כמעט סוף שבוע...

• פותח הנושא E W
  • פורסם בתאריך

E W

New member
הנה הדיל

אתה רוצה עוגת חלבה??? - תביא מהאוכל של אחותך!!! מצד שני, אם היא באיזור מגדל העמק, אני אבוא ביום ראשון לאכול אצלה צהריים.... המשרד שלי 10 דק' נסיעה משם

בופיק

New member
יוסף, יוסף, אני פשוט מתה עליך../images/Emo70.gif

קודם כל אני לא לוקחת כלום, האמת שהשבוע זה פעם ראשונה שלקחתי ריטלין בחיים שלי. הייתי חייבת כבר להושיב את עצמי בריכוז אחרת כבר הייתי נראה לי מאבדת את עצמי... מודה שזה היה נחמד, אבל אני לא מתכוונת להמשיך עם זה... הספורט הוא הריטלין הכי טוב שלי ואת זה אני מבינה טוב מאוד
בקשר לפגישה, כן האמת שאנחנו צריכים להיפגש ושכולם הירגעו... עוד מאז הנסיעה לאילת שלך אנחנו צריכים לקבוע, אז תפתח יומן, בקרוב אני שוב מגיעה לת"א
המסרים הפנימים שלי באמת הובילו אותי והקשבתי לעצמי מאוד ואכן אני מעריכה אותה שלא ניסתה להמשיך שהבינה שאני לא פנויה אפילו לדבר הקטן הזה.... אין ספק שכשמגלים את העולם האמיתי פתאום מקבלים סוג של הלם, כאילו המטרה שחשבנו שהיא המובילה מסתבר שהיא רק איזה בורג קטן ולפניה יש דברים שלפי דעתי הם פחות חשובים... יוסף, תמשיך לעשות מה שאתה עושה, תמשיך לעזור ולאהוב, אתה עושה את זה בצורה מעוררת הערצה... אני כבר שבויה בקסם שלך
שבויה בנתינה שלך, אתה באמת אדם אדיק בגדולתו ... אה... והאמת שהיה שם מישהו ממש חמוד שלדעתי עוד לא ממש גילה על עצמו שהוא הומו, אבל לדעתי הוא ממש נראה מקסים וכשראיתי אותו חשבתי על תומריקו שלנו... גם חתיך וגם חמוד ולפי ההיכרות הראשונית שלי גם נראה אינטיליקגנט
תומירקו זה לתשומת ליבך
אם יהיו התפתחויות אני ידע לעדכן אותך
החיוך קיים וישאר שם... חיבוק חזרה בופיק

בופיק

New member
יש גם ימים כאלה... זה קורה...

אני באמת אשמח לקורא את זה מתי שרק יהיה לך זמן לעבוד על זה
אני יודעת שאתה מאוד מאוד עסוק.... אני מבינה שהיום של הללויה לא היה לך קל, זה אף פעם לא קל, לאף אחד
ואני משתתפת בצערך
לפעמיים יש ימים כאלה שאנחנו יותר שותקים, יותר מופנים, פחות סבלניים, כאילו כל דבר מעצבן אותנו ובקיצור אנחנו יותר ממה שאנחנו בדרך כלל לא... כלומר ההפך מהמצב רוח הרגיל שלנו, ונכון זה יכול לבאס לפעמיים, כי אנחנו לא רגילים שאדם מסויים שבדרך כלל מתנהג באופן מסויים מתנהג עכשיו אחרת. אין מה לעשות בתוכינו יש הכל מהכל, את המופנם, הסגור, הפתוח, הבטוח, החסר סבלנות המשוחרר ועוד ... הנטייה שלנו היא בדרך כלל להיות אדם מסויים, אבל לפעמיים זה משתנה ... תלוי במצב, ביום ובזמן. ולפעמיים אין לנו ממש שליטה על זה, אנחנו נורא רוצים להיות נחמדים כמו תמיד, אבל משהו בפנים לא מאפשר לנו.. וזה בסדר.. זה קורה
אני בעיקר שמחה שדיברתם על זה, שהקשבתם אחד לשני יום למחרת, שהייתם שם אחד בשביל השני... איזה מקסימים אתם
הלוואי ובאמת יהיה לכם אושר ואהבה, מגיע לך
אני באמת מאושרת בשבילך
אוהבת המון המון בופיק

