איזה חוויות עברתי ביום וחצי האחרון...
האנדרנלין אצלי בגוף זורם ברמה שאני לא מסוגלת לתאר... פשוט לא
אני אנסה, אבל אני חושבת שאין מילים טובות להסביר את מה שעברתי עכשיו.... אז עכשיו חזרתי מת"א ולא לא הייתי בלילה לבן התל אביבי הרגיל, הייתי בלילה לבן אחר ומרגש ביותר.... אני לא יודעת אם סיפרתי פה או לא, אבל לפני כמה חודשים התחלתי לדבר עם ספורטאית מהאתלטיקה שמיצגת את ישראל והיא גרה כרגע כבר 4 שנים בארה"ב ... אז השבוע היא הגיע לארץ לאליפות ישראל ואת מי היא הזמינה
ניחשתם נכון, אותי.....
פעם ראשונה שאני מגיעה לאצטדיון בהדר יוסף ויושבתי לי עם חבורה של סופרטאים שכולם מתכוננים לאליפות, כולם בשיא ההתלהבות לנצח, כולם נורא רוצים ... הרגשתי את האווירה המדהימה הזאת של הספורט
הרגשתי סוג של בבית
בסוף התחרות כשהיינו בחדרי ההלבשה וחדרי העיתונאות, כולם שאלו אותי באיזה ענף התחרתי היום
זה נורא החמיא לי שחשבו שאני חלק מהסגל שם ולא סתם איזה מלווה... הרגשתי שהמאץ שלי בספורט מוכיח את עצמו, שרואים שאני חלק מהספורט הזה.... לצערי היא לא לקחה את האליפות והיא רק יצאה הסגנית, אבל זה גם טוב
אחרי האליפות הלכנו אליה הביתה, משם המשכנו לבית של אחד האצנים שם קצת קיבלתי סוג של שוק, לא יודעת למה, אבל כאילו ניפצו לי את הפנטזיה שהייתה לי בראש או מה שזה לא יהיה, אבל כמות האלכוהל שהלכה שם הייתה היסטרית. היו שם איזה 9 ספורטאים כולם כמעט שתו ברמות שלא ניתן לתאר... רק אני לא. במקום מסויים הבנתי אותם, חלק שתו מהתסכול שלא ניצחו וחלק שתו כדי לחגוג את הניצחון. לי בראש היה שחיי ספורטאי זה משהו אחר.... משמעת אחרת... אבל עדיין היה כיף מאוד כיף! משם נסענו לטיילת בת"א ואז אליה הביתה לישון... במהלך הערב הזה למרות השתיה אפשר להגיד שהיא שתתה הכי מעט ועוד הייתה עם ראש צלול... היו לי שיחות איתה ממש טובות, באמת נהנתי בחברת, בחורה חמודה ממש... והיא גם לא הפסיקה להחמיא לי שאני ממש יפה, שזה בכלל הרגיש לי טוב... ובסופו של הערב או כמעט לקראת סופו, היא ניסת לנשק אותי, אבל לא רציתי, הרגשתי בפנים שאני לא מוכנה... שמשהו בי עוד שייך לחברה הקודמת... ואני יודעת שזאת טעות כי אנחנו לא ביחד ואני לבד עכשיו, אבל עדיין לא הייתי מסוגלת והיא כיבדה את זה מאוד ולא ניסתה לשכנע אותי לכלום. ההרגשה הכללית שלי מאוד טובה, הרגשתי נורא חלק מכל העולם הספוטיבי שלהם... יאווו האנדרנלין אני עוד לא מעכלת ממש מה קרה שם
איזה כיף
סופ"ש נעים ופורה לכולם... בופיק
האנדרנלין אצלי בגוף זורם ברמה שאני לא מסוגלת לתאר... פשוט לא