים יותר מעניינים מאיי או אל באותה תקופה אבל בכל מקרה לא משנה, גם ככה כאילו שיש יותר מ 10 אנשים כיום שזוכרים את הימים השמחים של הבי בי אסי וה FIDOnet), באמצע שנת 2000 התקבלה החלטה על מיזוג בין הפורטל וואלה (וואלה תקשורת בע"מ - בני ברק) לבין איי או אל (אגב זה שהוא מקבוצת "הארץ" זה לא בטוח, יותר סביר שהם פשוט היו משתפי תוכן), במשך סוף 2000 ותחילת 2001 נקלע איי או אל לקשיים כלכליים והוסכם שבמקום המיזוג שתוכנן יהיה מיזוג מסוג אחר, נשאר המותג איי או אל אבל כל מה שפעם היה איי או אל הפך להיות וואלה (רק לדואר האלקטרוני של איי או אל עדיין לא הגיעו), כיוון שהדבר שבו איי או אל הכי התמחו זה מערכת הקהילות והפורמים (הגדולה ביותר בארץ למרות שתפוז עכשיו מתקרב לרמה) וזה די טבעי שוואלה ירשה את הקהילות והפורומים (הרצחת וגם ירשת?) קיצר עכשיו לעניין, ב 26.12.1999 הוקמה קהילת מוזיקה שחורה באיי או אל (אולי לפני אבל ההודעה הראשונה נכתבה שם בתאריך הזה) ובמשך השנה הראשונה לקיומה הפכה לאחת הקהילות התוססות בארץ, ב 19.07.2001 הושלם ה so called מיזוג וכבר לא ניתן היה להכנס לפורום ולקהילה של המוזיקה השחורה באיי או אל. לסיכום אחרי יותר מ שנה וחצי הושמד הפורום המקורי על דף הקהילה שלו, והקהילה שלנו התפזרה למספר פורומים אחרים, חלק המשיכו עם וואלה, חלק עברו לפורום שקודמן הקים בנענע, חלק עברו לכתוב בפורום מוזיקה שחורה של מומה, חלק כותבים בפורום של "פשוט" בגלל שזה הפורום של האתר יאגה-יו, וחלק מהאנשים עברו לפורום שהוא לדעתי היותר טוב מכל שאר הפורומים והוא פורום תפוז (למי שעוד לא הבין פורום תפוז זה הפורום הזה), אישית אני מקווה שבסוף כולנו נתאחד בפורום אחד והוא יהיה פורום תפוז או פורום יותר טוב (כיוון שאני נכון לעכשיו לא רואה פורום יותר טוב מתפוז אז לא סביר שזה יקרה בזמן הקרוב). אני מקווה שהיה לכם כוח וסבלנות לקרוא את זה עד הסוף. בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

למעלה