yos1976

New member
אין חדש...אני מנסה עדיין להבין ולדעת

מה אני רוצה בזוגיות ואם אני בנוי לחדשה? מרגיש בד"כ שפשוט אין לי כוח לזוגיות חדשה, הכוח לתחזק, לשנות, לרענן, להתחיל מחדש.. אני כנראה חופר בעצמי יותר מדי.

E W

New member
כמעט סוף שבוע...

או בעצם אפשר להגיד שסופהשבוע כבר הגיע, אבל זה מוקדם מדי לפתוח שירשור שבת שלום
אז איך עבר עליכם השבוע ומה התוכניות לסופ"ש? אני הייתי במילואים. כן, יש כאלה שעושים את זה, ואפילו נהנים. ומה רע בחבורת חיילים צעירים מסוקסים ומזיעים...
זו הבעיה במילואים. אתה גדל בעוד שנה והם נשארים בני 19... אבל מה אגיד לכם, הנוער של היום זה לא הנוער של הלילה... איזה גופות יש שם. מה מאכילים אותם??? ובהתחשב בזה שהטבח של היחידה הספציפית הזו הוא שף קונדיטור במקצועו (שעבד במסעדות 3 כוכבי מישלן - אלוהים בשביל מה הוא התגייס?!?!?!), אז דיאטה זה לא! ואיזה סוסונים.. בתקופה הכי טובה שלי לא נראיתי ככה... אבל כל זה היה כמובן בגדר "לראותם בלבד". ההומו האחרון (והראשון שידעתי עליו) ששירת שם כמעט הרס לי את החיים... אז מאז אני לא מסתבך
שבוע של נופש בכיף, מנותק מהעולם, בלי מיילים, ובלי טלפון נייד. מי היה מאמין. אפילו בחו"ל אני מחובר כל הזמן. מה אגיד לכם... פשוט תענוג! מומלץ לנסות את זה מדי פעם. את הניתוק. ועכשיו, כשיום חמישי מסתיים, והאפרוח שלי מתרוצץ כאן בבית, והבישולים של שבת עושים ריחות, הגיע הזמן לתכנן את הסופ"ש. אלא אם יוסף ירים את הכפפה (כן, שוב. עוד לא התייאשתי) אז אני אוכל ארוחת שישי לבד בחושך....וטרם החלטתי מה. כדורי שוקולד כבר יש... אז צריך מנה עיקרית וראשונה ואולי גם תוספת. רעיונות? תומריקו, קראתי את הודעתך בעיון רב. אמנם לא הגבתי, וזה לא כי אין לי מה להגיד. תמיד יש לי. אבל אני חושב שפורטי וגם איתיוש אמרו דברים נכונים (וגם כל השאר כמובן, הרי אם בופיק אני לא אסתבך...). אדם לוקח את חייו לאן שהוא רוצה. החיים הם לא המכתיבים את הדרך. אני לא בעד החיפוש באובססיביות של זוגיות, אני מאמין שהיא תגיע בזמן הנכון. אנחנו עוד מעט 5 שנים יחד. שלושה חודשים אחרי שהתחלנו לצאת בעלי אמר לי שזה לא מתאים לו. שהוא לא רוצה זוגיות. נו אז הוא אמר. אז נפרדנו. ל 24 שעות... ואז חזרנו. ואחרי שנתיים שוב.. ושוב 24 שעות (או פחות) ואז חזרנו. וככה זה קורה מדי פעם... ואנחנו חוזרים. ו"לא מתאים לו זוגיות" והוא ממשיך. זה לא שלא מתאים, זה הפחד מהמחויבות. וככה לצערי עוד הרבה אנשים סטרייטים והומואים בלי הבדל. ובעלי יודע שטוב לו, וזוגיות זה כן הוא, אבל לפעמים הוא מפחד מזה. הוא למד להתגבר על הפחד. אני מאמין שיום יבוא וגם אתה תמצא זוגיות. זה רק עניין של זמן. לפעמים גם צריך להלחם על הזוגיות הזו - וזה שווה! ולעניין דן לחצמן שהופיע בכתבה. כמו הרבה הומואים אחרים גם הוא בחר לחיות לבד. זה לא שלא רוצים אותו. נתנו פן אחד בלבד בכתבה (לצערי). מה שניסתה אושרת קוטלר להראות זה שגם בקהילה הדורשת סובלנות כלפי האנשים "השונים" - יש חוסר סבלנות כלפי האשנים השונים החיים בתוכה וביחוד המבוגרים. נאמר כבר על ידי אנשים אחרים כי מעל גיל 30 אתה משול למת (אצל הומואים). רוצה דוגמא מאוד מפורסמת לזוגיות הומואית תל אביבית? סטפן בראון! לא זוכר את שם זוגו, אבל עשו על זה סרט. לא חשוב שיש שם עוד כמה אלמנטים "בעייתים" כמו המשפחה של סטפן בראון, והתקופה, אבל הנה לך זוג שחי יחד "עד שהמוות יפריד ביננו". שיהיה סופש כייפי לכולם!! הלילה יש לילה לבן בתל אביב. לא יודע מי הולך, אבל תהנו!

