כמעט צהריים...

כמעט צהריים...

לא אכתוב הרבה כי אני לא בשיאי כרגע... אבל אני כבר יגולה לקרוא ולתקן את הטעויות(!) מצטערת שנעלמתי לכם כה פתאום. לא מרגישה כלכך טוב אבל אל תדאגו..אני אחזור ובמהרה. רוצה לאחל לכולכם שיהיה יום טוב הכי שאפשר. שתמצאו את הכוחות להתמודד עם כל הקשיים והמכשולים ושתצליחו למצוא את פיסות האושר המחכים לנו לאורך היום הארוך. כמו כן רוצה לברך את אלו שחזרו אליונ...מראונת ולירן שלא כתבה הרבה זמן. ולא רק אותן...את כולכם. וגם את הבנות החדשות שהשאירו את חותמן בפורום - פלג^ר ונושנושית היפיפיה. מקווה שתמצאו את מקומכן במהרה...ושתשארו כאן איתנו. סתם סיפורון קצרצר שקרה לי עכשיו... הייתי במרפאה ואחת האחיות אמרה לי שהיא רוצה לנער אותי שאראה את הטוב שישנו...כל מה שיכולתי לומר לה היה ``כן...אני יודעת`` ו``אסור לוותר...אני מניחה``. לאחר מכן חשבתי לי עד כמה אנשים מבחוץ...או אנשים שאינם בקשר עם כאלו הסובלים מבעיות אכילה...אינם מבינים את עומק הבעיה. את כל הכאב הזה שלפעמים נראה כבילתינ סבל... את הסבל הבילתי מתפשר המלווה אותנו יום יום...שעה שעה..דקה דקה. את הקושי האדיר הזה שלא לוותר ולהמשיך קדימה למרות הכל. מבחוץ רואים רק את הדברים המעשיים...את הסימנים החיצונים אותם יכולה לראות העין. ואין זה פחות חשוב...זה חשוב מאוד. אבל זה לא הכל. יקירם שלי...הפורום הזה מראה את כל מה שבפנים. וזו היא הגדולה שלו...אנחנו קוראים האחד את השני. ולא דרך העיניים והמראה החיצנוי שיכול להטעות ואכן עושה זאת הרבה פעמים. התמיכה כאן כלכ ך חשובה... האהבה האין סופית והבילתי מתכלה... הקבלה וההבנה את הקושי אבל יחד עם זאת המלחמה והמאבק העיקש יחד והידיעה שאנו לא לנוותר...לא לעצמנו ולא לאחרים היקרים לנו כל כך. כל כך חשוב שנהיה כאן האחד בשביל השני בשעת הצורך. ואני כותבת זאת למרות שאני יודעת שאני לא כאן עכשיו לחבק ולתמוך ולעודד. ואני מצטערת על כך...ומבטיחה שזהל זמן קצר. רק שתדעו שאני כן כאן...גם אם רק קוראת. אתם כלכ ך חשובים ויקרים לי שאני לא יכולה לעזוב. אז בזאת אני שולחת לכם את כל הכוח שנשאר לי... את כל האהבה שלי שאולי תתן לכם קצת כוח להמשיך למרות הקושי. בבקשה אל תוותרו...לא לעצמכם ולא לחברים. כולנו כאן בכדי להתמך ולתמוך...אל תתבישו לבקש עזרה בשעת הצורך. אני יודעת שקשה אבל צריך להמשיך ולהביט קדימה. אוהבת אותכם...כל אחדו אחת. ותמיד כאן בשבילכם גם אם כרגע לא כותבת הרבה. אני. יצאה לי מגילה... סליחה...הכל מאהבה.

איפה הראש שלי?!

מצרפת לברכה את פרח שלנו שגם חזרה וכולי תקווה שתשאר... וכן את אירה שלי...שחזרה לה מאי-שם. אוהבת את שתיכן בננות שלי. תמיד תמיד. אני. אירה...אני אהיה איתךב קשר. בטח בערב. רוצה לשמוע איך ומה היה...

קארן_@

New member
מאיה היקרה מפז.....

דואגת לך. מתגעגעת המון ומבקשת סליחה על מה שאת עוברת בימים האחרונים. אני איני יודעת במה מדובר אבל מתפללת לאלוהים שיגמר כבר כל הכאב הזה ששוכן בך. את כ``כ דואגת לכולם תמיד ועכשיו אני מרגישה שאני כ``כ רוצה לעזור לך להרגיש טוב יותר... את פשוט אדם מקסים. אני לא רוצה שיעונה לך כל רע. ביקשת שלא נוותר.... מאיה, אל תוותרי גם את. אני לא אוותר לך. בואי נביט קדימה ביחד, את תראי שיהיה בסדר. אוהבת אותך בכל ליבי. בבקשה, זיכרי זאת. קארן

קארן יקירתי..

