כמעט סיימתי לצפות במירוץ למיליון 19 האמריקאי

רוקסין

New member
כמעט סיימתי לצפות במירוץ למיליון 19 האמריקאי

ומה שהדהים אותי, מלבד העובדה שכל פרק אורך 45 דקות ויש הגעה לפיטסטופ, זה שרק בפרק השביעי בכלל התחילו הסיבובי פרסה, עצור בכלל היה רק למי שהגיע אחרון ולא הודח בגלל שזו היתה נקודה ללא הדחה, וגם אצלהם יש 4 נקודות כאלו כמו אצלנו, זה שאף אחד מהזוגות מלבד הזוג של האב והבן לא בחר אף אחד לסיבוב הפרסה הראשון, ולמרות שזו היתה פרסה כפולה (2 זוגות שיקבלו סיבובי פרסה) אף אחד לא קיבל, והסיבוב פרסה הכפול עבר לסיבוב הבא. כך שמסתבר שאצלהם גם סיבובי הפרסה מתחילים בשלבים מאוחרים במירוץ וגם הצוותים אינם מחויבים להפעיל אותם. חבל שאצלנו זה לא כך. ועוד דבר: לראשונה במירוץ למיליון, לפחות לדבריהם, הזוג מגיע לפיטסטופ הראשון במירוץ זוכה בכרטיס חסינות (אקספרס) שבו הוא יכול להשתמש רק פעם אחת בכל שלב במירוץ שהוא יבחר. ואם חשבתם שרק אצלנו לוקחים מוניות אחד מהשני, תתפלאו לגלות שגם אצלהם זה קורה, וזה לא בניגוד לחוקי המשחק. אה כן, והכי אהבתי עד עכשיו את משימת השפנים במירוץ המשוכות בדנמרק, איזה מתוקים, למות עליהם.

אורישקי

New member
הלוואי ולא היו משנים את הפורמטים

בכל תוכנית טלוויזיה. בהישרדות זה יותר קיצוני אבל גם פה. אני מניח שזה נובע מחוסר תקציב של ההפקה, בגלל זה המשימות זולות יותר בד"כ ויש הרבה מריחות.

רוקסין

New member
מה שחסר לי בעיקר זה משימות אקסטרים

כמו שהיו בעונה הראשונה. למשל קפיצת בנג'י, ירידה מרב קומות, קפיצה ממגדל גבוה, מירוץ מכוניות ועוד...

למעלה