yosef 30

New member
סופ"ש מעולה לכולם חברים יקרים

ew קבל נשיקה
על פתיחת השרשור (אמרת שאתה משלם בטובות הנאה נכון
אז אני מתחיל לדרוש
). אכן סופ"ש בפתח ואני קצת שפוך משבוע ארוך ומלא בתנועה. מסתבר שזוגיות בשלבייה הראשונים זה לא הדבר הכי קל, ובמיוחד אם יש דירה חדשה במרכז. אני חלילה לא מתלונן רק משתף
. היה לי שבוע מצויין עם הרבה הומור וספונטניות. הרבה הרבה אנרגיות טובות. לימודים שעוד מפגש אחד ואני יוצא לחופשששששששש
מחר אני נוסע לצפון לנוח אצל ההורים, אולי בערב אראה חברים שהרבה זמן לא ראיתי. וביום שבת הבטחתי לעצמי להכין מאמר על אנרגיית הקונדליני - יום אחד אני אספר לכם בהרחבה על כך
זה חלק מתהליך שאני עושה עם עצמי - קובע פגישה עם עצמי לעצמי
היום בערב אני הולך לטייל ברחובות תל אביב בלילה לבן, עדיין לא יודע אם יש עדיפות למשהו מסויים, אך מה כבר יכול להיות לא טוב. יש הרבה הופעות. ew אני מתכוון להרים את הכפפה אל תדאג, בסוף זה ייקרה....
חוץ מזה היית במילואים אז בכלל לא היית פנוי עבורי - במיוחד אחרי שראית כלכך הרבה גופות חטובות וצעירות. הבנתי את הרמז
שתהיה אחלה שבת לכולכם נשמות טהורות.
ותהנו בכל אשר תלכו. חיבוק ענק ממני
יוסף.

בופיק

New member
מפגש שלי עם עצמי? נשמע מעניין...

אני מחכה בקוצר רוח למאמר הזה... או לפחות שתספר עליו, לי זה נשמע מסקרן מאוד
מקווה שנהנת בלילה הלבן ושעכשיו אתה בדרך להורים או כבר אצלהם ונח כמו שצריך.... הלוואי והזוגיות רק תמשיך לפרוח, לצמוח ולגדול
אושר גדול
חיבוק ענק ואוהב בופיק

אני ויתרתי על הלילה הלבן..

ביום ראשון הבא יש לנו תערוכת סיום, ביום ראשון הגשה סופית וכמה שאני משתדל להדחיק את העניין אני די בלחץ. שאולי לא הכל גמור ואולי אני בכלל לא אספיק, ואולי זה לא מספיק גדול ובומבסטי כמו שחשבתי שזה יהיה. לא יודע כבר. היום כל אחד קיבל את הפינה שלו במבנה של התערוכה, חוץ מאשר עצבים לא היה שם הרבה, ולאור העובדה שגם מזגנים אין...בקיצור היה שמייח. אני מותש, מקלחת ולישון.