על מה מבקשת את סלחיה? לא עשית כל רע...אף אחד פה לא עשה. פשוט...עוברים לעי ימם לא קלים. לא מריגשה כל כך טוב וקשהל י לכתוב ולקוא. אל תדאגי יקירתי... אני נלחמת כאן שלא לוותר. את יודעתמ ה נשאלתי היום? אם אני רוצה להתאשפז. ואת יודעת מה עניתי על השאלה הזו? בשום פנים ואופן! אני נשארת כאן...נילחמת כאן איתכם. כבר אמרתי זאתא בל אומר שוב - לא זזה סנטימטר! תודה על הדאגה...אני אהיה בסדר. והרבה מזה בזכותכם כאן. רק תשארו...ותמשיכו להלחם. אני כבר אעשה את היתר...אכישהו. אוהב גם...כל כך אוהבת. ודואגת לך. יודעת שאת לא בסדר. רוצה כ ל כך שיהיה לךט וב... מגיע לך כל הטוב והנפלא שבעולם כולו. אל תוותרי קארן שלי... המשיכי להלחם. אני כאן בשבילך... השארי גם את. נאי.

קארן_@

New member
מאיה יקירה.... אני מבקשת סליחה

בשם הכאב. אני בטוחה שאם הוא יכול היה להכיר אותך, הוא לא היה רוצה להכאיב לך.... אני שמה לב שאת אכן עוברת ימים לא קלים, אבל טוב לי עם זה שאת לא בורחת מכאן. טוב לי עם זה כי זו הדרך היחידה שלי לדעת מה קורה איתך. את באמת חשובה לי. אני לא מוותרת עכשיו. לא לעצמי ולא לך. נמשיך להלחם ביחד, תהיי בטוחה שעל שתינו הוא כבר לא יוכל..... גם אני כאן בשבילך מתוקית, תמיד. תמיד תמיד תמיד. קארן

הבהרה קטנטונת...

לאחר שסימתי לכתוב את ההודעה יצאתי ל י מהבית...לטיפול. בדרך, כהרגלי, התחלתי לחשוב על אותם אנשים בהם אולי פגעתי בדרך כלשהי...תמיד מחשבה זו עולה לי. ואז חשבתי אליעם - אותם מלאכים המלווים אותנו כאן בדרך הזו, אף על פי שאין להם בעיית אכילה. ואולי נפגעתי קצת בשמכם. אז בזאת אני מבהירה - אין אני מתכוונת אליכם. בשום פניםו אופן. כאשר אני מדברת על אנשים מ``בחוץ`` כונתי לאלו אשר רואים רק את החיצוניות שלנו...אשר אינם מבינים מה מסתתר מאחורי המעטפת שלנו. אותם אנשים יכולים לפגוע לפעמים...גם אם ללא כוונה. מבחינתי - לכ הקורא בפורום שלנו או נמצא בקשר קרוב עם מישהו הסובל מהפרעה כזו, מבין ולו חלק מהקושי. מבין שאין אנו מציגים הצגות. מבין כי מאחורי כל מילה מסתתרה מון כאב. מבין עד כמה קשה הבדידות ועד כמה חשוב לנו הביחד שכאן, התמיכה וההבנה פה בפורום. סתם הבהרה...רק כדי להשתיקאת המצפון שלא נותן לי מנוח בעשות האחרונות. שלכם אני.

irka

New member
שלום לך, מאיקה

אני שוב פו, וישמח לדבר איתך ולא רק איתך. אני גם מ``בחוץ`` ובאמת קשה להבין אותכם, אבל לכולנו יש תקופות קשות בחיים, וכול אחד לפחות פעם בחיים חשב על התעבדות וחלק גם ניסו. על תחשבי שנאלבתי ממה שכתבת, בכלל לא. פשות אני רוצה להגיד שאנשים בדרך כלל רוצים לעזור, ולא לפגוע. אני מ``בחוץ`` רוצה שגם אתם תקבלו את האובדה שהשמש בשמיים גם בשבילכם... מאיקה , אני מאוד אוהבת אותך ובאמת שמחה שאת בבית, רק אצוב לי שאת לא מרגישה טוב. אירקה שלך.

למעלה