כמעט עשיתי את זה...

danielap

New member
כמעט עשיתי את זה...

היום הייתי בקופ"ח לקבל זריקת גונל 2 אמפ'. ביקשתי מהאחות שתעשה "הכרות" ביני לבין המחטים המיועדים להזרקה תת עורית (בבטן) ו...כמעט שביקשתי ממנה להזריק לי לבטן אך הפחד שוב השתלט עליי
ולכן ישבני "זכה" (שוב) לקבל ת'זריקה. לקחתי כמה מחטים להזרקה תת עורית ואני נחושה בדעתי ללמוד להזריק, למרות שאני ממש ממש ממש ממש פוחדת ולא יודעת מה לעשות כדי להתגבר על הפחד המטופש הזה...HELP!!!!!!!!!!!!!!

1דנדוש1

New member
תחשבי על הבילבול מוח שזה חוסך לך!!!

לי תמיד זה עוזר. האמת שאני חייבת להתוודות שבתחילת הטיפולים הייתי גיבורה גדולה וככול שעובר הזמן אני משתהה יותר ויותר עם המחט ומאבדת את האומץ. רק המחשבה שאני צריכה לנסוע כדי שמשהו יזריק לי מניעה אותי.

דניאל יקרה רק שתדעי שפעם הייתי כמוך

לא רציתי לשמוע על חירורים בבטן והיום אני לא רוצה לשמוע על חירורים בישבן רק כשאין לי בריריה [בגלל כוריגון] אז בעלי עושה זאת בעדינות יש לי עוד סוד תיקני מישחה שניקראת "אמלה" היא מרדימה את האיזור כך שאת לא מרגישה כלום כלום ממש קסם אני לא יכולה בילעדיה ניהיתי ממש רגישה לכאב בהצלחה
יונית "

danielap

New member
תודה על העידוד, אך האם המשחה לא

פוגמת באיכות הזריקה, כלומר, האם החומר של המשחה לא חודר באמצעות המחט פנימה וכביכול "פוגם" באיכות החומר המוזרק?

סביון1

New member
המשחה הזאת מיועדת לאלחש זריקות

אז כנראה שהיא לא אמורה לגרום נזקים מהסוג שתיארת

דניאלה מכירה מאוד מאוד את התחושה.

גם אני חשבתי וחשבתי מתי כבר אנסה, ואז בטיפול האחרון קיבלתי פיוריגון שנאמר לי שצריך להזריקו בבטן...בזכות דובה קטנה והרבה רעידות בידיים הצלחתי להזריק לעצמי בבטן בינתיים רק 3 פעמים, אני אצטרך לתרגל שוב ושוב.. רק שלגבי הגסטון שצריך להזריקו לישבן או כוריגון או כל דבר שמיועד לישבן, לא תהייה לי ברירה אלא ללכת יום יום לאחות (כיוון שאפילו הפרצוף הזה
לא מספיק להראות את הפחד שיש לבעלי להזריק במידה ואטצרך בישבן).. (לא יודעת איך מתגברים על הפחד, פשוט צריך כנראה מורה כל כך טובה כמו דובה קטנה
) העיקר שיהיה לך המון הצלחה בטיפול!!

סנונית 1

New member
היי דניאל

גם אני פוחדת נורא ממחטים והסכמתי עם עצמי שכל הטירטורים שווים רק שאני לא יראה את המחט הייתי נכנסת לאחות כל יום מבוהלת מחדש עוצמת עיניים ומכסה אותם עם היד ביד השנייה החזקתי את היד של הבעל, נכון זה נשמע מתאים לגיל 3 אבל אני פוחדת מותר לי. אז תרגישי חופשי לפחד ובבטן זה לא נעים אבל זה צ'יק ונגמר. שיהיה בהצלחה.

נועה 35

New member
מזדהה איתך!

אני שונאת מחטים. בהריון שלי הייתי גוררת את בן זוגי לכל דקירה כי לא יכולת לשאת את המחשבה על הדקירות!

דניאל "אמלה" היא מישחה מיוחדת ..

למצבים של הזרקות יומיות אז אין מה לדאוג רק זה עולם אחר ללא כאב ומפונק

גוליגל

New member
באמת קשה להתחיל

מזלך שיש לך זמן ללכת בכל פעם לקופת החולים לקבל זריקה. לי זה פשוט לא היה אפשרי (מספיק קשה לצאת לאולטרסאונדים ולבדיקות דם, שלא לדבר על הזרעות והפריות שאליהן עוד לא הגעתי). כדי להתגבר על הפחד אפשר לנסות כמה דברים: 1. להזריק פעם ראשונה בנוכחות האחות וגם בעל או חברה (שלא יתנו לך לסגת לזריקה מידי האחות) 2. להבטיח לעצמך צ'ופר אם תצליחי לבד - איזה חפץ ששמת עליו עין, משהו נחמד עם הבעל, או מה שבא לך / לכם
3. לעשות את זה עם תמיכה טלפונית או פיזית של חברה שיודעת גם (אם את רוצה אני אתנדב בשמחה) 4. לדעת שאחרי שאת מצליחה, את כותבת לנו הודעה על זה כאן, וכולנו נשמח בשמחתך! בהצלחה...

למעלה