בהצלחה ../images/Emo24.gif

זאת העבודה על האנורקטיות, נכון? טוב מאד שאין מזגן! מטיפת הרוח שיוצאת מהמזגן הן היו עפות והעבודה שלך היתה נהרסת
יהיה בסדר איתיוש. אתה כבר כל כך בתוך העבודה וכל כך עייף שקשה לך לראות, ולשפוט. עבדת קשה, השקעת, עשית את המקסימום. שיהיה בהצלחה
איריס

בופיק

New member
המון המון בהצלחה...

איתיוש איך אתה אומר, לנשום
אז זה הזמן... תכלס מי יכול עליך
לא קיים שום מעצב בעולם שיכול עליך... אתה הכי הכי שיש... אני מאחוריך ותאמין לי אני גב...
שיהיה באמת המון המון בהצלחה... חיבוק בופיק

את האופטימיות החליפו המון עצבים היום

כשהבנו שאותו חלל תערוכה גדול שהובטח הוא באמת גדול אבל נטול כל מזגנים. כשאף אחד בבית הספר לא ממש עושה יחצנות למקום ואנחנו צריכים לעשות את זה. שאם אנחנו רוצים קטלוג בוגרים אנחנו צריכים להשיג ספונסרים. שהם עוד מצפים שאנחנו נעשה תורנות שמירה במהלך השבועים של התערוכה. קיצור - תנו לי לגמור את ההגשה ביום ראשון, שבוע אחר כך תערוכה, ומי יתן ומכון אבני יסגר סופית. או שיעלה באש. מה שיבוא קודם.

EW אם בצבא קוראים את ההודעה הזאת שלך נראה

לי יגייסו אותך שוב למילואים. הפעם לתפקיד של יחסי ציבור. צעירים מסוקסים וארוחות גורמה...........
עוד כמה תאורים כאלה ותהיה התנפלות של אנשים שיריבו על הזכות להתגייס למילואים
רעיונות למתכונים? בחום הזה?
ועוד ארוחה מלאה?
למי יש כוח לחשוב על בישול
טוב, ננסה: קורנפלקס + גלידה + פירות (בשביל המצפון) אבטיח + גבינה בולגרית טלפון + כרטיס אשראי + שרות משלוחים מצטערת זה המקסימום שאני מסוגלת בחום הזה. יוספי, תהנה בצפון, ותזכור שברגע שיהיה לי טיפה כוח אני אגרור אותך, אם תרצה או לא
לקפה שהבטחת לי פעם כשעוד הייתי צעירה
סופ"ש קריר במידת האפשר לכולם
איריס

yosef 30

New member
הוא סתם מתגרה בנו - אני כבר מכיר אותו../images/Emo70.gif

הוא מבטיח שהוא יביא לנו מתכונים לדברים מתוקים ומה אנחנו מקבלים ממנו, תיאורים חמים ומחממים בחום הזה, כאילו שלא חם לנו גם ככה
ומי מצטרף אליו בחום רב יותר
מתקתק99 הוא בכלל בספירה אחרת...מזל שאני נוסע לצפון. והפעם עם שינויים בתוכניות. נוסעו לאחותי במגדל העמק יחד עם אבי, אראה שם את האחיניות והאחין שלי, הולך להיות שמח. ואבא שלי התחיל לקרוא לי במקום יוסף "נני" - נו מה אתם אומרים - התחיל להסתלבט עליי הבחור
מחר אני יעשה להם סדנא קלה ונעימה - קצת נחפור לאחותי וגיסי
. איריס עוד איום אחד ואני נשבע לך ש... שאני בסוף יבוא
יאללה כבר נגמר לי הקפה בבית, אוהב חם ורותח עם קצת קצף, וללקק אותו מעל שפתיי. מתי נפגשים
הממ....

E W

New member
אוכל... קדימה אוכל...

אני לא מוכן לחזור לצבא, אלא אם אני חוזר לגיל 18.... אבל עם הבגרות של היום
אז כנגד החום הפעלתי מזגן, והתחלתי לבשל. לא לפני כמובן שעשיתי קניות. לא ברור לי למה האיטליז נפתח רק ב 8:30 ביום שישי, אבל נו מילא... מאחר והשכמתי קום (ותודה לקייטנה...) הלכתי לאיטליז לקנות בשר, כי לא ממש נשאר משהו בפריזר, והחלטתי שהערב אני אוכל סטייק סינטה משובח. אח"כ הלכתי לירקן ושם רכשתי מיני ירקות שהפכו חלקם לחמוצים (מה עובר עלי...) ופירות - שהפכו חיש מהר לקומפוט (פולני... מה לעשות). העמדתי בצק ללחם וללחמניות של הערב/ מחר בבוקר (בהתאמה). ובסוף עשיתי עוגת ופל חלבה של אמא שלי - וזה אחרי שעשיתי לבן שלי אתמול כדורי שוקולד של סבתא..... (והוא אמר לי הבוקר ש"זה היה ממש רעיון מוצלח לעשות כדורי שוקולד...") אז לערב יהיה סטייק, ולחם, וסלט ואולי עוד תוספת חמה. לקינוח יש מלא דברים, שמתאימים גם לאירוח של חברים... אז מי שרוצה מוזמן!!! עכשיו אני הולך לאכול ארוחת צהריים שבעלי אמור להכין... נראה מה יצא לו. זהו. שנ"צ. וכמובן אוכל....

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif |סגידה|

בחום הזה להתפיח בצק ללחם/לחמניות? ללוש? להפעיל תנור אפיה? לאפות עוגה בנוסף? וכל זה חוץ משאר הדברים? (דרך אגב, איך החמוצים כבר מוכנים? זה לא לוקח מספר ימים?)
למה לתפוז אין אייקון של סגידה? למישהו יש הסבר?
שיהיה לכם בתאבון איריס

היה יום העצמאות של קנדה../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

היא בת 141. היו מופעי רחוב וזיקוקים ודגלונים עם עלה עץ המייפל בכל מקום. יצאנו עם האורח מארה"ב. כאמור, הוא חזר הביתה אתמול, ומחר הוא יחגוג את יום העצמאות שלהם ב 4 ביולי. אצלינו מתחיל סופשבוע רק מחר אחרי הצהריים. יהיה שיגרתי וטוב...

בופיק

New member
סופש מקסים פורטי...

חתיכת גיל 141 אה... מזל טוב:) חיבוק בופיק

תודה וחיבוק גם לך, בופיק

ואני שמח לשמוע שאתה חווה חוויות רגשיות ואולי גם קצת אהבה?

בופיק

New member
היי פורטי...

אני חווה חוויות רגשיות, אבל לא אהבה כרגע... גם כי אני לא מרגישה פנויה לזה, וגם כי אני מעדיפה להיות עוד בלבד הזה ולא לקפוץ כמו איזה ארנב... אני ממש מרגישה שאני עוד צריכה להתבשל עוד קצת בשביל להיכנס לאיזושהי אהבה.... אבל כן זה יבוא בזמן שלו... תודה אבא פורטי....

בופיק

New member
פטריוט שכמוך...

לא יודעת למה, אבל משום מה יש לי סימפטיה ענקית לאנשים שאוהבים את הצבא, אני יודעת שלא לכולם הוא עשה טוב, יש אנשים שאכלו ממנו הרבה מאוד חרא, אבל לי הוא עשה טוב ומאז אני שבויה של הצבא. כיף לשמוע שנהנת ללכת למילואים ושעוד יש כאן אנשים שאוהבים את המילואים והולכים ברצון ואושר...לי זה עושה טוב לשמוע את זה... מרגיש לי תחושת בטחון שעוד יש אנשים כאלה... תודה לך!!! שיהיה לך סופ"ש מדהים
חיבוק בופיק

למעלה